Дослідження споживних властивостей буряків, їх зберігання та комунікації зі споживачами

Дипломна магістерська робота (код: d439)


Зміст дипломної роботи з товарознавства продовольчих товарів товарознавства продовольчих товарів

Вступ

Розділ 1. Огляд літератури

1.1. Хімічний склад, харчова цінність та лікувальні властивості коренеплодів буряка
1.2. Фактори, що формують споживні властивості столових буряків
1.3. Мета і завдання досліджень

Розділ 2. Експериментальна частина

2.1. Об'єкти та методи досліджень
2.2. Аналіз нормативно-технічної документації на столові буряки
2.3. Товарознавчі дослідження буряків в процесі їх зберігання
2.4. Дослідження комплексних показників якості та конкурентоспроможності столових буряків

Розділ 3. Комунікаційна політика торговельного підприємства

3.1. Сутність комунікаційної політики підприємств торгівлі
3.2. Аналіз комунікаційної діяльності ТЗП “Гроно” м.Києва
3.3. Вдосконалення зв'язків зі споживачами
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури


Замовити і купити дипломну роботу з

Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном
,
надійшліть повідомлення Viber на номер: ,
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення (зліва).

Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Введіть номер телефону:


Ціна дипломної роботи - 400 грн.

Анотація дипломної роботи Дослідження споживних властивостей буряків, їх зберігання та комунікації зі споживачами

Представлений диплом містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення товарознавства продовольчих товарів і список використаної літератури. В дипломі досліджено за останні роки, а також проаналізовані основні показники діяльності базового підприємства. Дипломна робота написана на матеріалах реально існуючого підприємства.

Виконуємо написання дипломів на замовлення з товарознавства продовольчих товарів та інших економічних предметів


Інші дипломні магістерські роботи з товарознавства продовольчих товарів:

Вишліть номер телефону або e-mail і ми з Вами зв'яжимось




Клікніть, щоб відкрити форму зв'язку