Контроль і ревізія фінансового стану підприємств громадського харчування
Дипломна магістерська робота (код: d025)
Зміст дипломної роботи з державного фінансового контролю фінансового стану підприємств
Вступ
Розділ 1. Теоретичні основи обліку, контролю і громадського харчування
1.1. Контроль в системі управління фінансовим станом підприємства
1.2. Значення оцінки фінансового стану підприємства громадського харчування
1.3. Економіко-правовий аналіз нормативної бази, і огляд спеціальної літератури з проблем фінансового стану підприємства громадського харчування
1.4. Коротка організаційно-економічна характеристика комбінату громадського харчування
Розділ 2. Організаційна база контролю і ревізії фінансового стану громадського харчування
2.1. Характеристика фінансової звітності підприємства громадського харчування
2.2. Баланс підприємства і методика його складання
2.3. Звіт про фінансові результати і методика його складання
2.4. Методика складання звіту про власний капітал
Розділ 3. Організація та методологія контролю і ревізії фінансового стану підприємства громадського харчування
3.1. Планування і організація контрольно-ревізійного процесу
3.2. Методика проведення ревізії фінансового стану підприємства громадського харчування
3.3. Аналіз фінансового стану підприємства громадського харчування
3.4. Внутрішньогосподарський контроль фінансового стану громадського харчування
Розділ 4. Контроль і ревізія фінансового стану підприємства громадського харчування в комп'ютерному середовищі
4.1. Принципи застосування і постановка задачі контролю і ревізії фінансового стану громадського харчування у комп'ютерному середовищі
4.2. Технологія обробки інформації фінансового стану підприємства громадського харчування
4.3. Характеристика вхідної і вихідної інформації
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури
Розділ 1. Теоретичні основи обліку, контролю і громадського харчування
1.1. Контроль в системі управління фінансовим станом підприємства1.2. Значення оцінки фінансового стану підприємства громадського харчування
1.3. Економіко-правовий аналіз нормативної бази, і огляд спеціальної літератури з проблем фінансового стану підприємства громадського харчування
1.4. Коротка організаційно-економічна характеристика комбінату громадського харчування
Розділ 2. Організаційна база контролю і ревізії фінансового стану громадського харчування
2.1. Характеристика фінансової звітності підприємства громадського харчування2.2. Баланс підприємства і методика його складання
2.3. Звіт про фінансові результати і методика його складання
2.4. Методика складання звіту про власний капітал
Розділ 3. Організація та методологія контролю і ревізії фінансового стану підприємства громадського харчування
3.1. Планування і організація контрольно-ревізійного процесу3.2. Методика проведення ревізії фінансового стану підприємства громадського харчування
3.3. Аналіз фінансового стану підприємства громадського харчування
3.4. Внутрішньогосподарський контроль фінансового стану громадського харчування
Розділ 4. Контроль і ревізія фінансового стану підприємства громадського харчування в комп'ютерному середовищі
4.1. Принципи застосування і постановка задачі контролю і ревізії фінансового стану громадського харчування у комп'ютерному середовищі4.2. Технологія обробки інформації фінансового стану підприємства громадського харчування
4.3. Характеристика вхідної і вихідної інформації
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури
Замовити і купити дипломну роботу з обліку, аналізу, аудиту і контролю фінансового стану підприємства
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном
надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення
Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
передзвоніть за телефоном

надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:

відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення
Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Ціна дипломної роботи - 800 грн.
Анотація дипломної роботи Контроль і ревізія фінансового стану підприємств громадського харчування
Представлений диплом містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення державного фінансового контролю і список використаної літератури. В дипломі досліджено аналіз і аудит фінансового стану підприємства за останні роки, а також проаналізовані основні показники діяльності базового підприємства. Дипломна робота написана на матеріалах реально існуючого підприємства.Виконуємо написання дипломів на замовлення з державного фінансового контролю та інших економічних предметів
Інші дипломні магістерські роботи з державного фінансового контролю фінансового стану підприємств громадського харчування:
Диплом з теми Контроль і ревізія фінансового стану торговельних підприємств
Контроль і ревізія фінансового стану спільних підприємств - дипломна робота
Диплом з державного фінансового контролю фінансового стану підприємства
Аналіз і оцінка фінансового стану підприємств: диплом з державного фінансового контролю
Дипломна робота на тему: Аналіз економічного потенціалу та фінансового стану підприємств
Також у нас є готові дипломні роботи з теми обліку, аналізу, аудиту і контролю прибутку і збитків підприємств
Та з обліку, аналізу і аудиту