Аналіз витрат підприємства готельного господарства

Курсова робота (код: sam250)

Предмет: готельне господарство

Зміст

Вступ
1. Економічна сутність витрат підприємств готельного господарства
2. Економіко-правовий аналіз нормативної бази та огляд спеціальної літератури з аналізу витрат підприємств готельного господарства
3. Організаційно-економічна характеристика ТОВ "ГК Верховина"
4. Організаційно-інформаційна модель аналізу витрат підприємств готельного господарства
5. Загальний аналіз витрат підприємств готельного господарства
6. Факторний аналіз витрат підприємств готельного господарства
7. Методика аналізу витрат підприємств готельного господарства в умовах застосування сучасних інформаційних технологій
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури

Додатки

Як отримати?
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном

надійшліть повідомлення Viber на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення

Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Введіть номер телефону:


Ціна - 250 грн.

Представлена курсова містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення методик і список використаної літератури.

В курсовій досліджені головні засади готельного господарства витрат підприємства готельного господарства, а також проаналізовані основні показники діяльності компанії за останні роки.


Структура курсової роботи по проблемі

Дана курсова робота складає вступ, теоретичний і аналітичний розділи, висновки і пропозиції, реєстр застосованої літератури. У вступі роз'яснено актуальність готельного господарства, проаналізовано мету і завдання курсової роботи, а також простежено інформаційну базу курсової роботи з аналізу. В теоретичному розділі курсової роботи сформульовано роль аналізу в господарській діяльності підприємства, опрацьовано економічну сутність діяльності підприємств готельного бізнесу, оглянуто нормативно-правову базу з аналізу, досліджено основні економічні показники діяльності об'єкта дослідження за останні 3 звітних роки, окреслено коротку економічну характеристику та систему управління фірмою, розглянуто економічний і фінансовий потенціал фірми та його використання. В другій частині курсової роботи зумовлено аналіз об’єкта дослідження за розробленою методикою, вивчено теоретичну модель аналізу, представлено методику загального аналізу витрат підприємства готельного господарства, з'ясовано розрахунки економічної ефективності від впровадження пропозицій, висвітлено методику факторного аналізу, охарактеризовано фінансову оцінку ефективності використання, висунуто інформатизацію і автоматизацію в ході оцінки. У висновках розкрито узагальнені результати дослідження аналізу, а також обстежено путі, що призводять до вдосконалення аналізу діяльності підприємств готельного бізнесу в період становлення ринкових відносин.


Схожі готові теми:

Вишліть номер телефону або e-mail і ми з Вами зв'яжимось




Клікніть, щоб відкрити форму зв'язку