Контроль витрат у підприємствах громадського харчування

Курсова робота (код: kr105)

Предмет:
контроль і ревізія

Зміст

Вступ
1. Економічна сутність витрат у підприємствах громадського харчування
2. Аналіз нормативної бази і огляд спеціальної літератури з контролю витрат у підприємствах громадського харчування
3. Дослідження діяльності підприємства, на матеріалах якого виконується робота
4. Організаційна стадія контролю витрат у підприємствах громадського харчування
5. Методика контролю витрат у підприємствах громадського харчування
6. Автоматизація контролю витрат у підприємствах громадського харчування
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури

Додатки

Як отримати?
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном
,
надійшліть повідомлення Viber на номер: ,
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення (зліва).

Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Введіть номер телефону:


Ціна - 200 грн.

Представлена курсова містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення методик і список використаної літератури.

В курсовій досліджені головні засади фінансового контролю витрат у підприємствах громадського харчування, а також проаналізовані основні показники діяльності компанії за останні роки.


Схожі готові теми:

Вишліть номер телефону або e-mail і ми з Вами зв'яжимось




Клікніть, щоб відкрити форму зв'язку