Організація технічного контролю сировини та технологічних процесів у виробництві корпусних меблів

Курсова робота (код: sam178)

Предмет:
товарознавство промтоварів

Зміст

Вступ
1. Загальна характеристика підприємства
2. Споживні властивості корпусних меблів
3. Формування споживних властивостей корпусних меблів в процесі виробництва
3.1 Характеристика сировини та організація її техно-логічного контролю
3.2 Характеристика технологічного процесу виробництва корпусних меблів та організація його контролю
4. Контроль якості меблів на підприємстві
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури


Як отримати?
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном
,
надійшліть повідомлення Viber на номер: ,
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення (зліва).

Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Введіть номер телефону:


Ціна - 200 грн.

Представлена курсова містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення методик і список використаної літератури.

В курсовій досліджені головні засади товарознавства непродовольчих товарів , а також проаналізовані основні показники діяльності компанії за останні роки.


Схожі готові теми:

Вишліть номер телефону або e-mail і ми з Вами зв'яжимось




Клікніть, щоб відкрити форму зв'язку