Аналіз ефективності використання власних основних засобів на підприємстві готельного бізнесу в умовах нової облікової політики

Курсова робота (код: sam265)

Предмет: готельне господарство

Зміст

Вступ
1. Економічна сутність основних засобів
2. Огляд нормативної бази та спеціальної літератури з аналізу основних засобів
3. Організаційно-економічна характеристика ГОК "Камелот"
4. Організаційно-інформаційна модель аналізу власних основних засобів
5. Аналіз динаміки та структури власних основних засобів
6. Аналіз ефективності використання власних основних засобів
7. Методика аналізу власних основних засобів в умовах використання новітніх інформаційних технологій
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури

Додатки

Як отримати?
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном

надійшліть повідомлення Viber на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення

Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Введіть номер телефону:


Ціна - 250 грн.

Представлена курсова містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення методик і список використаної літератури.

В курсовій досліджені головні засади готельного господарства ефективності використання власних основних засобів на підприємстві готельного бізнесу в умовах нової облікової політики, а також проаналізовані основні показники діяльності компанії за останні роки.


Структура курсової роботи по проблемі

Дана курсова робота складає вступ, теоретичну основу і практику аналізу, висновки і пропозиції, основну літературу. У вступі розроблено актуальність готельного господарства, охарактеризовано мету і завдання курсової роботи, а також розкрито наукову новизну курсової роботи з аналізу. В теоретичному розділі курсової роботи розглянуто становище аналітичної оцінки в менеджменті підприємства, надано сутнісне значення діяльності підприємств готельного бізнесу, наведено правові акти і дослідження спеціальну літературу з аналізу, визначено характеристику нормативно-правової бази стосовно методики аналізу, опрацьовано коротку економічну характеристику та систему управління фірмою, окреслено головні результати діяльності суб’єкта господарювання. В аналітичній частині курсової роботи вивчено розробку і обґрунтування методики аналізу, простежено організаційно-інформаційну модель аналізу, представлено організацію і здійснення оцінки наявності ефективності використання власних основних засобів на підприємстві готельного бізнесу в умовах нової облікової політики, проаналізовано стан аналізу на підприємстві та пропозиції по його удосконалення, обстежено здійснення чинникового аналізу, роз'яснено математичний розрахунок результатів застосування, оцінено інформатизацію і автоматизацію в ході оцінки. У висновках зумовлено узагальнені результати дослідження аналізу, а також досліджено пропозиції щодо удосконалення аналізу діяльності підприємств готельного бізнесу в період становлення ринкових відносин.


Схожі готові теми:

Вишліть номер телефону або e-mail і ми з Вами зв'яжимось




Клікніть, щоб відкрити форму зв'язку