Аналіз необоротних активів в системі управління технічним розвитком підприємства харчової промисловості

Курсова робота (код: kurs82)

Предмет: фінансовий аналіз

Зміст

Вступ
1. Економічна сутність необоротних активів, їх функції та класифікація
2. Економіко-правовий аналіз нормативної бази управління необоротними активів
3. Організаційно-економічна характеристика базового підприємства
4. Організаційно-інформаційна модель аналізу необоротних активів
5. Загальний аналіз необоротних активів
6. Аналіз якісного стану і ефективності використання основних засобів
7. Методика аналізу необоротних активів в умовах застосування сучасних інформаційних технологій
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури

Додатки

Як отримати?
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном

надійшліть повідомлення Viber на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення

Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Введіть номер телефону:


Ціна - 250 грн.

Представлена курсова містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення методик і список використаної літератури.

В курсовій досліджені головні засади оцінки необоротних активів в системі технічним розвитком підприємств харчової промисловості, а також проаналізовані основні показники діяльності компанії за останні роки.


Презентація на тему курсової роботи "фінансовий аналіз необоротних активів"



Структура курсової роботи по проблемі

Це курсове дослідження складає вступ, теоретичний і аналітичний розділи, висновки і пропозиції, основну літературу. У вступі охарактеризовано актуальність оцінки необігових ресурсів, висвітлено мету і завдання дослідження, а також надано наукову новизну курсової роботи з аналізу. В теоретико-методичних основах дослідження сформульовано місце аналізу в управлінні підприємством, висунуто економічну сутність необоротних активів підприємства, зумовлено нормативно-правову базу з аналізу, оцінено основні економічні показники діяльності об'єкта дослідження за останні 3 звітних роки, простежено структуру керівництва компанії та її основних підрозділів, роз'яснено аналіз основних ознак господарювання компанії за останні роки. В практичному розділі курсової роботи представлено розробку і обґрунтування методики аналізу, вивчено теоретичну модель аналізу, окреслено вертикальний і горизонтальний аналіз необоротних активів в системі технічним розвитком підприємств харчової промисловості, проаналізовано стан аналізу на підприємстві та пропозиції по його удосконалення, досліджено аналіз впливу факторів на результативний показник, оглянуто математичний розрахунок результатів застосування, визначено вживання комп'ютерних засобів при проведенні оцінки. У висновках обстежено узагальнені результати дослідження аналізу, а також розглянуто шляхи поліпшення аналізу необоротних активів підприємства в умовах ринкових відносин.


Схожі готові теми:

Вишліть номер телефону або e-mail і ми з Вами зв'яжимось




Клікніть, щоб відкрити форму зв'язку