Дипломна магістерська робота
Товарознавча характеристика та конкурентоспроможність солодкого перцю, який реалізується в м. Києві, та організація торгівлі плодоовочевою продукцією

Головне меню
Інформація
У нас можна замовити дипломну роботу в Києві і по всій Україні з гарантією.
Ви можете купити дипломну роботу з товарознавства продовольчих товарів 1 недорого.

Код: d434


Дипломна робота на тему "Товарознавча характеристика та конкурентоспроможність солодкого перцю, який реалізується в м. Києві, та організація торгівлі плодоовочевою продукцією" вже була успішно захищена. Нижче представлений зміст дипломної роботи.

Зміст дипломної роботи з товарознавства продовольчих товарів

Вступ

Розділ 1. Огляд літератури

1.1. Особливості хімічного складу та біологічна цінність солодкого перцю, вирощеного в різних кліматичних зонах України
1.2. Характеристика основних господарсько-ботанічних сортів солодкого перцю, районованого в Україні
1.3. Вплив умов вирощування солодкого перцю на формування його споживчих властивостей
1.4. Стан ринку солодкого перцю
1.5. Характеристика основних способів зберігання солодкого перцю

Розділ 2. Експериментальна частина

2.1. Матеріали, об’єкти та методи дослідження
2.2. Заготівля, зберігання і реалізація солодкого перцю в умовах районного товариства “ЛВО” м. Біла Церква
2.3. Характеристика споживчих властивостей солодкого перцю, який реалізується районним товариством “ЛВО” м. Біла Церква
2.4. Товарознавча характеристика солодкого перцю, який реалізується районним товариством “ЛВО” м. Біла Церква
2.5. Якість та конкурентоспроможність солодкого перцю, який реалізуються через роздрібну торговельну мережу районного товариства “ЛВО” м. Біла Церква

Розділ 3. Організація торгівлі плодоовочевою продукцією у районному товаристві “ЛВО” м. Біла Церква

3.1. Організація закупівлі плодоовочевої продукції та ефективність комерційних угод
3.2. Формування асортименту плодоовочевої продукції у районному товаристві “ЛВО” м. Біла Церква
3.3. Організація продажу плодоовочевої продукції
3.4. Організація внутрішньоскладської обробки плодоовочевої продукції
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури


Купити дипломну роботу "Товарознавча характеристика та конкурентоспроможність солодкого перцю, який реалізується в м. Києві, та організація торгівлі плодоовочевою продукцією" можна за 300 грн.

Представлена робота містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення товарознавства продовольчих товарів і список використаної літератури. Дипломна робота написана на матеріалах реально існуючого підприємства. В дипломі проаналізовані основні показники діяльності підприємства, а також проведений аналіз товарознавства продовольчих товарів за останні роки.


Виконуємо написання дипломів на замовлення з товарознавства продовольчих товарів та інших економічних предметів

Замовити і купити дипломну роботу на тему: Товарознавча характеристика та конкурентоспроможність солодкого перцю, який реалізується в м. Києві, та організація торгівлі плодоовочевою продукцією


Для купівлі дипломної роботи Товарознавча характеристика та конкурентоспроможність солодкого перцю, який реалізується в м. Києві, та організація торгівлі плодоовочевою продукцією передзвоніть за телефоном (044) 332-23-98,
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com,
або заповніть форму замовлення:
Ваше ім'я:
Назва роботи:
Вид замовлення: Дипломна, магістерська робота
Інше (вказати в коментарях)
Університет, інститут:
Ваш e-mail:
Контактний телефон:
Питання або коментар:


Інші дипломні магістерські роботи з товарознавства продовольчих товарів:

