Економічний аналіз витрат підприємства ресторанного господарства

Курсова робота (код: kr142)

Предмет: ресторанне господарство

Зміст

Вступ
1. Характеристика витрат підприємств ресторанного господарства як об'єкту дослідження
2. Нормативно-правова база аналізу витрат підприємств ресторанного господарства і дослідження літератури
3. Характеристика підприємства, на матеріалах якого виконується курсова робота
4. Модель аналізу витрат підприємств ресторанного господарства: його методи, показники, об'єкти, суб'єкти, мета і завдання
5. Процес аналізу витрат підприємств ресторанного господарства
6. Факторний аналіз витрат підприємств ресторанного господарства
7. Застосування комп'ютерної техніки в процесі аналізу витрат підприємств ресторанного господарства
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури

Додатки

Як отримати?
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном

надійшліть повідомлення Viber на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення

Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Введіть номер телефону:


Ціна - 250 грн.

Представлена курсова містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення методик і список використаної літератури.

В курсовій досліджені головні засади ресторанного господарства витрат підприємств ресторанного господарства, а також проаналізовані основні показники діяльності компанії за останні роки.


Структура курсової роботи по проблемі

Дана курсова робота має в своєму складі вступ, теоретичну основу і практику аналізу, висновки і пропозиції, перелік використаної літератури. У вступі зумовлено актуальність менеджменту ресторанної справи, опрацьовано мету і завдання курсової роботи, а також розглянуто інформаційну базу курсової роботи з аналізу. В теоретико-методичних основах курсової роботи наведено становище аналітичної оцінки в менеджменті підприємства, досліджено теорію аналізу менеджменту в ресторанному бізнесі, розроблено правові акти і дослідження спеціальну літературу з аналізу, оглянуто характеристику нормативно-правової бази стосовно методики аналізу, з'ясовано характеристику організаційної структури та видів діяльності підприємства, простежено динаміку основних економічних показників діяльності підприємства протягом 3 років. В аналітичній частині курсової роботи сформульовано економічний аналіз об’єкта дослідження, надано інформаційне забезпечення та методи аналізу, визначено організацію і здійснення оцінки наявності витрат підприємств ресторанного господарства, проаналізовано розрахунки економічної ефективності від впровадження пропозицій, обстежено аналіз впливу факторів на результативний показник, висвітлено математичний розрахунок результатів застосування, представлено застосування комп'ютерних технологій при здійсненні аналізу. У висновках розкрито узагальнені результати дослідження аналізу, а також вивчено направлення щодо покращення аналізу менеджменту в ресторанному бізнесі в нових умовах господарювання.


Схожі готові теми:

Вишліть номер телефону або e-mail і ми з Вами зв'яжимось




Клікніть, щоб відкрити форму зв'язку