Аналіз поточних зобов'язань підприємства та своєчасності їх погашення на підприємствах

Курсова робота (код: kr083)

Предмет: готельне господарство

Зміст

Вступ
1. Економічна сутність поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу та своєчасність їх погашення
2. Нормативно-правова база аналізу поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу та своєчасність їх погашення і дослідження літератури
3. Характеристика господарсько-фінансової діяльності підприємства
4. Модель аналізу поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу та своєчасність їх погашення: його методи, показники, об'єкти, суб'єкти, мета і завдання
5. Методика загального аналізу поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу та своєчасність їх погашення
6. Факторний аналіз поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу та своєчасність їх погашення
7. Удосконалення методики аналізу при використанні інформаційних технологій
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури

Додатки

Як отримати?
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном

надійшліть повідомлення Viber на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення

Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Введіть номер телефону:


Ціна - 250 грн.

Представлена курсова містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення методик і список використаної літератури.

В курсовій досліджені головні засади готельного господарства поточних зобов'язань підприємств та своєчасності їх погашення на підприємствах, а також проаналізовані основні показники діяльності компанії за останні роки.


Структура курсової роботи по проблемі

Поточний курсовик налічує вступ, концептуальний і прикладний елементи, висновки і пропозиції, реєстр застосованої літератури. У вступі з'ясовано актуальність готельного господарства, опрацьовано мету і завдання курсової роботи, а також окреслено наукову новизну дослідження з аналізу. В теоретичному розділі курсової роботи розкрито місце аналізу в управлінні підприємством, охарактеризовано сутнісне значення діяльності підприємств готельного бізнесу, визначено наукові джерела і законодавчо-правову основу з аналізу, розроблено характеристику нормативно-правової бази стосовно методики аналізу, наведено характеристику організаційної структури та видів діяльності підприємства, представлено аналіз основних ознак господарювання компанії за останні роки. В аналітичній частині курсової роботи досліджено результати аналізу та обґрунтування пропозицій, розглянуто інформаційне забезпечення та методи аналізу, зумовлено методику загального аналізу поточних зобов'язань підприємств та своєчасності їх погашення на підприємствах, роз'яснено виявлення недоліків та вказання способів їх виправлення і профілактики, висунуто методику факторного аналізу, висвітлено економічний аналіз якості користування, простежено інформатизацію і автоматизацію в ході оцінки. У висновках вивчено узагальнені результати дослідження аналізу, а також оцінено путі, що призводять до вдосконалення аналізу діяльності підприємств готельного бізнесу в умовах ринкових відносин.


Схожі готові теми:

Вишліть номер телефону або e-mail і ми з Вами зв'яжимось




Клікніть, щоб відкрити форму зв'язку