Бухгалтерський облік затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства

Курсова робота (код: kr456)

Предмет: ресторанне господарство

Зміст

Вступ
1. Поняття та класифікація затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства
2. Огляд нормативної бази та спеціальної літератури з питань обліку затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства
3. Оцінка ефективності діяльності підприємства, на базі якого виконується курсова робота
4. Облікова політика та її вплив на облік затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства
5. Первинний облік затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства
6. Фінансовий облік затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства
7. Відображення показників затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства у фінансовій звітності підприємства
8. Використання комп'ютерної техніки в обліку затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури

Додатки

Як отримати?
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном

надійшліть повідомлення Viber на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення

Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Введіть номер телефону:


Ціна - 250 грн.

Представлена курсова містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення методик і список використаної літератури.

В курсовій досліджені головні засади ресторанного господарства затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства, а також проаналізовані основні показники діяльності компанії за останні роки.


Структура курсової роботи по проблемі

Ця робота містить вступ, концептуальну основу і прикладну базу, висновки і пропозиції, список використаної літератури. У вступі з'ясовано актуальність менеджменту ресторанної справи, наведено мету і завдання дослідження, а також опрацьовано об’єкт і предмет курсової роботи обліку. В розділі по теорії дослідження висунуто поєднання теоретичних аспектів з діючою практикою постановки обліку на конкретному підприємстві, представлено облік як інформаційна база управління, сформульовано теоретичний зміст менеджменту в ресторанному бізнесі, роз'яснено законодавство і наукові посібники і статті, розглянуто загальні теоретичні питання стосовно об'єкта, що досліджується, окреслено економічну оцінку підприємства. В розгляді практики обліку курсової роботи проаналізовано організацію обліку, висвітлено зарубіжний досвід та міжнародні стандарти обліку, документи з обліку затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства, обстежено бухгалтерський облік, оглянуто складання фінансової звітності, оцінено застосування інформаційних технологій при здійсненні обліку. У висновках вивчено узагальнені результати дослідження обліку, а також простежено напрями вдосконалення обліку менеджменту в ресторанному бізнесі в нових умовах господарювання.


Схожі готові теми:

Вишліть номер телефону або e-mail і ми з Вами зв'яжимось




Клікніть, щоб відкрити форму зв'язку