Контроль і ревізія витрат підприємств громадського харчування
Дипломна магістерська робота (код: d001)
Зміст дипломної роботи з державного фінансового контролю витрат, затрат і собівартості підприємств
Вступ
Розділ 1. Теоретичні аспекти контролю і ревізії витрат підприємств громадського харчування
1.1. Економічна сутність витрат
1.2. Контроль в системі управління витратами підприємства
1.3. Економіко-правовий аналіз нормативної бази та спеціальної літератури з питань дослідження
1.4. Організаційно-економічна характеристика господарської діяльності ЗАТ "Торгсервіс"
Розділ 2. Інформаційна база контролю і ревізії витрат підприємства
2.1. Аналіз системи бухгалтерського обліку і звітності та шляхи її удосконалення
2.2. Оцінка системи внутрішнього контролю та шляхи її удосконалення
Розділ 3. Організація і методика контролю і ревізії витрат підприємства
3.1. Планування і організація контрольно-ревізійного процесу
3.2. Методика аналізу витрат підприємства
3.3. Методика ревізії витрат та формування висновків за її результатами
Розділ 4. Організаційно-методичні аспекти контролю і ревізії витрат підприємства в умовах електронної системи обробки даних
4.1. Огляд і аналіз діючого програмного забезпечення
4.2. Постановка контрольно-аналітичної задачі
4.3. Вхідна та вихідна інформація
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури
Розділ 1. Теоретичні аспекти контролю і ревізії витрат підприємств громадського харчування
1.1. Економічна сутність витрат1.2. Контроль в системі управління витратами підприємства
1.3. Економіко-правовий аналіз нормативної бази та спеціальної літератури з питань дослідження
1.4. Організаційно-економічна характеристика господарської діяльності ЗАТ "Торгсервіс"
Розділ 2. Інформаційна база контролю і ревізії витрат підприємства
2.1. Аналіз системи бухгалтерського обліку і звітності та шляхи її удосконалення2.2. Оцінка системи внутрішнього контролю та шляхи її удосконалення
Розділ 3. Організація і методика контролю і ревізії витрат підприємства
3.1. Планування і організація контрольно-ревізійного процесу3.2. Методика аналізу витрат підприємства
3.3. Методика ревізії витрат та формування висновків за її результатами
Розділ 4. Організаційно-методичні аспекти контролю і ревізії витрат підприємства в умовах електронної системи обробки даних
4.1. Огляд і аналіз діючого програмного забезпечення4.2. Постановка контрольно-аналітичної задачі
4.3. Вхідна та вихідна інформація
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури
Замовити і купити дипломну роботу з обліку, аналізу, аудиту і контролю видатків і калькулювання вартості продукції підприємств
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном
надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення
Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
передзвоніть за телефоном

надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:

відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення
Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Ціна дипломної роботи - 500 грн.
Анотація дипломної роботи Контроль і ревізія витрат підприємств громадського харчування
Представлений диплом містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення державного фінансового контролю і список використаної літератури. В дипломі досліджено облік, аналіз і аудит виробничих витрат і собівартості продукції підприємства за останні роки, а також проаналізовані основні показники діяльності базового підприємства. Дипломна робота написана на матеріалах реально існуючого підприємства.Виконуємо написання дипломів на замовлення з державного фінансового контролю та інших економічних предметів
Інші дипломні магістерські роботи з державного фінансового контролю витрат підприємств громадського харчування:
Диплом з теми Контроль і ревізія витрат підприємств агропромислового комплексу
Контроль і ревізія витрат паливно-енергетичних ресурсів і стану розрахунків по них в підприємствах торгівлі - дипломна робота
Диплом з державного фінансового контролю адміністративно-управлінських витрат промислових підприємств
Контроль і ревізія витрат і аналіз ефективності фінансової діяльності підприємств торгівлі: диплом з державного фінансового контролю
Дипломна робота на тему: Облік, аналіз та аудит витрат підприємств ресторанного господарства
Також у нас є готові дипломні роботи з теми обліку, аналізу, аудиту і контролю джерел фінансування підприємства
Та з обліку, аналізу і аудиту