Облік, аналіз та аудит витрат підприємств ресторанного господарства

Дипломна магістерська робота (код: d265)


Зміст дипломної роботи з обліку, аналізу і аудиту витрат, затрат і собівартості підприємств

Вступ

Розділ 1. Теоретичні аспекти контролю і ревізії витрат підприємств громадського харчування

1.1. Економічна сутність витрат
1.2. Контроль в системі управління витратами підприємства
1.3. Економіко-правовий аналіз нормативної бази та спеціальної літератури з питань дослідження
1.4. Організаційно-економічна характеристика господарської діяльності ЗАТ "Торгсервіс"

Розділ 2. Інформаційна база контролю і ревізії витрат підприємства

2.1. Аналіз системи бухгалтерського обліку і звітності та шляхи її
удосконалення
2.2. Оцінка системи внутрішнього контролю та шляхи її удосконалення

Розділ 3. Організація і методика контролю і ревізії витрат підприємства

3.1. Планування і організація контрольно-ревізійного процесу
3.2. Методика аналізу витрат підприємства
3.3. Методика ревізії витрат та формування висновків за її результатами

Розділ 4. Організаційно-методичні аспекти контролю і ревізії витрат підприємства в умовах електронної системи обробки даних

4.1. Огляд і аналіз діючого програмного забезпечення
4.2. Постановка контрольно-аналітичної задачі
4.3. . Вхідна та вихідна інформація
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури

Додатки


Замовити і купити дипломну роботу з обліку, аналізу, аудиту і контролю видатків і калькулювання вартості продукції підприємств

Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном

надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення

Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Введіть номер телефону:


Ціна дипломної роботи - 500 грн.

Анотація дипломної роботи Облік, аналіз та аудит витрат підприємств ресторанного господарства

В дипломі досліджено облік, аналіз і аудит виробничих витрат і собівартості продукції підприємства за останні роки, а також проаналізовані основні показники діяльності базового підприємства. Дипломна робота написана на матеріалах реально існуючого підприємства.

Структура дипломної роботи облік, аналіз та аудит витрат підприємств ресторанного господарства

Эта магистерская работа распределяется на вступ, теоретические и практические главы, висновки і пропозиції, список литературных источников. У вступі розроблено актуальність обліку, аналізу, аудиту і контролю видатків і калькулювання вартості продукції підприємств, наведено мету і завдання исследования, а також визначено методические приемы дипломной работы фінансового обліку, аналізу господарської діяльності і аудиту. В теоретико-методических основах исследования висунуто экономическую сущность витрат, затрат і собівартості підприємств, розглянуто обзор правовых актов и исследование специальной литературы бухгалтерського обліку, аудиту, фінансового аналізу, розглянуто организация управления и анализ показателей предприятия. В практическом разделе дипломної роботи висвітлено организацию и методику учета, зумовлено компьютеризацию учета витрат підприємств ресторанного господарства, зумовлено организацию и планирование аудита, опрацьовано общий и факторный анализ, оцінено организационно-информационную модель анализа. У висновках обстежено узагальнені результати дослідження економічного аналізу, аудиту обліку витрат, затрат і собівартості підприємств, а також оцінено предложения по совершенствованию системи управління в условиях новейших технологий.


Виконуємо написання дипломів на замовлення з обліку, аналізу і аудиту та інших економічних предметів


Інші дипломні магістерські роботи з обліку, аналізу і аудиту витрат підприємств ресторанного господарства: