Облік, аналіз та аудит витрат підприємств ресторанного господарства

Дипломна магістерська робота (код: d265)


Зміст дипломної роботи з обліку, аналізу і аудиту витрат, затрат і собівартості підприємств

Вступ

Розділ 1. Теоретичні аспекти контролю і ревізії витрат підприємств громадського харчування

1.1. Економічна сутність витрат
1.2. Контроль в системі управління витратами підприємства
1.3. Економіко-правовий аналіз нормативної бази та спеціальної літератури з питань дослідження
1.4. Організаційно-економічна характеристика господарської діяльності ЗАТ "Торгсервіс"

Розділ 2. Інформаційна база контролю і ревізії витрат підприємства

2.1. Аналіз системи бухгалтерського обліку і звітності та шляхи її
удосконалення
2.2. Оцінка системи внутрішнього контролю та шляхи її удосконалення

Розділ 3. Організація і методика контролю і ревізії витрат підприємства

3.1. Планування і організація контрольно-ревізійного процесу
3.2. Методика аналізу витрат підприємства
3.3. Методика ревізії витрат та формування висновків за її результатами

Розділ 4. Організаційно-методичні аспекти контролю і ревізії витрат підприємства в умовах електронної системи обробки даних

4.1. Огляд і аналіз діючого програмного забезпечення
4.2. Постановка контрольно-аналітичної задачі
4.3. . Вхідна та вихідна інформація
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури

Додатки


Замовити і купити дипломну роботу з обліку, аналізу, аудиту і контролю видатків і калькулювання вартості продукції підприємств

Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном

надійшліть повідомлення Viber на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення

Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Введіть номер телефону:


Ціна дипломної роботи - 500 грн.

Анотація дипломної роботи Облік, аналіз та аудит витрат підприємств ресторанного господарства

В дипломі досліджено облік, аналіз і аудит виробничих витрат і собівартості продукції підприємства за останні роки, а також проаналізовані основні показники діяльності базового підприємства. Дипломна робота написана на матеріалах реально існуючого підприємства.

Структура дипломної роботи облік, аналіз та аудит витрат підприємств ресторанного господарства

Дана дипломна робота розподіляється на вступ, теоретичний розділ і практичну частину, висновки і пропозиції, список літературних джерел. У вступі наведено актуальність обліку, аналізу, аудиту і контролю видатків і калькулювання вартості продукції підприємств, висвітлено мету і завдання дослідження, а також окреслено предмет, об’єкт дипломної роботи фінансового обліку, аналізу господарської діяльності і аудиту. В теоретичних засадах дипломної роботи розкрито теоретичні засади обліку, аналізу і аудиту витрат, затрат і собівартості підприємств, висвітлено аналіз законодавчих актів і літератури бухгалтерського обліку, аудиту, фінансового аналізу, розглянуто організація управління і аналіз показників підприємства. В аналітичній частині дипломної роботи окреслено аналітичний і синтетичний облік, обстежено комп’ютеризацію обліку витрат підприємств ресторанного господарства, вивчено організацію і планування аудиту, окреслено загальний і факторний аналіз, з'ясовано методичні прийоми, інформаційну базу аналізу. У висновках опрацьовано узагальнені результати дослідження економічного аналізу, аудиту обліку витрат, затрат і собівартості підприємств, а також надано направлення щодо покращення системи управління в умовах використання ПЕОМ.


Виконуємо написання дипломів на замовлення з обліку, аналізу і аудиту та інших економічних предметів


Інші дипломні магістерські роботи з обліку, аналізу і аудиту витрат підприємств ресторанного господарства:

Вишліть номер телефону або e-mail і ми з Вами зв'яжимось




Клікніть, щоб відкрити форму зв'язку