Аналіз необоротних активів в системі управління технічним розвитком підприємства харчової промисловості

Курсова робота (код: kurs82)

Предмет: фінансовий аналіз

Зміст

Вступ
1. Економічна сутність необоротних активів, їх функції та класифікація
2. Економіко-правовий аналіз нормативної бази управління необоротними активів
3. Організаційно-економічна характеристика базового підприємства
4. Організаційно-інформаційна модель аналізу необоротних активів
5. Загальний аналіз необоротних активів
6. Аналіз якісного стану і ефективності використання основних засобів
7. Методика аналізу необоротних активів в умовах застосування сучасних інформаційних технологій
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури

Додатки

Як отримати?
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном

надійшліть повідомлення Viber на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення

Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Введіть номер телефону:


Ціна - 250 грн.

Представлена курсова містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення методик і список використаної літератури.

В курсовій досліджені головні засади оцінки необоротних активів в системі технічним розвитком підприємств харчової промисловості, а також проаналізовані основні показники діяльності компанії за останні роки.


Презентація на тему курсової роботи "фінансовий аналіз необоротних активів"



Структура курсової роботи по проблемі

Дана курсова робота складає вступ, концептуальний і прикладний елементи, висновки і пропозиції, перелік використаної літератури. У вступі висунуто актуальність оцінки необігових ресурсів, оцінено мету і завдання курсової роботи, а також висвітлено наукову новизну курсової роботи з аналізу. В частині доктрини курсової роботи вивчено становище аналітичної оцінки в менеджменті підприємства, визначено економічну сутність необоротних активів підприємства, окреслено законодавчі акти і літературу з аналізу, роз'яснено загальну характеристику фінансово-господарської діяльності суб’єкта господарювання, проаналізовано структуру керівництва компанії та її основних підрозділів, досліджено динаміку основних економічних показників діяльності підприємства протягом 3 років. У наступному елементі курсової роботи сформульовано аналіз об’єкта дослідження за розробленою методикою, охарактеризовано інформаційне забезпечення та методи аналізу, опрацьовано методику загального аналізу необоротних активів в системі технічним розвитком підприємств харчової промисловості, наведено стан аналізу на підприємстві та пропозиції по його удосконалення, представлено аналіз впливу факторів на результативний показник, зумовлено розрахунок відносних показників стану, зміни і використання, розглянуто вживання комп'ютерних засобів при проведенні оцінки. У висновках обстежено узагальнені результати дослідження аналізу, а також надано направлення щодо покращення аналізу необоротних активів підприємства в нових умовах господарювання.


Схожі готові теми:

Вишліть номер телефону або e-mail і ми з Вами зв'яжимось




Клікніть, щоб відкрити форму зв'язку