Управління податками платежів у підприємстві ресторанного господарства

Дипломна магістерська робота (код: d311)


Зміст дипломної роботи з менеджменту ресторанного господарства управління підприємством ресторанного бізнесу

Вступ

Розділ 1. Економічна сутність роздрібного товарообороту та необхідність управління ним на рівні торговельного підприємства

1.1. Економічна сутність товарообороту та його місце в системі показників комплексного плану економічного та соціального розвитку підприємства
1.2. Основні чинники, що визначають обсяг та структуру товарообороту підприємства
1.3. Принципи і послідовність розробки стратегії управління обсягом та структурою товарообороту

Розділ 2. Дослідження обсягу та структури товарообороту з використанням ПЕОМ

2.1. Комплекс задач по дослідженню обсягу та структури товарообороту з використанням ПЕОМ
2.2. Аналіз обсягу та структури товарообороту
2.3. Кількісна оцінка факторів, що впливають на обсяг та структуру товарообороту
2.4. Вплив обсягу та структури товарообороту на кінцеві результати діяльності підприємства

Розділ 3. Обгрунтування загального обсягу та планової структури товарообороту

3.1. Розрахунок обсягу товарообороту, що забезпечує цільовий прибуток підприємства
3.2. Обгрунтування оптимальної структури товарообороту
3.3. Організаційно-економічні умови досягнення обсягу та структури товарообороту, що заплановані
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури


Замовити і купити дипломну роботу з

Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном
,
надійшліть повідомлення Viber на номер: ,
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення (зліва).

Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Введіть номер телефону:


Ціна дипломної роботи - 400 грн.

Анотація дипломної роботи Управління податками платежів у підприємстві ресторанного господарства

Представлений диплом містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення менеджменту ресторанного господарства і список використаної літератури. В дипломі досліджено за останні роки, а також проаналізовані основні показники діяльності базового підприємства. Дипломна робота написана на матеріалах реально існуючого підприємства.

Виконуємо написання дипломів на замовлення з менеджменту ресторанного господарства та інших економічних предметів


Інші дипломні магістерські роботи з менеджменту ресторанного господарства:

Вишліть номер телефону або e-mail і ми з Вами зв'яжимось




Клікніть, щоб відкрити форму зв'язку