Бухгалтерський облік витрат підприємств ресторанного господарства

Курсова робота (код: kr090)

Предмет: ресторанне господарство

Зміст

Вступ
1. Обгрунтування економічних показників витрат підприємств ресторанного господарства
2. Економіко-правовий аналіз та склад нормативної бази і спеціальної літератури з обліку витрат підприємств ресторанного господарства
3. Аналіз діяльності підприємства, на даних якого виконується курсова робота
4. Організація обліку витрат підприємств ресторанного господарства
5. Первинний облік витрат підприємств ресторанного господарства
6. Фінансовий облік витрат підприємств ресторанного господарства
7. Відображення показників витрат підприємств ресторанного господарства у фінансовій звітності підприємства
8. Використання комп'ютерної техніки в обліку витрат підприємств ресторанного господарства
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури

Додатки

Як отримати?
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном

надійшліть повідомлення Viber на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення

Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Введіть номер телефону:


Ціна - 250 грн.

Представлена курсова містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення методик і список використаної літератури.

В курсовій досліджені головні засади ресторанного господарства витрат підприємств ресторанного господарства, а також проаналізовані основні показники діяльності компанії за останні роки.


Структура курсової роботи по проблемі

Ця робота складає вступ, теоретичну і практичні частини, висновки і пропозиції, літературні джерела. У вступі охарактеризовано актуальність менеджменту ресторанної справи, розкрито мету і завдання дослідження, а також визначено інформаційну базу дослідження обліку. В теоретичній частині курсової роботи роз'яснено поєднання теоретичних аспектів з діючою практикою постановки обліку на конкретному підприємстві, оцінено місце і роль фінансового обліку, надано доктрину бухгалтерського обліку менеджменту в ресторанному бізнесі, з'ясовано законодавчі акти, обстежено роль і місце об'єкта в діяльності підприємства, проаналізовано економічну оцінку підприємства. В другій частині курсової роботи простежено організацію обліку, зумовлено зарубіжний досвід та міжнародні стандарти обліку, документування витрат підприємств ресторанного господарства, розглянуто управлінський облік, опрацьовано формування бухгалтерської звітності, окреслено вживання комп'ютерних засобів при аудиторському обліку. У висновках представлено узагальнені результати дослідження обліку, а також досліджено пропозиції щодо удосконалення обліку менеджменту в ресторанному бізнесі в умовах становлення ринкової економіки.


Схожі готові теми:

Вишліть номер телефону або e-mail і ми з Вами зв'яжимось




Клікніть, щоб відкрити форму зв'язку