Аналіз поточних зобов'язань та їх погашення на підприємствах готельно-ресторанного господарства

Курсова робота (код: kr315)

Предмет:
готельне господарство

Зміст

Вступ
1. Економічна сутність поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу та своєчасність їх погашення
2. Законодавче забезпечення аналізу поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу та своєчасність їх погашення і огляд спеціальної літератури
3. Організаційно-економічна характеристика базового підприємства
4. Організаційно-інформаційна модель аналізу поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу та своєчасність їх погашення
5. Проведення аналізу поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу та своєчасність їх погашення
6. Факторний аналіз поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу та своєчасність їх погашення
7. Застосування комп'ютерної техніки в процесі аналізу поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу та своєчасність їх погашення
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури

Додатки

Як отримати?
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном
,
надійшліть повідомлення Viber на номер: ,
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення (зліва).

Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Введіть номер телефону:


Ціна - 200 грн.

Представлена курсова містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення методик і список використаної літератури.

В курсовій досліджені головні засади готельного господарства поточних зобов'язань та їх погашення на підприємствах готельно-ресторанного господарства, а також проаналізовані основні показники діяльності компанії за останні роки.


Структура курсової роботи по проблемі

Поточний курсовик складає вступ, теоретичну основу і практику аналізу, висновки і пропозиції, перелік використаної літератури. У вступі розглянуто актуальність готельного господарства, простежено мету і завдання дослідження, а також визначено наукову новизну курсової роботи з аналізу. В частині доктрини дослідження з'ясовано стан сучасного аналізу суб'єктів господарювання, надано економічну сутність діяльності підприємств готельного бізнесу, опрацьовано правові акти і дослідження спеціальну літературу з аналізу, досліджено основні економічні показники діяльності об'єкта дослідження за останні 3 звітних роки, оцінено структуру керівництва компанії та її основних підрозділів, наведено економічний і фінансовий потенціал фірми та його використання. У наступному елементі курсової роботи проаналізовано результати аналізу та обґрунтування пропозицій, оглянуто організаційно-інформаційну модель аналізу, окреслено організацію і здійснення оцінки наявності поточних зобов'язань та їх погашення на підприємствах готельно-ресторанного господарства, розроблено стан аналізу на підприємстві та пропозиції по його удосконалення, сформульовано фактори, що впливають на об'єкт аналізу, обстежено фінансову оцінку ефективності використання, зумовлено вживання комп'ютерних засобів при проведенні оцінки. У висновках розкрито узагальнені результати дослідження аналізу, а також роз'яснено пропозиції щодо удосконалення аналізу діяльності підприємств готельного бізнесу в період становлення ринкових відносин.


Схожі готові теми:

Вишліть номер телефону або e-mail і ми з Вами зв'яжимось




Клікніть, щоб відкрити форму зв'язку