Проект комплексного закладу ресторанного господарства у Харківському районі, м. Київ

Дипломна магістерська робота (код: d298)


Зміст дипломної роботи з менеджменту ресторанного господарства управління підприємством ресторанного бізнесу

Вступ

Розділ 1. Бізнес-план (перша частина)

1.1. Виконавче резюме
1.2. Дослідження регіонального ринку продукції та послуг ресторанного господарства в Харківському районі м. Києві
1.2.1. Загальна характеристика ринку продукції та послуг ресторанного господарства даного регіону
1.2.2. Визначення обсягу платоспроможності попиту та можливостей ринку
1.2.3. Вплив конкуренції та інших зовнішніх факторів
1.2.4. Розрахунок необхідної кількості місць в закладах ресторанного господарства
1.3. Обгрунтування можливих типів закладів
1.4. Розробка виробничої програми та визначення основних економічних показників діяльності комплексного закладу ресторанного господарства

Розділ 2. Технологічний розділ

2.1. Виробнича програма закладів відповідно до першої частини бізнес-плану
2.2. Застосування підсолоджувачів у виробництві кондитерських борошняних виробів
2.3. Проектування виробничого процесу закладу на основі структурно-технологічної схеми
2.3.1. Проектування складського господарства на основі поелементної структурно-технологічної схеми
2.3.2. Проектування виробничих цехів на основі поелементної структурно-технологічної схеми
2.3.3. Розрахунок борошняного цеху вареничної на основі поелементної структурно-технологічної схеми
2.3.4. Проектування торгівельних, допоміжних,адміністративно-побутових та технічних приміщень нормативним методом
2.4. Організаційна структура підприємств харчування. Об'ємно-планувальне рішення
2.5. Організація роботи закладів
2.5.1. Організація матеріально-технічного забезпечення виробничого процесу
2.5.2. Організація виробництва. Контроль за якістю продукції
2.5.3. Організація обслуговування споживачів. Вибір форм та методів обслуговування
2.6. Заходи щодо виконання санітарних правил в закладі

Розділ 3. Інженерний розділ

3.1. Інженерно-будівельні рішення
3.1.1. Розміщення комплексного закладу харчування в містобудівній структурі
3.1.2. Характеристика конструктивних рішень інженерних систем
3.1.3. Пропозиції щодо дизайну закладу
3.1.4. Будівельно-технічні показники проекту
3.2. Заходи з раціонального використання енергоресурсів
3.2.1. Структура електробалансу закладу харчування
3.2.2. Визначення загальних потреб закладу в електроенергії
3.2.3. Визначення певних статей витрат електроенергії
3.2.4. Визначення потреб закладу в тепловій енергії
3.3. Заходи щодо охорони праці, техніки безпеки та охорони навколишнього середовища при експлуатації підприємств
3.3.1. Вступ
3.3.2. Аналіз потенційних небезпек і виробничих шкідливостей закладу, що проектуються
3.3.3. Заходи при проектуванні будівлі та розміщенні устаткування
3.3.4. Заходи щодо зниження виробничих шкідливостей
3.3.5. Умови безпечної роботи персоналу
3.3.6. Протипожежні заходи
3.3.7. Заходи щодо охорони навколишнього середовища
3.3.8. Навчання і інструктаж персоналу

Розділ 4. Бізнес-план (друга частина)

4.1. Організаційно-юридичний план підприємства
4.2. Виробничий план
4.3. Розрахунок середньорічних економічних показників підприємств
4.3.1. Розрахунок товарообороту і валового доходу
4.3.2. Розрахунок чисельності і фонду оплати праці робітників закладів
4.3.3. Розрахунок витрат підприємств харчування
4.3.4. Розрахунок середньорічних економічних показників підприємства
4.4. Фінансовий план
4.5. Оцінка і страхування ризику
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури


Замовити і купити дипломну роботу з

Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном
,
надійшліть повідомлення Viber на номер: ,
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення (зліва).

Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Введіть номер телефону:


Ціна дипломної роботи - 400 грн.

Анотація дипломної роботи Проект комплексного закладу ресторанного господарства у Харківському районі, м. Київ

Представлений диплом містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення менеджменту ресторанного господарства і список використаної літератури. В дипломі досліджено за останні роки, а також проаналізовані основні показники діяльності базового підприємства. Дипломна робота написана на матеріалах реально існуючого підприємства.

Виконуємо написання дипломів на замовлення з менеджменту ресторанного господарства та інших економічних предметів


Інші дипломні магістерські роботи з менеджменту ресторанного господарства:

Вишліть номер телефону або e-mail і ми з Вами зв'яжимось




Клікніть, щоб відкрити форму зв'язку