Облік, аналіз та аудит витрат підприємств ресторанного господарства

Дипломна магістерська робота (код: d265)


Зміст дипломної роботи з обліку, аналізу і аудиту витрат, затрат і собівартості підприємств

Вступ

Розділ 1. Теоретичні аспекти контролю і ревізії витрат підприємств громадського харчування

1.1. Економічна сутність витрат
1.2. Контроль в системі управління витратами підприємства
1.3. Економіко-правовий аналіз нормативної бази та спеціальної літератури з питань дослідження
1.4. Організаційно-економічна характеристика господарської діяльності ЗАТ "Торгсервіс"

Розділ 2. Інформаційна база контролю і ревізії витрат підприємства

2.1. Аналіз системи бухгалтерського обліку і звітності та шляхи її
удосконалення
2.2. Оцінка системи внутрішнього контролю та шляхи її удосконалення

Розділ 3. Організація і методика контролю і ревізії витрат підприємства

3.1. Планування і організація контрольно-ревізійного процесу
3.2. Методика аналізу витрат підприємства
3.3. Методика ревізії витрат та формування висновків за її результатами

Розділ 4. Організаційно-методичні аспекти контролю і ревізії витрат підприємства в умовах електронної системи обробки даних

4.1. Огляд і аналіз діючого програмного забезпечення
4.2. Постановка контрольно-аналітичної задачі
4.3. . Вхідна та вихідна інформація
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури

Додатки


Замовити і купити дипломну роботу з обліку, аналізу, аудиту і контролю видатків і калькулювання вартості продукції підприємств

Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном
,
надійшліть повідомлення Viber на номер: ,
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення (зліва).

Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Введіть номер телефону:


Ціна дипломної роботи - 400 грн.

Анотація дипломної роботи Облік, аналіз та аудит витрат підприємств ресторанного господарства

В дипломі досліджено облік, аналіз і аудит виробничих витрат і собівартості продукції підприємства за останні роки, а також проаналізовані основні показники діяльності базового підприємства. Дипломна робота написана на матеріалах реально існуючого підприємства.

Структура дипломної роботи облік, аналіз та аудит витрат підприємств ресторанного господарства

Представлене дипломне дослідження складається з таких розділів як вступ, теорію і практику обліку, аналізу і аудиту, висновки і пропозиції, перелік використаної літератури. У вступі окреслено актуальність обліку, аналізу, аудиту і контролю видатків і калькулювання вартості продукції підприємств, охарактеризовано мету і завдання дослідження, а також визначено інформаційну базу дипломної роботи фінансового обліку, аналізу господарської діяльності і аудиту. В теоретичному розділі дипломної роботи проаналізовано теоретичні засади обліку, аналізу і аудиту витрат, затрат і собівартості підприємств, простежено аналіз законодавчих актів і літератури бухгалтерського обліку, аудиту, фінансового аналізу, надано організація управління і аналіз показників підприємства. В аналітичній частині дипломної роботи зумовлено аналітичний і синтетичний облік, наведено механізацію обліку витрат підприємств ресторанного господарства, з'ясовано проведення аудиту, охарактеризовано загальний і факторний аналіз, вивчено методичні прийоми, інформаційну базу аналізу. У висновках окреслено узагальнені результати дослідження економічного аналізу, аудиту обліку витрат, затрат і собівартості підприємств, а також наведено шляхи поліпшення системи управління в умовах використання ПЕОМ.


Виконуємо написання дипломів на замовлення з обліку, аналізу і аудиту та інших економічних предметів


Інші дипломні магістерські роботи з обліку, аналізу і аудиту витрат підприємств ресторанного господарства:

Вишліть номер телефону або e-mail і ми з Вами зв'яжимось




Клікніть, щоб відкрити форму зв'язку