Контроль і ревізія витрат підприємств громадського харчування

Дипломна магістерська робота (код: d001)


Зміст дипломної роботи з державного фінансового контролю витрат, затрат і собівартості підприємств

Вступ

Розділ 1. Теоретичні аспекти контролю і ревізії витрат підприємств громадського харчування

1.1. Економічна сутність витрат
1.2. Контроль в системі управління витратами підприємства
1.3. Економіко-правовий аналіз нормативної бази та спеціальної літератури з питань дослідження
1.4. Організаційно-економічна характеристика господарської діяльності ЗАТ "Торгсервіс"

Розділ 2. Інформаційна база контролю і ревізії витрат підприємства

2.1. Аналіз системи бухгалтерського обліку і звітності та шляхи її удосконалення
2.2. Оцінка системи внутрішнього контролю та шляхи її удосконалення

Розділ 3. Організація і методика контролю і ревізії витрат підприємства

3.1. Планування і організація контрольно-ревізійного процесу
3.2. Методика аналізу витрат підприємства
3.3. Методика ревізії витрат та формування висновків за її результатами

Розділ 4. Організаційно-методичні аспекти контролю і ревізії витрат підприємства в умовах електронної системи обробки даних

4.1. Огляд і аналіз діючого програмного забезпечення
4.2. Постановка контрольно-аналітичної задачі
4.3. Вхідна та вихідна інформація
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури


Замовити і купити дипломну роботу з обліку, аналізу, аудиту і контролю видатків і калькулювання вартості продукції підприємств

Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном
,
надійшліть повідомлення Viber на номер: ,
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення (зліва).

Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Введіть номер телефону:


Ціна дипломної роботи - 400 грн.

Анотація дипломної роботи Контроль і ревізія витрат підприємств громадського харчування

Представлений диплом містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення державного фінансового контролю і список використаної літератури. В дипломі досліджено облік, аналіз і аудит виробничих витрат і собівартості продукції підприємства за останні роки, а також проаналізовані основні показники діяльності базового підприємства. Дипломна робота написана на матеріалах реально існуючого підприємства.

Виконуємо написання дипломів на замовлення з державного фінансового контролю та інших економічних предметів


Інші дипломні магістерські роботи з державного фінансового контролю витрат підприємств громадського харчування:

Вишліть номер телефону або e-mail і ми з Вами зв'яжимось




Клікніть, щоб відкрити форму зв'язку