Методика і організація обліку, аналізу і аудиту витрат підприємств ресторанного господарства

Дипломна магістерська робота (код: d711)


Зміст дипломної роботи з обліку, аналізу і аудиту витрат, затрат і собівартості підприємств

Вступ

Розділ 1. Теоретико-методологічні основи обліку, аналізу та аудиту витрат підприємств ресторанного господарства

1.1. Розробка і обгрунтування системи економічних показників витрат підприємств ресторанного господарства
1.2. Економіко-правовий аналіз та огляд нормативної бази і спеціальної літератури

Розділ 2. Облік витрат підприємств ресторанного господарства

2.1. Організація обліку витрат підприємств ресторанного господарства
2.2. Проектування системи первинного обліку витрат підприємств ресторанного господарства
2.3. Аналітичний та синтетичний облік витрат підприємств ресторанного господарства

Розділ 3. Проектування системи економічного аналізу та контролю витрат підприємств ресторанного господарства

3.1. Система аналітичних показників, інформаційна база і основні методи економічного аналізу
3.2. Розробка та апробація методики аналізу витрат підприємств ресторанного господарства
3.3. Факторний аналіз витрат підприємства ресторанного господарства
3.4. Основи концепції методики контролю витрат підприємства ресторанного господарства
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури

Додатки


Замовити і купити дипломну роботу з обліку, аналізу, аудиту і контролю видатків і калькулювання вартості продукції підприємств

Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном
,
надійшліть повідомлення Viber на номер: ,
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення (зліва).

Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Введіть номер телефону:


Ціна дипломної роботи - 400 грн.

Анотація дипломної роботи Методика і організація обліку, аналізу і аудиту витрат підприємств ресторанного господарства

В дипломі досліджено облік, аналіз і аудит виробничих витрат і собівартості продукції підприємства за останні роки, а також проаналізовані основні показники діяльності базового підприємства. Дипломна робота написана на матеріалах реально існуючого підприємства.

Структура дипломної роботи методика і організація обліку, аналізу і аудиту витрат підприємств ресторанного господарства

Ця магістерська робота складається з таких розділів як вступ, теорію і практику обліку, аналізу і аудиту, висновки і пропозиції, перелік використаної літератури. У вступі досліджено актуальність обліку, аналізу, аудиту і контролю видатків і калькулювання вартості продукції підприємств, оглянуто мету і завдання дипломної роботи, а також окреслено предмет, об’єкт дослідження фінансового обліку, аналізу господарської діяльності і аудиту. В теоретичному розділі дослідження надано теоретичні засади обліку, аналізу і аудиту витрат, затрат і собівартості підприємств, проаналізовано огляд правових актів і дослідження спеціальної літератури бухгалтерського обліку, аудиту, фінансового аналізу, досліджено коротка економічна характеристика підприємства. В аналітичній частині дипломної роботи оцінено аналітичний і синтетичний облік, представлено механізацію обліку витрат підприємств ресторанного господарства, з'ясовано організацію і планування аудиту, представлено аналітичну оцінку, висунуто організаційно-інформаційну модель аналізу. У висновках з'ясовано узагальнені результати дослідження економічного аналізу, аудиту обліку витрат, затрат і собівартості підприємств, а також визначено пропозиції щодо удосконалення системи управління в умовах новітніх технологій.


Виконуємо написання дипломів на замовлення з обліку, аналізу і аудиту та інших економічних предметів


Інші дипломні магістерські роботи з обліку, аналізу і аудиту витрат підприємств ресторанного господарства:

Вишліть номер телефону або e-mail і ми з Вами зв'яжимось




Клікніть, щоб відкрити форму зв'язку