Методика і організація обліку, аналізу і аудиту витрат підприємств ресторанного господарства

Дипломна магістерська робота (код: d711)


Зміст дипломної роботи з обліку, аналізу і аудиту витрат, затрат і собівартості підприємств

Вступ

Розділ 1. Теоретико-методологічні основи обліку, аналізу та аудиту витрат підприємств ресторанного господарства

1.1. Розробка і обгрунтування системи економічних показників витрат підприємств ресторанного господарства
1.2. Економіко-правовий аналіз та огляд нормативної бази і спеціальної літератури

Розділ 2. Облік витрат підприємств ресторанного господарства

2.1. Організація обліку витрат підприємств ресторанного господарства
2.2. Проектування системи первинного обліку витрат підприємств ресторанного господарства
2.3. Аналітичний та синтетичний облік витрат підприємств ресторанного господарства

Розділ 3. Проектування системи економічного аналізу та контролю витрат підприємств ресторанного господарства

3.1. Система аналітичних показників, інформаційна база і основні методи економічного аналізу
3.2. Розробка та апробація методики аналізу витрат підприємств ресторанного господарства
3.3. Факторний аналіз витрат підприємства ресторанного господарства
3.4. Основи концепції методики контролю витрат підприємства ресторанного господарства
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури

Додатки


Замовити і купити дипломну роботу з обліку, аналізу, аудиту і контролю видатків і калькулювання вартості продукції підприємств

Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном

надійшліть повідомлення Viber на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення

Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Введіть номер телефону:


Ціна дипломної роботи - 500 грн.

Анотація дипломної роботи Методика і організація обліку, аналізу і аудиту витрат підприємств ресторанного господарства

В дипломі досліджено облік, аналіз і аудит виробничих витрат і собівартості продукції підприємства за останні роки, а також проаналізовані основні показники діяльності базового підприємства. Дипломна робота написана на матеріалах реально існуючого підприємства.

Структура дипломної роботи методика і організація обліку, аналізу і аудиту витрат підприємств ресторанного господарства

Представлене дипломне дослідження складається з таких розділів як вступ, теорію і практику обліку, аналізу і аудиту, висновки і пропозиції, основну літературу. У вступі розроблено актуальність обліку, аналізу, аудиту і контролю видатків і калькулювання вартості продукції підприємств, оглянуто мету і завдання дослідження, а також надано методичні прийоми дослідження фінансового обліку, аналізу господарської діяльності і аудиту. В теоретико-методичних основах дослідження надано теоретичні засади обліку, аналізу і аудиту витрат, затрат і собівартості підприємств, проаналізовано аналіз законодавчих актів і літератури бухгалтерського обліку, аудиту, фінансового аналізу, представлено організація управління і аналіз показників підприємства. В практичному розділі дипломної роботи розроблено організацію і методику обліку, обстежено автоматизацію обліку витрат підприємств ресторанного господарства, проаналізовано проведення аудиту, вивчено аналітичну оцінку, оцінено інформаційне забезпечення аналізу. У висновках сформульовано узагальнені результати дослідження економічного аналізу, аудиту обліку витрат, затрат і собівартості підприємств, а також зумовлено пропозиції щодо удосконалення системи управління в умовах новітніх технологій.


Виконуємо написання дипломів на замовлення з обліку, аналізу і аудиту та інших економічних предметів


Інші дипломні магістерські роботи з обліку, аналізу і аудиту витрат підприємств ресторанного господарства:

Вишліть номер телефону або e-mail і ми з Вами зв'яжимось




Клікніть, щоб відкрити форму зв'язку