Аналіз затрат виробництва і реалізації продукції підприємства ресторанного господарства

Курсова робота (код: kr382)

Предмет: ресторанне господарство

Зміст

Вступ
1. Характеристика затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства як об'єкту дослідження
2. Нормативно-правова база аналізу затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства і дослідження літератури
3. Організаційно-економічна характеристика базового підприємства
4. Організаційно-інформаційна модель аналізу затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства
5. Проведення аналізу затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства
6. Визначення впливу факторів при аналізі затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства
7. Удосконалення методики аналізу при використанні інформаційних технологій
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури

Додатки

Як отримати?
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном

надійшліть повідомлення Viber на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення

Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Введіть номер телефону:


Ціна - 250 грн.

Представлена курсова містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення методик і список використаної літератури.

В курсовій досліджені головні засади ресторанного господарства затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства, а також проаналізовані основні показники діяльності компанії за останні роки.


Структура курсової роботи по проблемі

Дана курсова робота налічує вступ, концептуальний і прикладний елементи, висновки і пропозиції, список літературних джерел. У вступі досліджено актуальність менеджменту ресторанної справи, сформульовано мету і завдання дослідження, а також розроблено методичні прийоми дослідження з аналізу. В теоретичному розділі дослідження окреслено роль аналізу в господарській діяльності підприємства, проаналізовано економічну сутність менеджменту в ресторанному бізнесі, розглянуто наукові джерела і законодавчо-правову основу з аналізу, висвітлено основні економічні показники діяльності об'єкта дослідження за останні 3 звітних роки, роз'яснено структуру керівництва компанії та її основних підрозділів, визначено динаміку основних економічних показників діяльності підприємства протягом 3 років. В другій частині курсової роботи вивчено аналіз об’єкта дослідження за розробленою методикою, зумовлено об’єкти, суб’єкти, методичні прийоми, інформаційну базу аналізу, висунуто аналіз структури і динаміки затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства, опрацьовано розрахунки економічної ефективності від впровадження пропозицій, оглянуто аналіз впливу факторів на результативний показник, представлено фінансову оцінку ефективності використання, з'ясовано вживання комп'ютерних засобів при проведенні оцінки. У висновках обстежено узагальнені результати дослідження аналізу, а також розкрито направлення щодо покращення аналізу менеджменту в ресторанному бізнесі в системі господарської діяльності.


Схожі готові теми:

Вишліть номер телефону або e-mail і ми з Вами зв'яжимось




Клікніть, щоб відкрити форму зв'язку