Удосконалення управління торгово-виробничою діяльністю у ресторані
Дипломна магістерська робота (код: d303)
Зміст дипломної роботи з менеджменту ресторанного господарства управління підприємством ресторанного бізнесу
Вступ
Розділ 1. Теоретичні аспекти управління торгово-виробничою діяльністю підприємств ресторанного господарства
1.1. Поняття та методи управління торгово-виробничою діяльністю підприємств ресторанного господарства
1.2. Показники оцінки ефективності управління торгово-виробничою діяльністю, складові торгово-виробничої діяльності
Розділ 2. Дослідження внутрішнього та зовнішнього середовища ресторану „Імперія”
2.1. Аналіз фінансово-господарської діяльності ресторану „Імперія”
2.2. Характеристика процесу виробництва та обслуговування, технологічного та організаційно-технічного рівня виробництва, системи обслуговування
2.3. Дослідження регіонального ринку продукції та послуг ресторанного господарства
Розділ 3. Визначення напрямків удосконалення управління торгово-виробничою діяльністю ресторану “Імперія”, м. Київ
3.1. Удосконалення обслуговування споживачів
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури
Розділ 1. Теоретичні аспекти управління торгово-виробничою діяльністю підприємств ресторанного господарства
1.1. Поняття та методи управління торгово-виробничою діяльністю підприємств ресторанного господарства1.2. Показники оцінки ефективності управління торгово-виробничою діяльністю, складові торгово-виробничої діяльності
Розділ 2. Дослідження внутрішнього та зовнішнього середовища ресторану „Імперія”
2.1. Аналіз фінансово-господарської діяльності ресторану „Імперія”2.2. Характеристика процесу виробництва та обслуговування, технологічного та організаційно-технічного рівня виробництва, системи обслуговування
2.3. Дослідження регіонального ринку продукції та послуг ресторанного господарства
Розділ 3. Визначення напрямків удосконалення управління торгово-виробничою діяльністю ресторану “Імперія”, м. Київ
3.1. Удосконалення обслуговування споживачівВисновки і пропозиції
Список використаної літератури
Замовити і купити дипломну роботу з
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном
надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення
Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
передзвоніть за телефоном

надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:

відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення
Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Ціна дипломної роботи - 500 грн.
Анотація дипломної роботи Удосконалення управління торгово-виробничою діяльністю у ресторані
Представлений диплом містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення менеджменту ресторанного господарства і список використаної літератури. В дипломі досліджено за останні роки, а також проаналізовані основні показники діяльності базового підприємства. Дипломна робота написана на матеріалах реально існуючого підприємства.Виконуємо написання дипломів на замовлення з менеджменту ресторанного господарства та інших економічних предметів
Інші дипломні магістерські роботи з менеджменту ресторанного господарства:
Управління податками платежів у підприємстві ресторанного господарства - дипломна робота
Диплом з менеджменту ресторанного господарства Проект комплексного закладу ресторанного господарства в Оболонському районі м. Києва
Удосконалення торговельно-виробничої діяльності підприємства громадського харчування ТОВ “Віктор Лтд” м. Києва: диплом з менеджменту ресторанного господарства
Дипломна робота на тему: Оподаткування підприємств громадського харчування
Також у нас є готові дипломні роботи з теми обліку, аналізу, аудиту, контролю податку на прибуток, ПДВ (податку на додану вартість), ПДФО та іншими платежами до бюджету
Та з обліку, аналізу і аудиту