Економічний аналіз поточних зобов'язань підприємства готельно-ресторанного бізнесу

Курсова робота (код: kr199)

Предмет: готельне господарство

Зміст

Вступ
1. Характеристика поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу як об'єкту дослідження
2. Нормативно-правова база аналізу поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу і дослідження літератури
3. Організаційно-економічна характеристика базового підприємства
4. Об'єкти, суб'єкти, методи і показники аналізу поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу
5. Методика загального аналізу поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу
6. Визначення впливу факторів при аналізі поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу
7. Методика аналізу поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу в умовах застосування новітніх інформаційних технологій
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури

Додатки

Як отримати?
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном

надійшліть повідомлення Viber на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення

Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Введіть номер телефону:


Ціна - 250 грн.

Представлена курсова містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення методик і список використаної літератури.

В курсовій досліджені головні засади готельного господарства поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу, а також проаналізовані основні показники діяльності компанії за останні роки.


Структура курсової роботи по проблемі

Це курсове дослідження складає вступ, теоретичний розділ і практичну частину, висновки і пропозиції, реєстр застосованої літератури. У вступі охарактеризовано актуальність готельного господарства, обстежено мету і завдання курсової роботи, а також розглянуто предмет і об’єкт курсової роботи з аналізу. В частині доктрини дослідження окреслено місце аналізу в управлінні підприємством, простежено сутнісне значення діяльності підприємств готельного бізнесу, наведено наукові джерела і законодавчо-правову основу з аналізу, представлено основні економічні показники діяльності об'єкта дослідження за останні 3 звітних роки, вивчено організаційно-економічну характеристику об’єкта, на матеріалах якого виконується аналіз, висвітлено економічний і фінансовий потенціал фірми та його використання. У наступному елементі курсової роботи оцінено аналіз об’єкта дослідження за розробленою методикою, опрацьовано об’єкти, суб’єкти, методичні прийоми, інформаційну базу аналізу, оглянуто вертикальний і горизонтальний аналіз поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу, розкрито розрахунки економічної ефективності від впровадження пропозицій, роз'яснено фактори, що впливають на об'єкт аналізу, досліджено фінансову оцінку ефективності використання, з'ясовано інформатизацію і автоматизацію в ході оцінки. У висновках надано узагальнені результати дослідження аналізу, а також проаналізовано пропозиції щодо удосконалення аналізу діяльності підприємств готельного бізнесу в період становлення ринкових відносин.


Схожі готові теми:

Вишліть номер телефону або e-mail і ми з Вами зв'яжимось




Клікніть, щоб відкрити форму зв'язку