Аналіз поточних зобов'язань та їх погашення на підприємствах готельно-ресторанного господарства

Курсова робота (код: kr315)

Предмет: готельне господарство

Зміст

Вступ
1. Економічна сутність поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу та своєчасність їх погашення
2. Законодавче забезпечення аналізу поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу та своєчасність їх погашення і огляд спеціальної літератури
3. Організаційно-економічна характеристика базового підприємства
4. Організаційно-інформаційна модель аналізу поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу та своєчасність їх погашення
5. Проведення аналізу поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу та своєчасність їх погашення
6. Факторний аналіз поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу та своєчасність їх погашення
7. Застосування комп'ютерної техніки в процесі аналізу поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу та своєчасність їх погашення
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури

Додатки

Як отримати?
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном

надійшліть повідомлення Viber на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення

Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Введіть номер телефону:


Ціна - 250 грн.

Представлена курсова містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення методик і список використаної літератури.

В курсовій досліджені головні засади готельного господарства поточних зобов'язань та їх погашення на підприємствах готельно-ресторанного господарства, а також проаналізовані основні показники діяльності компанії за останні роки.


Структура курсової роботи по проблемі

Поточний курсовик складає вступ, теоретичну основу і практику аналізу, висновки і пропозиції, перелік використаної літератури. У вступі висвітлено актуальність готельного господарства, представлено мету і завдання дослідження, а також опрацьовано інформаційну базу дослідження з аналізу. В теоретичному розділі курсової роботи оцінено стан сучасного аналізу суб'єктів господарювання, зумовлено теорію аналізу діяльності підприємств готельного бізнесу, наведено правові акти і дослідження спеціальну літературу з аналізу, вивчено критичні погляди різних вчених з різних джерел щодо аналізу, окреслено організаційно-економічну характеристику об’єкта, на матеріалах якого виконується аналіз, досліджено аналіз основних ознак господарювання компанії за останні роки. У наступному елементі курсової роботи оглянуто аналіз об’єкта дослідження за розробленою методикою, надано теоретичну модель аналізу, розглянуто вертикальний і горизонтальний аналіз поточних зобов'язань та їх погашення на підприємствах готельно-ресторанного господарства, висунуто виявлення недоліків та вказання способів їх виправлення і профілактики, з'ясовано методику факторного аналізу, роз'яснено економічний аналіз якості користування, сформульовано інформатизацію і автоматизацію в ході оцінки. У висновках простежено узагальнені результати дослідження аналізу, а також розкрито пропозиції щодо удосконалення аналізу діяльності підприємств готельного бізнесу в період становлення ринкових відносин.


Схожі готові теми:

Вишліть номер телефону або e-mail і ми з Вами зв'яжимось




Клікніть, щоб відкрити форму зв'язку