Економічний аналіз витрат підприємства ресторанного господарства

Курсова робота (код: kr142)

Предмет:
ресторанне господарство

Зміст

Вступ
1. Характеристика витрат підприємств ресторанного господарства як об'єкту дослідження
2. Нормативно-правова база аналізу витрат підприємств ресторанного господарства і дослідження літератури
3. Характеристика підприємства, на матеріалах якого виконується курсова робота
4. Модель аналізу витрат підприємств ресторанного господарства: його методи, показники, об'єкти, суб'єкти, мета і завдання
5. Процес аналізу витрат підприємств ресторанного господарства
6. Факторний аналіз витрат підприємств ресторанного господарства
7. Застосування комп'ютерної техніки в процесі аналізу витрат підприємств ресторанного господарства
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури

Додатки

Як отримати?
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном
,
надійшліть повідомлення Viber на номер: ,
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення (зліва).

Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Введіть номер телефону:


Ціна - 200 грн.

Представлена курсова містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення методик і список використаної літератури.

В курсовій досліджені головні засади ресторанного господарства витрат підприємств ресторанного господарства, а також проаналізовані основні показники діяльності компанії за останні роки.


Структура курсової роботи по проблемі

Поточний курсовик має в своєму складі вступ, теоретичну основу і практику аналізу, висновки і пропозиції, реєстр застосованої літератури. У вступі визначено актуальність менеджменту ресторанної справи, сформульовано мету і завдання курсової роботи, а також висвітлено предмет і об’єкт курсової роботи з аналізу. В частині доктрини дослідження оцінено становище аналітичної оцінки в менеджменті підприємства, обстежено науковий зміст менеджменту в ресторанному бізнесі, окреслено законодавчі акти і літературу з аналізу, розглянуто основні економічні показники діяльності об'єкта дослідження за останні 3 звітних роки, досліджено організаційно-економічну характеристику об’єкта, на матеріалах якого виконується аналіз, простежено економічний і фінансовий потенціал фірми та його використання. В практичному розділі курсової роботи з'ясовано економічний аналіз об’єкта дослідження, опрацьовано організаційно-інформаційну модель аналізу, розкрито методику загального аналізу витрат підприємств ресторанного господарства, роз'яснено стан аналізу на підприємстві та пропозиції по його удосконалення, зумовлено фактори, що впливають на об'єкт аналізу, представлено економічний аналіз якості користування, проаналізовано використання новітньої техніки в процесі аналізу. У висновках охарактеризовано узагальнені результати дослідження аналізу, а також вивчено шляхи поліпшення аналізу менеджменту в ресторанному бізнесі в нових умовах господарювання.


Схожі готові теми:

Вишліть номер телефону або e-mail і ми з Вами зв'яжимось




Клікніть, щоб відкрити форму зв'язку