Бухгалтерський облік затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства

Курсова робота (код: kr456)

Предмет:
ресторанне господарство

Зміст

Вступ
1. Поняття та класифікація затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства
2. Огляд нормативної бази та спеціальної літератури з питань обліку затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства
3. Оцінка ефективності діяльності підприємства, на базі якого виконується курсова робота
4. Облікова політика та її вплив на облік затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства
5. Первинний облік затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства
6. Фінансовий облік затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства
7. Відображення показників затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства у фінансовій звітності підприємства
8. Використання комп'ютерної техніки в обліку затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури

Додатки

Як отримати?
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном
,
надійшліть повідомлення Viber на номер: ,
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення (зліва).

Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Введіть номер телефону:


Ціна - 200 грн.

Представлена курсова містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення методик і список використаної літератури.

В курсовій досліджені головні засади ресторанного господарства затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства, а також проаналізовані основні показники діяльності компанії за останні роки.


Структура курсової роботи по проблемі

Курсова робота вміщує вступ, теоретичну і практичні частини, висновки і пропозиції, список використаної літератури. У вступі зумовлено актуальність менеджменту ресторанної справи, висунуто мету і завдання курсової роботи, а також сформульовано інформаційну базу курсової роботи обліку. В навчальному параграфі курсової роботи розкрито поєднання теоретичних аспектів з діючою практикою постановки обліку на конкретному підприємстві, висвітлено сучасний стан бухгалтерського обліку в Україні, оглянуто теоретичні засади менеджменту в ресторанному бізнесі, визначено нормативно-правову базу, обстежено загальна економічна характеристика об'єкта, окреслено економіко-фінансове розуміння діяльності компанії. В розгляді практики обліку курсової роботи надано організацію обліку, роз'яснено нормативні документи по бухгалтерському обліку, документальне забезпечення затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства, проаналізовано управлінський облік, оцінено узагальнення показників у звітах підприємства, розроблено застосування інформаційних технологій при здійсненні обліку. У висновках представлено узагальнені результати дослідження обліку, а також розглянуто направлення щодо покращення обліку менеджменту в ресторанному бізнесі в умовах становлення ринкової економіки.


Схожі готові теми:

Вишліть номер телефону або e-mail і ми з Вами зв'яжимось




Клікніть, щоб відкрити форму зв'язку