Аналіз витрат і формування собівартості продукції підприємства харчової промисловості

Курсова робота (код: kr072)

Предмет:
фінансовий аналіз

Зміст

Вступ
1. Економічна сутність витрат і формування собівартості продукції підприємства харчової промисловості
2. Нормативно-правова база аналізу витрат і формування собівартості продукції підприємства харчової промисловості і дослідження літератури
3. Характеристика господарсько-фінансової діяльності підприємства
4. Організаційно-інформаційна модель аналізу витрат і формування собівартості продукції підприємства харчової промисловості
5. Методика загального аналізу витрат і формування собівартості продукції підприємства харчової промисловості
6. Визначення впливу факторів при аналізі витрат і формування собівартості продукції підприємства харчової промисловості
7. Аналіз витрат і формування собівартості продукції підприємства харчової промисловості в комп'ютерному середовищі
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури

Додатки

Як отримати?
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном
,
надійшліть повідомлення Viber на номер: ,
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення (зліва).

Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Введіть номер телефону:


Ціна - 200 грн.

Представлена курсова містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення методик і список використаної літератури.

В курсовій досліджені головні засади оцінки витрат і формування собівартості продукції підприємства харчової промисловості, а також проаналізовані основні показники діяльності компанії за останні роки.


Структура курсової роботи по проблемі

Це курсове дослідження налічує вступ, теоретичний розділ і практичну частину, висновки і пропозиції, перелік використаної літератури. У вступі розглянуто актуальність оцінки калькуляції видатків на продукцію, висвітлено мету і завдання дослідження, а також надано предмет і об’єкт курсової роботи з аналізу. В частині доктрини дослідження наведено роль аналізу в господарській діяльності підприємства, досліджено сутнісне значення собівартості і витрат підприємства, визначено законодавчі акти і літературу з аналізу, зумовлено критичні погляди різних вчених з різних джерел щодо аналізу, розкрито коротку економічну характеристику та систему управління фірмою, сформульовано головні результати діяльності суб’єкта господарювання. В другій частині курсової роботи з'ясовано результати аналізу та обґрунтування пропозицій, представлено організаційно-інформаційну модель аналізу, опрацьовано організацію і здійснення оцінки наявності витрат і формування собівартості продукції підприємства харчової промисловості, проаналізовано виявлення недоліків та вказання способів їх виправлення і профілактики, розроблено здійснення чинникового аналізу, оцінено математичний розрахунок результатів застосування, оглянуто застосування комп'ютерних технологій при здійсненні аналізу. У висновках простежено узагальнені результати дослідження аналізу, а також обстежено направлення щодо покращення аналізу собівартості і витрат підприємства в системі господарської діяльності.


Схожі готові теми:

Вишліть номер телефону або e-mail і ми з Вами зв'яжимось




Клікніть, щоб відкрити форму зв'язку