Контроль і ревізія видатків на харчування хворих закладів охорони

Курсова робота (код: kurs26)

Предмет: контроль і ревізія

Зміст

Вступ
1. Сутність та місце видатків на харчування хворих у видатках установ охорони здоров'я та організація їх обліку, аналізу та контролю
2. Економіко-правовий аналіз та огляд нормативної бази та спеціальної літератури з теми дослідження
3. Організаційно-економічна характеристика Деснянської поліклініки №2 м. Києва
4. Організаційно-методичні підходи до проведення контролю та ревізії видатків на харчування хворих в закладах охорони здоров'я
5. Методика контролю та ревізії видатків на харчування хворих в закладах охорони здоров'я.
6. Методика контролю і ревізії видатків на харчування хворих в умовах застосування новітніх комп'ютерних технологій
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури

Додатки

Як отримати?
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном

надійшліть повідомлення Viber на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення

Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Введіть номер телефону:


Ціна - 250 грн.

Представлена курсова містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення методик і список використаної літератури.

В курсовій досліджені головні засади фінансового контролю видатків на харчування хворих закладів охорони, а також проаналізовані основні показники діяльності компанії за останні роки.


Схожі готові теми:

Вишліть номер телефону або e-mail і ми з Вами зв'яжимось




Клікніть, щоб відкрити форму зв'язку