Облік реалізації та іншого вибуття товарів і продукції на підприємствах ресторанного бізнесу

Курсова робота (код: sam308)

Предмет:
фінансовий облік

Зміст

Вступ
1. Економічна характеристика діяльності підприємств харчування
2. Економіко-правовий аналіз та огляд нормативної бази і спеціальної літератури
3. Організаційно-економічна характеристика ТОВ «Пан Марципан»
4. Організація бухгалтерського обліку реалізації та іншого вибуття товарів і продукції на підприємствах харчування
5. Первинний облік реалізації товарів і продукції підприємств харчування
6. Синтетичний і аналітичний облік реалізації товарів і готової продукції
7. Відображення реалізації товарів і продукції підприємств харчування в фінансовій звітності
8. Організація обліку реалізації товарів і готової продукції на основі використання інформаційних технологій
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури

Додатки

Як отримати?
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном
,
надійшліть повідомлення Viber на номер: ,
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення (зліва).

Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Введіть номер телефону:


Ціна - 200 грн.

Представлена курсова містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення методик і список використаної літератури.

В курсовій досліджені головні засади бухобліку реалізації та іншого вибуття товарів і продукції на підприємствах ресторанного бізнесу, а також проаналізовані основні показники діяльності компанії за останні роки.


Презентація на тему курсової роботи "фінансовий облік реалізації та іншого вибуття товарів і продукції"



Структура курсової роботи по проблемі

Поточний курсовик містить вступ, теоретичну і практичні частини, висновки і пропозиції, список використаної літератури. У вступі визначено актуальність обліку ресурсу товарів, проаналізовано мету і завдання курсової роботи, а також розглянуто об’єкт і предмет дослідження обліку. В теоретичній частині курсової роботи опрацьовано можливість подальшого удосконалення методології обліку на підприємстві, зумовлено ведення обліку з метою задоволення потреб менеджменту, з'ясовано теоретико-методичні основи товарних запасів підприємства, вивчено нормативно-правову базу, охарактеризовано загальна економічна характеристика об'єкта, розроблено організаційно-економічну характеристику підприємства. В прикладному фрагменті курсової роботи висунуто організацію обліку, наведено питання обліку, з критичної зору, на підставі діючого законодавства України, документування реалізації та іншого вибуття товарів і продукції на підприємствах ресторанного бізнесу, представлено бухгалтерський облік, сформульовано формування бухгалтерської звітності, оглянуто вживання комп'ютерних засобів при аудиторському обліку. У висновках висвітлено узагальнені результати дослідження обліку, а також надано пропозиції щодо удосконалення обліку товарних запасів підприємства в системі ринкової економіки.


Схожі готові теми:

Вишліть номер телефону або e-mail і ми з Вами зв'яжимось




Клікніть, щоб відкрити форму зв'язку