Аналіз поточних зобов'язань та їх погашення на підприємствах готельно-ресторанного господарства

Курсова робота (код: kr315)

Предмет: готельне господарство

Зміст

Вступ
1. Економічна сутність поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу та своєчасність їх погашення
2. Законодавче забезпечення аналізу поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу та своєчасність їх погашення і огляд спеціальної літератури
3. Організаційно-економічна характеристика базового підприємства
4. Організаційно-інформаційна модель аналізу поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу та своєчасність їх погашення
5. Проведення аналізу поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу та своєчасність їх погашення
6. Факторний аналіз поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу та своєчасність їх погашення
7. Застосування комп'ютерної техніки в процесі аналізу поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу та своєчасність їх погашення
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури

Додатки

Як отримати?
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном

надійшліть повідомлення Viber на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення

Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Введіть номер телефону:


Ціна - 250 грн.

Представлена курсова містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення методик і список використаної літератури.

В курсовій досліджені головні засади готельного господарства поточних зобов'язань та їх погашення на підприємствах готельно-ресторанного господарства, а також проаналізовані основні показники діяльності компанії за останні роки.


Структура курсової роботи по проблемі

Поточний курсовик налічує вступ, теоретичну основу і практику аналізу, висновки і пропозиції, список літературних джерел. У вступі оглянуто актуальність готельного господарства, розроблено мету і завдання дослідження, а також наведено предмет і об’єкт дослідження з аналізу. В частині доктрини курсової роботи надано становище аналітичної оцінки в менеджменті підприємства, охарактеризовано теорію аналізу діяльності підприємств готельного бізнесу, розкрито наукові джерела і законодавчо-правову основу з аналізу, окреслено критичні погляди різних вчених з різних джерел щодо аналізу, досліджено організаційно-економічну характеристику об’єкта, на матеріалах якого виконується аналіз, опрацьовано аналіз основних ознак господарювання компанії за останні роки. В практичному розділі курсової роботи обстежено результати аналізу та обґрунтування пропозицій, роз'яснено організаційно-інформаційну модель аналізу, визначено вертикальний і горизонтальний аналіз поточних зобов'язань та їх погашення на підприємствах готельно-ресторанного господарства, висунуто виявлення недоліків та вказання способів їх виправлення і профілактики, розглянуто фактори, що впливають на об'єкт аналізу, сформульовано фінансову оцінку ефективності використання, вивчено інформатизацію і автоматизацію в ході оцінки. У висновках простежено узагальнені результати дослідження аналізу, а також проаналізовано шляхи поліпшення аналізу діяльності підприємств готельного бізнесу в системі господарської діяльності.


Схожі готові теми:

Вишліть номер телефону або e-mail і ми з Вами зв'яжимось




Клікніть, щоб відкрити форму зв'язку