Контроль та ревізія ефективності використання активів підприємств громадського харчування

Дипломна магістерська робота (код: d156)


Зміст дипломної роботи з менеджменту ресторанного господарства, державного фінансового контролю управління підприємством ресторанного бізнесу

Вступ

Розділ 1. Теоретичні аспекти дослідження операцій з активами

1.1.Розвиток контрольно-ревізійного процесу в Україні
1.2.Економічна сутність активів
1.3.Економіко-правовий аналіз нормативної бази та огляд літератури з питань контролю і ревізії ефективності використання активів підприємств харчової промисловості
1.4.Організаційно-економічна характеристика ТОВ "Посейдон"

Розділ 2.Інформаційна база ревізії та контролю операцій з активами

2.1.Аналіз стану бухгалтерського обліку активів ТОВ "Посейдон"
2.2.Оцінка та організація методики внутрішньогосподарського контролю ефективності використання активів ТОВ "Посейдон"
2.3.Напрямки удосконалення обліку та внутрішньогосподарського контролю ефективності використання активів ТОВ "Посейдон"

Розділ 3.Організація і методика ревізії з активами

3.1.Організація і планування контрольно-ревізійної роботи в КРУ
3.2.Застосування методів економічного аналізу ефективності використання активів в контрольно-ревізійній роботі
3.3.Методика ревізії ефективності використання активів підприємств

Розділ 4.Система обліку, аналізу і контролю ефективності використання активів підприємств

4.1.Розробка системи обліку, аналізу і контролю ефективності використання активів підприємств в умовах застосування комп'ютерних технологій
4.2.Постановка задачі та технологія обробки економічної інформації щодо активів підприємства. Характеристика вихідної інформації
4.3. Оцінка ефективності розробленої системи обліку, аналізу і контролю ефективності використання активів підприємств
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури


Замовити і купити дипломну роботу з

Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном
,
надійшліть повідомлення Viber на номер: ,
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення (зліва).

Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Введіть номер телефону:


Ціна дипломної роботи - 400 грн.

Анотація дипломної роботи Контроль та ревізія ефективності використання активів підприємств громадського харчування

Представлений диплом містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення менеджменту ресторанного господарства, державного фінансового контролю і список використаної літератури. В дипломі досліджено за останні роки, а також проаналізовані основні показники діяльності базового підприємства. Дипломна робота написана на матеріалах реально існуючого підприємства.

Виконуємо написання дипломів на замовлення з менеджменту ресторанного господарства, державного фінансового контролю та інших економічних предметів


Інші дипломні магістерські роботи з менеджменту ресторанного господарства, державного фінансового контролю ефективності використання активів підприємств громадського харчування:

Вишліть номер телефону або e-mail і ми з Вами зв'яжимось




Клікніть, щоб відкрити форму зв'язку