Дослідження якості чаю, що проходить митне оформлення на Київській регіональний митниці

Курсова робота (код: sam185)

Предмет: товарознавство продтоварів

Зміст

Вступ
1. Огляд літератури з теми
1.1. Виробництво і споживання чаю в світі
1.2. Ринок чаю на Україні
1.3. Технологія виробництва чаю
1.3.1. Технологія виробництва чорного чаю
1.3.2. Технологія виробництва зеленого чаю
1.3.3. Технологія виробництва зеленого цегляного чаю
1.3.4. Технологія виробництва червоного чаю
1.3.5. Технологія виробництва жовтого чаю
1.3.6. Технологія виробництва швидкорозчинного чаю
1.4. Чинники які впливають на якість чаю при виробництві
1.5. Оцінка якості чаю по стандарту
1.6. Аналіз діючої в Україні нормативно-технічної документації щодо асортименту, якості, пакування, умов зберігання та транспортування чаю
1.7. Маркування чаю
2. Асортимент та якість чаю який проходить митне оформлення на Київській регіональній митниці
2.1. Асортимент чаю який проходить митне оформлення на Київській регіональній митниці
2.2. Загальна характеристика асортименту чаю, що класифікується в ТН ЗЄД
2.3. Визначення якості дослідних зразків чаю
2.3.1. Матеріал та методи проведення дослідження якості чаю
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури


Як отримати?
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном

надійшліть повідомлення Viber на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення

Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Введіть номер телефону:


Ціна - 250 грн.

Представлена курсова містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення методик і список використаної літератури.

В курсовій досліджені головні засади товарознавства продовольчих товарів , а також проаналізовані основні показники діяльності компанії за останні роки.


Схожі готові теми:

Вишліть номер телефону або e-mail і ми з Вами зв'яжимось




Клікніть, щоб відкрити форму зв'язку