Удосконалення матеріального стимулювання працівників та підвищення ефективності праці в ресторані

Дипломна магістерська робота (код: d290)


Зміст дипломної роботи з менеджменту ресторанного господарства управління підприємством ресторанного бізнесу

Вступ

Розділ 1. Теоретичні основи матеріального стимулювання у підприємствах ресторанного господарства

1.1. Сутність та структура кадрового складу підприємств ресторанного господарства
1.2. Організація праці в підприємствах ресторанного господарства
1.3. Форми та методи матеріального стимулювання працівників підприємств ресторанного господарства

Розділ 2. Дослідження системи матеріального стимулювання працівників, аналіз використання трудових ресурсів ресторану “Щекавиця” м. Києва

2.1. Дослідження системи кадрового розвитку у ресторані “Щекавиця”
2.2. Аналіз організації праці та робочих місць в ресторані
2.3. Оцінка системи матеріального стимулювання працівників
2.4. Дослідження впливу мотивації на підвищення ефективності праці в ресторані

Розділ 3. Основні напрями удосконалення матеріального стимулювання праці та підвищення ефективності праці в ресторані “Щекавиця” м. Києва

3.1. Напрями вдосконалення процесу організації праці в ресторані
3.2. Розробка системи преміювання працівників ресторану
3.3. Оцінка ефективності запропонованих заходів
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури


Замовити і купити дипломну роботу з

Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном
,
надійшліть повідомлення Viber на номер: ,
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення (зліва).

Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Введіть номер телефону:


Ціна дипломної роботи - 400 грн.

Анотація дипломної роботи Удосконалення матеріального стимулювання працівників та підвищення ефективності праці в ресторані

Представлений диплом містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення менеджменту ресторанного господарства і список використаної літератури. В дипломі досліджено за останні роки, а також проаналізовані основні показники діяльності базового підприємства. Дипломна робота написана на матеріалах реально існуючого підприємства.

Виконуємо написання дипломів на замовлення з менеджменту ресторанного господарства та інших економічних предметів


Інші дипломні магістерські роботи з менеджменту ресторанного господарства:

Вишліть номер телефону або e-mail і ми з Вами зв'яжимось




Клікніть, щоб відкрити форму зв'язку