Бухгалтерський облік витрат підприємств ресторанного господарства

Курсова робота (код: kr090)

Предмет:
ресторанне господарство

Зміст

Вступ
1. Обгрунтування економічних показників витрат підприємств ресторанного господарства
2. Економіко-правовий аналіз та склад нормативної бази і спеціальної літератури з обліку витрат підприємств ресторанного господарства
3. Аналіз діяльності підприємства, на даних якого виконується курсова робота
4. Організація обліку витрат підприємств ресторанного господарства
5. Первинний облік витрат підприємств ресторанного господарства
6. Фінансовий облік витрат підприємств ресторанного господарства
7. Відображення показників витрат підприємств ресторанного господарства у фінансовій звітності підприємства
8. Використання комп'ютерної техніки в обліку витрат підприємств ресторанного господарства
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури

Додатки

Як отримати?
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном
,
надійшліть повідомлення Viber на номер: ,
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення (зліва).

Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Введіть номер телефону:


Ціна - 200 грн.

Представлена курсова містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення методик і список використаної літератури.

В курсовій досліджені головні засади ресторанного господарства витрат підприємств ресторанного господарства, а також проаналізовані основні показники діяльності компанії за останні роки.


Структура курсової роботи по проблемі

Представлена робота складає вступ, теоретичну і практичні частини, висновки і пропозиції, літературні джерела. У вступі охарактеризовано актуальність менеджменту ресторанної справи, розглянуто мету і завдання курсової роботи, а також оглянуто інформаційну базу дослідження обліку. В навчальному параграфі курсової роботи розкрито різні напрями розвитку проблеми в загальнотеоретичному плані, з'ясовано сучасний стан бухгалтерського обліку в Україні, окреслено доктрину бухгалтерського обліку менеджменту в ресторанному бізнесі, проаналізовано нормативно-правову базу, представлено загальні теоретичні питання стосовно об'єкта, що досліджується, вивчено економіко-фінансове розуміння діяльності компанії. В розгляді практики обліку курсової роботи оцінено організацію обліку, визначено діючу практику ведення обліку, документальне забезпечення витрат підприємств ресторанного господарства, простежено бухгалтерський облік, опрацьовано формування бухгалтерської звітності, сформульовано використання новітньої техніки в процесі обліку. У висновках розроблено узагальнені результати дослідження обліку, а також висвітлено напрями вдосконалення обліку менеджменту в ресторанному бізнесі в умовах становлення ринкової економіки.


Схожі готові теми:

Вишліть номер телефону або e-mail і ми з Вами зв'яжимось




Клікніть, щоб відкрити форму зв'язку