Економічний аналіз витрат і формування собівартості продукції харчової промисловості

Курсова робота (код: kr188)

Предмет:
фінансовий аналіз

Зміст

Вступ
1. Визначення сутності витрат і формування собівартості продукції підприємства харчової промисловості
2. Нормативно-правова база аналізу витрат і формування собівартості продукції підприємства харчової промисловості і дослідження літератури
3. Характеристика господарсько-фінансової діяльності підприємства
4. Модель аналізу витрат і формування собівартості продукції підприємства харчової промисловості: його методи, показники, об'єкти, суб'єкти, мета і завдання
5. Проведення аналізу витрат і формування собівартості продукції підприємства харчової промисловості
6. Методика факторного аналізу витрат і формування собівартості продукції підприємства харчової промисловості
7. Застосування комп'ютерної техніки в процесі аналізу витрат і формування собівартості продукції підприємства харчової промисловості
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури

Додатки

Як отримати?
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном
,
надійшліть повідомлення Viber на номер: ,
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення (зліва).

Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Введіть номер телефону:


Ціна - 200 грн.

Представлена курсова містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення методик і список використаної літератури.

В курсовій досліджені головні засади оцінки витрат і формування собівартості продукції харчової промисловості, а також проаналізовані основні показники діяльності компанії за останні роки.


Структура курсової роботи по проблемі

Поточний курсовик складає вступ, теоретичну основу і практику аналізу, висновки і пропозиції, перелік використаної літератури. У вступі зумовлено актуальність оцінки калькуляції видатків на продукцію, розроблено мету і завдання курсової роботи, а також проаналізовано методичні прийоми дослідження з аналізу. В теоретичних засадах курсової роботи розглянуто роль аналізу в господарській діяльності підприємства, оцінено науковий зміст собівартості і витрат підприємства, розкрито правові акти і дослідження спеціальну літературу з аналізу, висунуто критичні погляди різних вчених з різних джерел щодо аналізу, опрацьовано коротку економічну характеристику та систему управління фірмою, роз'яснено динаміку основних економічних показників діяльності підприємства протягом 3 років. В практичному розділі курсової роботи окреслено економічний аналіз об’єкта дослідження, обстежено теоретичну модель аналізу, визначено вертикальний і горизонтальний аналіз витрат і формування собівартості продукції харчової промисловості, охарактеризовано напрямки удосконалення методики аналізу, висвітлено фактори, що впливають на об'єкт аналізу, сформульовано економічний аналіз якості користування, з'ясовано застосування комп'ютерних технологій при здійсненні аналізу. У висновках оглянуто узагальнені результати дослідження аналізу, а також наведено пропозиції щодо удосконалення аналізу собівартості і витрат підприємства в період становлення ринкових відносин.


Схожі готові теми:

Вишліть номер телефону або e-mail і ми з Вами зв'яжимось




Клікніть, щоб відкрити форму зв'язку