Методика і організація обліку, аналізу і аудиту витрат підприємств ресторанного господарства

Дипломна магістерська робота (код: d711)


Зміст дипломної роботи з обліку, аналізу і аудиту витрат, затрат і собівартості підприємств

Вступ

Розділ 1. Теоретико-методологічні основи обліку, аналізу та аудиту витрат підприємств ресторанного господарства

1.1. Розробка і обгрунтування системи економічних показників витрат підприємств ресторанного господарства
1.2. Економіко-правовий аналіз та огляд нормативної бази і спеціальної літератури

Розділ 2. Облік витрат підприємств ресторанного господарства

2.1. Організація обліку витрат підприємств ресторанного господарства
2.2. Проектування системи первинного обліку витрат підприємств ресторанного господарства
2.3. Аналітичний та синтетичний облік витрат підприємств ресторанного господарства

Розділ 3. Проектування системи економічного аналізу та контролю витрат підприємств ресторанного господарства

3.1. Система аналітичних показників, інформаційна база і основні методи економічного аналізу
3.2. Розробка та апробація методики аналізу витрат підприємств ресторанного господарства
3.3. Факторний аналіз витрат підприємства ресторанного господарства
3.4. Основи концепції методики контролю витрат підприємства ресторанного господарства
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури

Додатки


Замовити і купити дипломну роботу з обліку, аналізу, аудиту і контролю видатків і калькулювання вартості продукції підприємств

Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном
,
надійшліть повідомлення Viber на номер: ,
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення (зліва).

Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Введіть номер телефону:


Ціна дипломної роботи - 500 грн.

Анотація дипломної роботи Методика і організація обліку, аналізу і аудиту витрат підприємств ресторанного господарства

В дипломі досліджено облік, аналіз і аудит виробничих витрат і собівартості продукції підприємства за останні роки, а також проаналізовані основні показники діяльності базового підприємства. Дипломна робота написана на матеріалах реально існуючого підприємства.

Структура дипломної роботи методика і організація обліку, аналізу і аудиту витрат підприємств ресторанного господарства

Ця магістерська робота складається з таких розділів як вступ, теоретичні і практичні глави, висновки і пропозиції, перелік використаної літератури. У вступі вивчено актуальність обліку, аналізу, аудиту і контролю видатків і калькулювання вартості продукції підприємств, опрацьовано мету і завдання дипломної роботи, а також оцінено інформаційну базу дослідження фінансового обліку, аналізу господарської діяльності і аудиту. В теоретико-методичних основах дипломної роботи розкрито теоретичний зміст витрат, затрат і собівартості підприємств, надано огляд правових актів і дослідження спеціальної літератури бухгалтерського обліку, аудиту, фінансового аналізу, досліджено організаційно-економічна оцінка підприємства. В аналітичній частині дипломної роботи визначено документування і фінансовий облік, оцінено комп’ютеризацію обліку витрат підприємств ресторанного господарства, окреслено проведення аудиту, розроблено методику аналізу, сформульовано методичні прийоми, інформаційну базу аналізу. У висновках обстежено узагальнені результати дослідження економічного аналізу, аудиту обліку витрат, затрат і собівартості підприємств, а також окреслено направлення щодо покращення системи управління в умовах використання ПЕОМ.


Виконуємо написання дипломів на замовлення з обліку, аналізу і аудиту та інших економічних предметів


Інші дипломні магістерські роботи з обліку, аналізу і аудиту витрат підприємств ресторанного господарства:

Вишліть номер телефону або e-mail і ми з Вами зв'яжимось




Клікніть, щоб відкрити форму зв'язку