Дипломна робота на тему: Експертиза якості насіннячкових плодів


Вступ
Розділ 1. Огляд літератури з теми
1.1. Виробництво і споживання насіннячкових плодів в Україні
1.2. Класифікація насіннячкових плодів, їх будова, харчова
цінність
1.3. Фактори формування споживних властивостей свіжих яблук.
1.4. Традиційні і прогресивні методи зберігання і транспортування плодів, їх вплив на якість продукції і втрати маси
1.5. Хвороби і дефекти плодів, причини їх виникнення та заходи попередження
1.6. Вимоги нормативної документації до якості насіннячкових плодів
Розділ 2. Експериментальна частина
2.1. Матеріали та методи дослідження
2.2. Дослідження структури асортименту та якість свіжих яблук, що надходять для тривалого зберігання і реалізації на ВАТ”Плодоовоч”.
2.3. Зміна споживних властивостей якості свіжих яблук в процесі зберігання.
2.4. Розрахунок конкурентоспроможності свіжих яблук,що надходять для реалізації на ВАТ”Плодоовоч”.
Розділ 3. Маркетингова частина
3.1. Асортиментна політика ВАТ “Плодоовоч”
3.2. Цінова політика ВАТ”Плодоовоч”
3.3. Порядок заключення угод на постачання насіннячкових плодів на ВАТ “Плодоовоч”
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури


Дипломна робота на тему: Дослідження споживних властивостей буряків, їх зберігання та комунікації зі споживачами


Вступ
Розділ 1. Огляд літератури
1.1. Хімічний склад, харчова цінність та лікувальні властивості коренеплодів буряка
1.2. Фактори, що формують споживні властивості столових буряків
1.3. Мета і завдання досліджень
Розділ 2. Експериментальна частина
2.1. Об’єкти та методи досліджень
2.2. Аналіз нормативно-технічної документації на столові буряки
2.3. Товарознавчі дослідження буряків в процесі їх зберігання
2.4. Дослідження комплексних показників якості та конкурентоспроможності столових буряків
Розділ 3. Комунікаційна політика торговельного підприємства
3.1. Сутність комунікаційної політики підприємств торгівлі
3.2. Аналіз комунікаційної діяльності ТЗП “Гроно” м.Києва
3.3. Вдосконалення зв’язків зі споживачами
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури


Дипломна робота на тему: Товарознавча експертиза та порядок оформлення морожених рибних товарів при переміщенні через митний кордон України


Вступ
Розділ 1. Літературний огляд
1.1. Мета і завдання діяльності товарознавців-експертів з митної справи
1.2. Стан ринку рибних товарів (імпорт)
1.3. Загальна характеристика асортименту морожених рибних товарів, які класифікуються за ТН ЗЕД
1.4. Вимоги до показників якості морожених рибних товарів
1.5. Вимоги до транспортування, зберігання та пакування морожених рибних товарів
Розділ 2. Практична та експериментальна частина
2.1. Організація, об’єкти та методи дослідження
2.2. Результати досліджень
2.2.1. Асортимент морожених рибних товарів
2.2.2. Якість морожених рибних товарів
2.2.3 Експертиза мороженої рибних товарів та шляхи її вдосконалення.
Розділ 3. Митна політика України щодо ввезення морожених рибних товарів
3.1. Основні вимоги до митного оформлення
3.2. Декларування (транспортування) морожених рибних товарів
3.3. Порядок нарахування мита
3.4. Митний контроль
3.5. Порядок пропуску морожених рибних товарів через митний кордон України та шляхи його вдосконалення
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури


Дипломна робота на тему: Порівняльна характеристика асортименту та якості плодово-овочевих соків вітчизняного та зарубіжного виробництва, оцінка їх конкурентоспроможності


