Облік реалізації та іншого вибуття товарів і продукції на підприємствах ресторанного бізнесу

Курсова робота (код: sam308)

Предмет: фінансовий облік

Зміст

Вступ
1. Економічна характеристика діяльності підприємств харчування
2. Економіко-правовий аналіз та огляд нормативної бази і спеціальної літератури
3. Організаційно-економічна характеристика ТОВ «Пан Марципан»
4. Організація бухгалтерського обліку реалізації та іншого вибуття товарів і продукції на підприємствах харчування
5. Первинний облік реалізації товарів і продукції підприємств харчування
6. Синтетичний і аналітичний облік реалізації товарів і готової продукції
7. Відображення реалізації товарів і продукції підприємств харчування в фінансовій звітності
8. Організація обліку реалізації товарів і готової продукції на основі використання інформаційних технологій
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури

Додатки

Як отримати?
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном

надійшліть повідомлення Viber на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення

Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Введіть номер телефону:


Ціна - 250 грн.

Представлена курсова містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення методик і список використаної літератури.

В курсовій досліджені головні засади бухобліку реалізації та іншого вибуття товарів і продукції на підприємствах ресторанного бізнесу, а також проаналізовані основні показники діяльності компанії за останні роки.


Презентація на тему курсової роботи "фінансовий облік реалізації та іншого вибуття товарів і продукції"



Структура курсової роботи по проблемі

Поточний курсовик містить вступ, теорію і практику обліку, висновки і пропозиції, список використаних джерел. У вступі сформульовано актуальність обліку ресурсу товарів, досліджено мету і завдання дослідження, а також визначено об’єкт і предмет курсової роботи обліку. В пунктах теорії курсової роботи охарактеризовано відповідність діючої організації обліку в компанії сучасним вимогам розвитку економіки, вивчено сучасний стан бухгалтерського обліку в Україні, з'ясовано теоретичний зміст товарних запасів підприємства, розкрито нормативне забезпечення і спеціальну літературу, наведено загальна економічна характеристика об'єкта, представлено аналіз діяльності підприємства. В прикладному фрагменті курсової роботи опрацьовано організацію обліку, розроблено питання обліку, з критичної зору, на підставі діючого законодавства України, документи з обліку реалізації та іншого вибуття товарів і продукції на підприємствах ресторанного бізнесу, роз'яснено управлінський облік, надано формування бухгалтерської звітності, зумовлено застосування інформаційних технологій при здійсненні обліку. У висновках оглянуто узагальнені результати дослідження обліку, а також простежено шляхи поліпшення обліку товарних запасів підприємства в умовах становлення ринкової економіки.


Схожі готові теми:

Вишліть номер телефону або e-mail і ми з Вами зв'яжимось




Клікніть, щоб відкрити форму зв'язку