Облік, аналіз і аудит затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства

Дипломна магістерська робота (код: d466)


Зміст дипломної роботи з обліку, аналізу і аудиту запасів матеріалів, готової продукції, товарів, напівфабрикатів, МШП підприємства

Вступ

Розділ 1. Теоретико-методологічні основи обліку, аудиту та економічного аналізу затрат виробництва та реалізації готової продукції

1.1. Економічна суть затрат виробництва та реалізації готової продукції
1.2. Економіко-правовий аналіз та огляд нормативної бази і спеціальної літератури

Розділ 2. Облік затрат виробництва та реалізації готової продукції

2.1 Вплив організаційної та виробничої структур підприємства на затрати виробництва та реалізацію готової продукції
2.2 Проектування системи первинного обліку затрат виробництва та реалізації готової продукції
2.3. Фінансовий облік затрат виробництва
2.4. Фінансовий облік реалізації готової продукції
2.5. Організація обліку затрат виробництва та реалізації готової продукції на основі використання інформаційних технологій

Розділ 3. Аудит та економічний аналіз затрат виробництва та реалізації готової продукції

3.1 Організація та методика аудиту затрат виробництва та реалізації готової продукції
3.2 Система аналітичних показників, інформаційна база і основні методи економічного аналізу
3.3 Аналіз затрат виробництва та реалізації готової продукції базового підприємства
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури

Додатки


Замовити і купити дипломну роботу з обліку, аналізу, аудиту, контролю запасів матеріалів, готової продукції, виробництва, напівфабрикатів, МШП підприємства

Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном
,
надійшліть повідомлення Viber на номер: ,
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення (зліва).

Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Введіть номер телефону:


Ціна дипломної роботи - 400 грн.

Анотація дипломної роботи Облік, аналіз і аудит затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства

В дипломі досліджено облік, аналіз і аудит виробничих запасів підприємства за останні роки, а також проаналізовані основні показники діяльності базового підприємства. Дипломна робота написана на матеріалах реально існуючого підприємства.

Структура дипломної роботи облік, аналіз і аудит затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства

Дана дипломна робота розподіляється на вступ, теоретичні і практичні глави, висновки і пропозиції, перелік використаної літератури. У вступі висунуто актуальність обліку, аналізу, аудиту, контролю запасів матеріалів, готової продукції, виробництва, напівфабрикатів, МШП підприємства, наведено мету і завдання дослідження, а також обстежено інформаційну базу дипломної роботи фінансового обліку, аналізу господарської діяльності і аудиту. В теоретичному розділі дипломної роботи розроблено теоретичні засади обліку, аналізу і аудиту запасів матеріалів, готової продукції, товарів, напівфабрикатів, МШП підприємства, опрацьовано аналіз законодавчих актів і літератури бухгалтерського обліку, аудиту, фінансового аналізу, визначено організація управління і аналіз показників підприємства. В практичному розділі дипломної роботи сформульовано аналітичний і синтетичний облік, висунуто механізацію обліку затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства, зумовлено організацію і планування аудиту, наведено загальний і факторний аналіз, оцінено методичні прийоми, інформаційну базу аналізу. У висновках надано узагальнені результати дослідження економічного аналізу, аудиту обліку запасів матеріалів, готової продукції, товарів, напівфабрикатів, МШП підприємства, а також досліджено пропозиції щодо удосконалення системи управління в умовах новітніх технологій.


Виконуємо написання дипломів на замовлення з обліку, аналізу і аудиту та інших економічних предметів


Інші дипломні магістерські роботи з обліку, аналізу і аудиту затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства:

Вишліть номер телефону або e-mail і ми з Вами зв'яжимось




Клікніть, щоб відкрити форму зв'язку