Вступ
Розділ 1. Огляд літератури.
1.1. Стан ринку плодово-овочевих соків в Україні
1.2. Характеристика асортименту плодово-овочевих соків вітчизняного та зарубіжного виробництва
1.3. Харчова цінність плодово-овочевих соків
1.4. Характеристика сировини та особливості виробництва соків
Розділ 2. Експериментальна частина.
2.1. Матеріали, методи та об'єкт дослідження
2.2. Характеристика асортименту плодово-овочевих соків, які реалізуються магазином фірмової торгівлі №3 м. Яготина
2.3. Організація постачання плодово-овочевими соками магазину фірмової торгівлі №3 м. Яготина
2.4. Порівняльна характеристика споживчих властивостей плодово-овочевих соків вітчизняного та зарубіжного виробництва, які реалізуються на досліджувальному підприємстві
2.5. Оцінка якості плодово-овочевих соків, які реалізуються магазином фірмової торгівлі №3 м. Яготина
Розділ 3. Дослідження конкурентоспроможності.
3.1. Поняття конкурентоспроможності товару
3.2. Методи дослідження конкурентоспроможності
3.3. Визначення інтегрального показника відносної конкурентоспроможності плодово-овочевих соків, які реалізуються магазином фірмової торгівлі №3 м. Яготина
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури


Дипломна робота на тему: Оцінка конкурентоспроможності і асортименту яблук


Вступ
Розділ 1. Літературний огляд
1.1. Народногосподарське значення плодів яблук
1.2. Хімічний склад яблук
1.3. Формування якості яблук в процесі вирощування
1.4. Способи і умови зберігання
1.5. Хвороби яблук при зберіганні
Розділ 2. Експериментальна частина
2.1. Методика і умови проведення дослідження
2.2. Стан ринку яблук в місті Києві
2.3. Удосконалення методики дослідження якості яблук згідно діючого стандарту
2.4. Товарознавча характеристика найбільш розповсюджених сортів яблук
2.5. Конкурентоспроможність районованих сортів яблук
2.6. Зміна споживчих властивостей яблук в процесі зберігання і реалізації
Розділ 3 .Організація торгівлі плодів яблук на ТОВ "Дніпрвська плодабаза"
3.1. Роль і функції оптової торгівлі в умовах ринкової економіки
3.2. Форми та методи продажу сілгосппродукції на ТОВ "Дніпровська плодобаза"
3.3. Організація відпуску товарів зі складу та їх доставка у роздрібну торгову мережу
3.4. Шляхи удосконалення організації торгівлі плодів яблук на ТОВ "Дніпровська плодобаза"
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури


Дипломна робота на тему: Формування асортименту та забезпечення конкурентності лляних тканин для столової білизни


Вступ
Розділ 1. Стан розвитку ринку тканин текстильної галузі в Україні
1.1. Ринок текстильних товарів в Україні
1.2. Сучасні проблеми забезпечення лляної промисловості вихідною сировиною
1.3. Котонізація – важливий напрям модифікації лляних волокон
1.4. Стандартизація та сертифікація лляних товарів
Розділ 2. Особливості проведення експертизи якості столової білизни з льону
2.1. Правові засади та принципи державного регулювання експертизи товарів легкої промисловості
2.2. Характеристика споживних властивостей лляних виробів
2.3. Товарознавча експертиза якості лляних тканин
Розділ 3. Об’єкти і методи дослідження
3.1. Об’єкти дослідження
3.2. Методи дослідження
Розділ 4. Асортимент і якість лляних тканин для столової білизни ВАТ „РІВНЕЛЬОН”
4.1. Характеристика асортименту білизняних лляних тканин
4.2. Якість тканин виробництва ВАТ „Рівнельон”
Розділ 5. Організація збуту лляної готової продукції за матеріалами ВАТ „РІВНЕЛЬОН”
5.1. Служби збуту, їх функції і завдання
5.2. Планування та вибір каналів збуту
5.3. Організація збутової діяльності
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури


Контакти
Пошук дипломів, курсових
Об'яви
УВАГА!
Пропонуємо співпрацю викладачам, працівникам ВУЗів (методистам, лаборантам тощо), старостам груп і усім хто може рекомендувати наші послуги. Отримуйте 10-20% від суми замовлення.

Також здійснюємо набір спеціалістів з написання курсових і дипломних робіт на замовлення.