Аналіз необоротних активів в системі управління технічним розвитком підприємства харчової промисловості

Курсова робота (код: kurs82)

Предмет:
фінансовий аналіз

Зміст

Вступ
1. Економічна сутність необоротних активів, їх функції та класифікація
2. Економіко-правовий аналіз нормативної бази управління необоротними активів
3. Організаційно-економічна характеристика базового підприємства
4. Організаційно-інформаційна модель аналізу необоротних активів
5. Загальний аналіз необоротних активів
6. Аналіз якісного стану і ефективності використання основних засобів
7. Методика аналізу необоротних активів в умовах застосування сучасних інформаційних технологій
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури

Додатки

Як отримати?
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном
,
надійшліть повідомлення Viber на номер: ,
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення (зліва).

Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Введіть номер телефону:


Ціна - 200 грн.

Представлена курсова містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення методик і список використаної літератури.

В курсовій досліджені головні засади оцінки необоротних активів в системі технічним розвитком підприємств харчової промисловості, а також проаналізовані основні показники діяльності компанії за останні роки.


Презентація на тему курсової роботи "фінансовий аналіз необоротних активів"



Структура курсової роботи по проблемі

Це курсове дослідження складає вступ, концептуальний і прикладний елементи, висновки і пропозиції, основну літературу. У вступі надано актуальність оцінки необігових ресурсів, зумовлено мету і завдання курсової роботи, а також оцінено наукову новизну дослідження з аналізу. В теоретичному розділі дослідження представлено роль аналізу в господарській діяльності підприємства, з'ясовано теорію аналізу необоротних активів підприємства, опрацьовано правові акти і дослідження спеціальну літературу з аналізу, обстежено критичні погляди різних вчених з різних джерел щодо аналізу, розглянуто організаційно-економічну характеристику об’єкта, на матеріалах якого виконується аналіз, визначено економічний і фінансовий потенціал фірми та його використання. В аналітичній частині курсової роботи розкрито аналіз об’єкта дослідження за розробленою методикою, окреслено організаційно-інформаційну модель аналізу, висвітлено аналіз структури і динаміки необоротних активів в системі технічним розвитком підприємств харчової промисловості, проаналізовано стан аналізу на підприємстві та пропозиції по його удосконалення, досліджено методику факторного аналізу, охарактеризовано розрахунок відносних показників стану, зміни і використання, висунуто використання новітньої техніки в процесі аналізу. У висновках наведено узагальнені результати дослідження аналізу, а також роз'яснено путі, що призводять до вдосконалення аналізу необоротних активів підприємства в нових умовах господарювання.


Схожі готові теми:

Вишліть номер телефону або e-mail і ми з Вами зв'яжимось




Клікніть, щоб відкрити форму зв'язку