Контроль та ревізія витрат у підприємствах громадського харчування
Дипломна магістерська робота (код: d296)
Зміст дипломної роботи з державного фінансового контролю витрат, затрат і собівартості підприємств
Вступ
Розділ 1. Теоретичні основи контролю та ревізії витрат у підприємствах харчування
1.1. Розвиток контрольно-ревізійного процесу в Україні
1.2. Економічна сутність витрат у підприємствах харчування
1.3. Економіко-правовий аналіз нормативної бази та огляд спеціальної літератури з питань контролю та ревізії витрат у підприємствах харчування
1.4. Організаційно - економічна характеристика ПП “Браво” м.Києва
Розділ 2. Облік як інформаційна база контролю та ревізія витрат у підприємствах харчування
2.1. Аналіз стану обліку витрат на ПП “Браво”
2.2. Організація і методика внутрішньогосподарського контролю витрат на ПП “Браво”
2.3. Напрями удосконалення обліку і внутрішньогосподарського контролю витрат підприємств харчування
Розділ 3. Організація і методика контролю та ревізії витрат у підприємствах харчування
3.1. Організація і планування контрольно–ревізійної роботи в контрольно–ревізійному управлінні
3.2. Застосування методів економічного аналізу витрат у підприємствах харчування
3.3. Методика ревізії витрат у підприємствах харчування
3.4. Узагальнення результатів контролю та ревізії витрат на ПП “Браво”
Розділ 4. Система обліку, аналізу і контролю витрат у підприємствах харчування
4.1. Розробка системи обліку, аналізу і контролю витрат на підприємствах харчування в умовах застосування комп'ютерних технологій
4.2. Постановка задачі та технологічна обробка економічної інформації витрат підприємств харчування. Характеристика вихідної інформації
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури
Розділ 1. Теоретичні основи контролю та ревізії витрат у підприємствах харчування
1.1. Розвиток контрольно-ревізійного процесу в Україні1.2. Економічна сутність витрат у підприємствах харчування
1.3. Економіко-правовий аналіз нормативної бази та огляд спеціальної літератури з питань контролю та ревізії витрат у підприємствах харчування
1.4. Організаційно - економічна характеристика ПП “Браво” м.Києва
Розділ 2. Облік як інформаційна база контролю та ревізія витрат у підприємствах харчування
2.1. Аналіз стану обліку витрат на ПП “Браво”2.2. Організація і методика внутрішньогосподарського контролю витрат на ПП “Браво”
2.3. Напрями удосконалення обліку і внутрішньогосподарського контролю витрат підприємств харчування
Розділ 3. Організація і методика контролю та ревізії витрат у підприємствах харчування
3.1. Організація і планування контрольно–ревізійної роботи в контрольно–ревізійному управлінні3.2. Застосування методів економічного аналізу витрат у підприємствах харчування
3.3. Методика ревізії витрат у підприємствах харчування
3.4. Узагальнення результатів контролю та ревізії витрат на ПП “Браво”
Розділ 4. Система обліку, аналізу і контролю витрат у підприємствах харчування
4.1. Розробка системи обліку, аналізу і контролю витрат на підприємствах харчування в умовах застосування комп'ютерних технологій4.2. Постановка задачі та технологічна обробка економічної інформації витрат підприємств харчування. Характеристика вихідної інформації
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури
Замовити і купити дипломну роботу з обліку, аналізу, аудиту і контролю видатків і калькулювання вартості продукції підприємств
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном
надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення
Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
передзвоніть за телефоном

надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:

відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення
Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Ціна дипломної роботи - 500 грн.
Анотація дипломної роботи Контроль та ревізія витрат у підприємствах громадського харчування
Представлений диплом містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення державного фінансового контролю і список використаної літератури. В дипломі досліджено облік, аналіз і аудит виробничих витрат і собівартості продукції підприємства за останні роки, а також проаналізовані основні показники діяльності базового підприємства. Дипломна робота написана на матеріалах реально існуючого підприємства.Виконуємо написання дипломів на замовлення з державного фінансового контролю та інших економічних предметів
Інші дипломні магістерські роботи з державного фінансового контролю витрат у підприємствах громадського харчування:
Диплом з теми Управління витратами торговельного підприємства
Організація та методика обліку, аналізу і аудиту витрат підприємства за економічними елементами - дипломна робота
Диплом з державного фінансового контролю витрат торговельного підприємства
Методологія та організація фінансового аналізу і контролю витрат підприємства: диплом з державного фінансового контролю
Дипломна робота на тему: Облік, аналіз і аудит адміністративно-управлінських витрат підприємств
Також у нас є готові дипломні роботи з теми обліку, аналізу, аудиту і контролю джерел фінансування підприємства
Та з обліку, аналізу і аудиту