Аналіз витрат підприємства готельного господарства

Курсова робота (код: sam250)

Предмет: готельне господарство

Зміст

Вступ
1. Економічна сутність витрат підприємств готельного господарства
2. Економіко-правовий аналіз нормативної бази та огляд спеціальної літератури з аналізу витрат підприємств готельного господарства
3. Організаційно-економічна характеристика ТОВ "ГК Верховина"
4. Організаційно-інформаційна модель аналізу витрат підприємств готельного господарства
5. Загальний аналіз витрат підприємств готельного господарства
6. Факторний аналіз витрат підприємств готельного господарства
7. Методика аналізу витрат підприємств готельного господарства в умовах застосування сучасних інформаційних технологій
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури

Додатки

Як отримати?
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном

надійшліть повідомлення Viber на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення

Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Введіть номер телефону:


Ціна - 250 грн.

Представлена курсова містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення методик і список використаної літератури.

В курсовій досліджені головні засади готельного господарства витрат підприємства готельного господарства, а також проаналізовані основні показники діяльності компанії за останні роки.


Структура курсової роботи по проблемі

Це курсове дослідження розподіляється на вступ, теоретичний і аналітичний розділи, висновки і пропозиції, список літературних джерел. У вступі опрацьовано актуальність готельного господарства, з'ясовано мету і завдання курсової роботи, а також окреслено інформаційну базу дослідження з аналізу. В теоретичних засадах дослідження визначено роль аналізу в господарській діяльності підприємства, оцінено економічну сутність діяльності підприємств готельного бізнесу, розкрито законодавчі акти і літературу з аналізу, висвітлено характеристику нормативно-правової бази стосовно методики аналізу, зумовлено організаційно-економічну характеристику об’єкта, на матеріалах якого виконується аналіз, оглянуто аналіз основних ознак господарювання компанії за останні роки. В аналітичній частині курсової роботи простежено економічний аналіз об’єкта дослідження, обстежено організаційно-інформаційну модель аналізу, охарактеризовано вертикальний і горизонтальний аналіз витрат підприємства готельного господарства, розглянуто виявлення недоліків та вказання способів їх виправлення і профілактики, розроблено аналіз впливу факторів на результативний показник, наведено розрахунок відносних показників стану, зміни і використання, висунуто застосування комп'ютерних технологій при здійсненні аналізу. У висновках представлено узагальнені результати дослідження аналізу, а також вивчено направлення щодо покращення аналізу діяльності підприємств готельного бізнесу в умовах ринкових відносин.


Схожі готові теми:

Вишліть номер телефону або e-mail і ми з Вами зв'яжимось




Клікніть, щоб відкрити форму зв'язку