Аналіз необоротних активів в системі управління технічним розвитком підприємства харчової промисловості

Курсова робота (код: kurs82)

Предмет: фінансовий аналіз

Зміст

Вступ
1. Економічна сутність необоротних активів, їх функції та класифікація
2. Економіко-правовий аналіз нормативної бази управління необоротними активів
3. Організаційно-економічна характеристика базового підприємства
4. Організаційно-інформаційна модель аналізу необоротних активів
5. Загальний аналіз необоротних активів
6. Аналіз якісного стану і ефективності використання основних засобів
7. Методика аналізу необоротних активів в умовах застосування сучасних інформаційних технологій
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури

Додатки

Як отримати?
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном

надійшліть повідомлення Viber на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення

Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Введіть номер телефону:


Ціна - 250 грн.

Представлена курсова містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення методик і список використаної літератури.

В курсовій досліджені головні засади оцінки необоротних активів в системі технічним розвитком підприємств харчової промисловості, а також проаналізовані основні показники діяльності компанії за останні роки.


Презентація на тему курсової роботи "фінансовий аналіз необоротних активів"



Структура курсової роботи по проблемі

Це курсове дослідження має в своєму складі вступ, теоретичний і аналітичний розділи, висновки і пропозиції, основну літературу. У вступі зумовлено актуальність оцінки необігових ресурсів, представлено мету і завдання курсової роботи, а також розкрито предмет і об’єкт дослідження з аналізу. В теоретичному розділі дослідження окреслено роль аналізу в господарській діяльності підприємства, опрацьовано сутнісне значення необоротних активів підприємства, охарактеризовано законодавчі акти і літературу з аналізу, оглянуто критичні погляди різних вчених з різних джерел щодо аналізу, визначено структуру керівництва компанії та її основних підрозділів, надано головні результати діяльності суб’єкта господарювання. У наступному елементі курсової роботи вивчено результати аналізу та обґрунтування пропозицій, проаналізовано об’єкти, суб’єкти, методичні прийоми, інформаційну базу аналізу, оцінено вертикальний і горизонтальний аналіз необоротних активів в системі технічним розвитком підприємств харчової промисловості, роз'яснено стан аналізу на підприємстві та пропозиції по його удосконалення, сформульовано здійснення чинникового аналізу, розроблено фінансову оцінку ефективності використання, досліджено використання новітньої техніки в процесі аналізу. У висновках обстежено узагальнені результати дослідження аналізу, а також висунуто путі, що призводять до вдосконалення аналізу необоротних активів підприємства в умовах ринкових відносин.


Схожі готові теми:

Вишліть номер телефону або e-mail і ми з Вами зв'яжимось




Клікніть, щоб відкрити форму зв'язку