Контроль та ревізія витрат у підприємствах громадського харчування

Дипломна магістерська робота (код: d296)


Зміст дипломної роботи з державного фінансового контролю витрат, затрат і собівартості підприємств

Вступ

Розділ 1. Теоретичні основи контролю та ревізії витрат у підприємствах харчування

1.1. Розвиток контрольно-ревізійного процесу в Україні
1.2. Економічна сутність витрат у підприємствах харчування
1.3. Економіко-правовий аналіз нормативної бази та огляд спеціальної літератури з питань контролю та ревізії витрат у підприємствах харчування
1.4. Організаційно - економічна характеристика ПП “Браво” м.Києва

Розділ 2. Облік як інформаційна база контролю та ревізія витрат у підприємствах харчування

2.1. Аналіз стану обліку витрат на ПП “Браво”
2.2. Організація і методика внутрішньогосподарського контролю витрат на ПП “Браво”
2.3. Напрями удосконалення обліку і внутрішньогосподарського контролю витрат підприємств харчування

Розділ 3. Організація і методика контролю та ревізії витрат у підприємствах харчування

3.1. Організація і планування контрольно–ревізійної роботи в контрольно–ревізійному управлінні
3.2. Застосування методів економічного аналізу витрат у підприємствах харчування
3.3. Методика ревізії витрат у підприємствах харчування
3.4. Узагальнення результатів контролю та ревізії витрат на ПП “Браво”

Розділ 4. Система обліку, аналізу і контролю витрат у підприємствах харчування

4.1. Розробка системи обліку, аналізу і контролю витрат на підприємствах харчування в умовах застосування комп'ютерних технологій
4.2. Постановка задачі та технологічна обробка економічної інформації витрат підприємств харчування. Характеристика вихідної інформації
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури


Замовити і купити дипломну роботу з обліку, аналізу, аудиту і контролю видатків і калькулювання вартості продукції підприємств

Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном
,
надійшліть повідомлення Viber на номер: ,
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення (зліва).

Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Введіть номер телефону:


Ціна дипломної роботи - 400 грн.

Анотація дипломної роботи Контроль та ревізія витрат у підприємствах громадського харчування

Представлений диплом містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення державного фінансового контролю і список використаної літератури. В дипломі досліджено облік, аналіз і аудит виробничих витрат і собівартості продукції підприємства за останні роки, а також проаналізовані основні показники діяльності базового підприємства. Дипломна робота написана на матеріалах реально існуючого підприємства.

Виконуємо написання дипломів на замовлення з державного фінансового контролю та інших економічних предметів


Інші дипломні магістерські роботи з державного фінансового контролю витрат у підприємствах громадського харчування:

Вишліть номер телефону або e-mail і ми з Вами зв'яжимось




Клікніть, щоб відкрити форму зв'язку