Фінансовий аналіз формування собівартості продукції підприємства харчової промисловості

Курсова робота (код: kr304)

Предмет:
фінансовий аналіз

Зміст

Вступ
1. Визначення сутності витрат і формування собівартості продукції підприємства харчової промисловості
2. Законодавче забезпечення аналізу витрат і формування собівартості продукції підприємства харчової промисловості і огляд спеціальної літератури
3. Організаційно-економічна характеристика базового підприємства
4. Об'єкти, суб'єкти, методи і показники аналізу витрат і формування собівартості продукції підприємства харчової промисловості
5. Процес аналізу витрат і формування собівартості продукції підприємства харчової промисловості
6. Факторний аналіз витрат і формування собівартості продукції підприємства харчової промисловості
7. Удосконалення методики аналізу при використанні інформаційних технологій
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури

Додатки

Як отримати?
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном
,
надійшліть повідомлення Viber на номер: ,
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення (зліва).

Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Введіть номер телефону:


Ціна - 200 грн.

Представлена курсова містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення методик і список використаної літератури.

В курсовій досліджені головні засади оцінки формування собівартості продукції підприємства харчової промисловості, а також проаналізовані основні показники діяльності компанії за останні роки.


Структура курсової роботи по проблемі

Дана курсова робота складає вступ, теоретичну основу і практику аналізу, висновки і пропозиції, основну літературу. У вступі розкрито актуальність оцінки калькуляції видатків на продукцію, досліджено мету і завдання курсової роботи, а також обстежено наукову новизну курсової роботи з аналізу. В теоретичному розділі курсової роботи охарактеризовано становище аналітичної оцінки в менеджменті підприємства, розроблено економічну сутність собівартості і витрат підприємства, зумовлено нормативно-правову базу з аналізу, окреслено характеристику нормативно-правової бази стосовно методики аналізу, висвітлено структуру керівництва компанії та її основних підрозділів, надано економічний і фінансовий потенціал фірми та його використання. В аналітичній частині курсової роботи наведено розробку і обґрунтування методики аналізу, представлено теоретичну модель аналізу, сформульовано організацію і здійснення оцінки наявності формування собівартості продукції підприємства харчової промисловості, з'ясовано розрахунки економічної ефективності від впровадження пропозицій, оцінено аналіз впливу факторів на результативний показник, оглянуто розрахунок відносних показників стану, зміни і використання, простежено використання новітньої техніки в процесі аналізу. У висновках опрацьовано узагальнені результати дослідження аналізу, а також висунуто путі, що призводять до вдосконалення аналізу собівартості і витрат підприємства в системі господарської діяльності.


Схожі готові теми:

Вишліть номер телефону або e-mail і ми з Вами зв'яжимось




Клікніть, щоб відкрити форму зв'язку