Економічний аналіз поточних зобов'язань підприємства готельно-ресторанного бізнесу

Курсова робота (код: kr199)

Предмет:
готельне господарство

Зміст

Вступ
1. Характеристика поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу як об'єкту дослідження
2. Нормативно-правова база аналізу поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу і дослідження літератури
3. Організаційно-економічна характеристика базового підприємства
4. Об'єкти, суб'єкти, методи і показники аналізу поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу
5. Методика загального аналізу поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу
6. Визначення впливу факторів при аналізі поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу
7. Методика аналізу поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу в умовах застосування новітніх інформаційних технологій
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури

Додатки

Як отримати?
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном
,
надійшліть повідомлення Viber на номер: ,
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення (зліва).

Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Введіть номер телефону:


Ціна - 200 грн.

Представлена курсова містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення методик і список використаної літератури.

В курсовій досліджені головні засади готельного господарства поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу, а також проаналізовані основні показники діяльності компанії за останні роки.


Структура курсової роботи по проблемі

Поточний курсовик розподіляється на вступ, теоретичний і аналітичний розділи, висновки і пропозиції, основну літературу. У вступі представлено актуальність готельного господарства, надано мету і завдання дослідження, а також наведено наукову новизну дослідження з аналізу. В теоретичному розділі курсової роботи висунуто місце аналізу в управлінні підприємством, окреслено сутнісне значення діяльності підприємств готельного бізнесу, розроблено нормативно-правову базу з аналізу, обстежено характеристику нормативно-правової бази стосовно методики аналізу, роз'яснено характеристику організаційної структури та видів діяльності підприємства, визначено аналіз основних ознак господарювання компанії за останні роки. В практичному розділі курсової роботи вивчено економічний аналіз об’єкта дослідження, оглянуто організаційно-інформаційну модель аналізу, розглянуто аналіз структури і динаміки поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу, досліджено розрахунки економічної ефективності від впровадження пропозицій, охарактеризовано аналіз впливу факторів на результативний показник, сформульовано економічний аналіз якості користування, зумовлено використання новітньої техніки в процесі аналізу. У висновках простежено узагальнені результати дослідження аналізу, а також з'ясовано шляхи поліпшення аналізу діяльності підприємств готельного бізнесу в нових умовах господарювання.


Схожі готові теми:

Вишліть номер телефону або e-mail і ми з Вами зв'яжимось




Клікніть, щоб відкрити форму зв'язку