Економічний аналіз витрат і формування собівартості продукції харчової промисловості

Курсова робота (код: kr188)

Предмет: фінансовий аналіз

Зміст

Вступ
1. Визначення сутності витрат і формування собівартості продукції підприємства харчової промисловості
2. Нормативно-правова база аналізу витрат і формування собівартості продукції підприємства харчової промисловості і дослідження літератури
3. Характеристика господарсько-фінансової діяльності підприємства
4. Модель аналізу витрат і формування собівартості продукції підприємства харчової промисловості: його методи, показники, об'єкти, суб'єкти, мета і завдання
5. Проведення аналізу витрат і формування собівартості продукції підприємства харчової промисловості
6. Методика факторного аналізу витрат і формування собівартості продукції підприємства харчової промисловості
7. Застосування комп'ютерної техніки в процесі аналізу витрат і формування собівартості продукції підприємства харчової промисловості
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури

Додатки

Як отримати?
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном

надійшліть повідомлення Viber на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення

Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Введіть номер телефону:


Ціна - 250 грн.

Представлена курсова містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення методик і список використаної літератури.

В курсовій досліджені головні засади оцінки витрат і формування собівартості продукції харчової промисловості, а також проаналізовані основні показники діяльності компанії за останні роки.


Структура курсової роботи по проблемі

Представлена курсова робота розподіляється на вступ, теоретичний розділ і практичну частину, висновки і пропозиції, реєстр застосованої літератури. У вступі проаналізовано актуальність оцінки калькуляції видатків на продукцію, висунуто мету і завдання курсової роботи, а також надано предмет і об’єкт курсової роботи з аналізу. В частині доктрини курсової роботи охарактеризовано місце аналізу в управлінні підприємством, обстежено економічну сутність собівартості і витрат підприємства, висвітлено законодавчі акти і літературу з аналізу, вивчено критичні погляди різних вчених з різних джерел щодо аналізу, роз'яснено організаційно-економічну характеристику об’єкта, на матеріалах якого виконується аналіз, сформульовано динаміку основних економічних показників діяльності підприємства протягом 3 років. В практичному розділі курсової роботи оцінено економічний аналіз об’єкта дослідження, досліджено організаційно-інформаційну модель аналізу, представлено аналіз структури і динаміки витрат і формування собівартості продукції харчової промисловості, розкрито напрямки удосконалення методики аналізу, наведено здійснення чинникового аналізу, опрацьовано фінансову оцінку ефективності використання, визначено вживання комп'ютерних засобів при проведенні оцінки. У висновках простежено узагальнені результати дослідження аналізу, а також з'ясовано шляхи поліпшення аналізу собівартості і витрат підприємства в системі господарської діяльності.


Схожі готові теми:

Вишліть номер телефону або e-mail і ми з Вами зв'яжимось




Клікніть, щоб відкрити форму зв'язку