Порядок проведення експертизи приладів для теплової переробки харчових продуктів та їх митне оформлення

Дипломна магістерська робота (код: d427)


Зміст дипломної роботи з товарознавства продовольчих товарів товарознавства продовольчих товарів

Вступ

Розділ 1. Огляд літератури

1.1. Загальні відомості про прилади для переробки продуктів
1.2. Кон'юнктура ринку приладів для переробки продуктів в Україні
1.3. Стан виробництва електропобутових приладів для переробки продуктів в Україні
1.4. Тенденції розвитку світового ринку приладів для переробки продуктів

Розділ 2. Експертна оцінка споживчих властивостей приладів для переробки продуктів

2.1. Вибір об'єктів дослідження
2.2. Аналіз НТД на прилади для переробки продуктів
2.3. Товарознавча оцінка споживчих властивостей електроприладів для переробки продуктів
2.4. Експертиза технічного рівня приладів для переробки продуктів вітчизняного та іноземного виробництва

Розділ 3. Митне оформлення складнотехнічних виробів побутового призначення

3.1. Технологічна схема митного оформлення складнотехнічних товарів
3.2. Порядок роботи відділу тарифів та митної вартості Луганської митниці при вирішенні питань визначення митної вартості товарів, що переміщуються через митний кордон України
3.3. Порядок роботи відділу тарифів та митної вартості Луганської митниці при визначенні країни походження товару
3.4. Порядок роботи відділу тарифів та митної вартості Луганської митниці при вирішенні питань класифікації та кодування товарів
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури


Замовити і купити дипломну роботу з

Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном
,
надійшліть повідомлення Viber на номер: ,
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення (зліва).

Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Введіть номер телефону:


Ціна дипломної роботи - 400 грн.

Анотація дипломної роботи Порядок проведення експертизи приладів для теплової переробки харчових продуктів та їх митне оформлення

Представлений диплом містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення товарознавства продовольчих товарів і список використаної літератури. В дипломі досліджено за останні роки, а також проаналізовані основні показники діяльності базового підприємства. Дипломна робота написана на матеріалах реально існуючого підприємства.

Виконуємо написання дипломів на замовлення з товарознавства продовольчих товарів та інших економічних предметів


Інші дипломні магістерські роботи з товарознавства продовольчих товарів:

Вишліть номер телефону або e-mail і ми з Вами зв'яжимось




Клікніть, щоб відкрити форму зв'язку