Фінансовий аналіз формування собівартості продукції підприємства харчової промисловості

Курсова робота (код: kr304)

Предмет: фінансовий аналіз

Зміст

Вступ
1. Визначення сутності витрат і формування собівартості продукції підприємства харчової промисловості
2. Законодавче забезпечення аналізу витрат і формування собівартості продукції підприємства харчової промисловості і огляд спеціальної літератури
3. Організаційно-економічна характеристика базового підприємства
4. Об'єкти, суб'єкти, методи і показники аналізу витрат і формування собівартості продукції підприємства харчової промисловості
5. Процес аналізу витрат і формування собівартості продукції підприємства харчової промисловості
6. Факторний аналіз витрат і формування собівартості продукції підприємства харчової промисловості
7. Удосконалення методики аналізу при використанні інформаційних технологій
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури

Додатки

Як отримати?
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном

надійшліть повідомлення Viber на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення

Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Введіть номер телефону:


Ціна - 250 грн.

Представлена курсова містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення методик і список використаної літератури.

В курсовій досліджені головні засади оцінки формування собівартості продукції підприємства харчової промисловості, а також проаналізовані основні показники діяльності компанії за останні роки.


Структура курсової роботи по проблемі

Поточний курсовик налічує вступ, концептуальний і прикладний елементи, висновки і пропозиції, основну літературу. У вступі опрацьовано актуальність оцінки калькуляції видатків на продукцію, оцінено мету і завдання курсової роботи, а також оглянуто наукову новизну дослідження з аналізу. В теоретико-методичних основах дослідження охарактеризовано місце аналізу в управлінні підприємством, сформульовано науковий зміст собівартості і витрат підприємства, простежено нормативно-правову базу з аналізу, розроблено загальну характеристику фінансово-господарської діяльності суб’єкта господарювання, вивчено характеристику організаційної структури та видів діяльності підприємства, обстежено аналіз основних ознак господарювання компанії за останні роки. У наступному елементі курсової роботи зумовлено аналіз об’єкта дослідження за розробленою методикою, представлено теоретичну модель аналізу, наведено методику загального аналізу формування собівартості продукції підприємства харчової промисловості, роз'яснено стан аналізу на підприємстві та пропозиції по його удосконалення, висвітлено аналіз впливу факторів на результативний показник, розкрито розрахунок відносних показників стану, зміни і використання, окреслено застосування комп'ютерних технологій при здійсненні аналізу. У висновках визначено узагальнені результати дослідження аналізу, а також надано пропозиції щодо удосконалення аналізу собівартості і витрат підприємства в період становлення ринкових відносин.


Схожі готові теми:

Вишліть номер телефону або e-mail і ми з Вами зв'яжимось




Клікніть, щоб відкрити форму зв'язку