Проект комплексного закладу ресторанного господарства в Оболонському районі м. Києва
Дипломна магістерська робота (код: d335)
Зміст дипломної роботи з менеджменту ресторанного господарства управління підприємством ресторанного бізнесу
Вступ
Розділ 1. Обґрунтування (ініціалізація) проекту
1.1. Маркетингові дослідження ринку
1.1.1. Дослідження ареалу діяльності закладу ресторанного господарства
1.1.2 Аналіз ринку послуг ресторанного господарства району
1.1.3. Вивчення платоспроможного попиту споживачів в ореолі діяльності закладу
1.1.4. Визначення місткості ринку
1.1.5. Визначення перспективних каналів збуту продукції
1.2. Визначення концепції закладу ресторанного господарства
1.2.1. Обґрунтування типу, спеціалізації закладу, його спрямування на споживачів
1.2.2. Прогнозування добової динаміки попиту
1.2.3. Обгрунтування маркетингової стратегії
1.2.4. Міська інженерна інфраструктура та загальна характеристика ділянки будівництва
Розділ 2. Технологічно-інженерний розділ
2.1. Технологічна частина (розробка торгово-виробничого процесу)
2.1.1. Розробка фірмового сервісу
2.1.2. Обгрунтування та моделювання меню закладу
2.1.3. Сировинне забезпечення виробничого процесу
2.1.4. Проектування системи постачання та зберігання сировиних запасів
2.1.5. Проетування механічної кулінарної обробки сировини
2.1.6. Проектування процесу випуску готової продукції
2.1.7. Кадрове забезпечення сервісно-виробничого процесу
2.1.8. Розробка системи управління якістю надання послуг та виробництва продукції
2.1.9. Заходи щодо забезпечення санітарно-гігієнічних норм в закладі
2.1.10. Просторове рішення закладу
2.2. Інженерний розділ
2.2.1. Інженерно-будівельне рішення закладу
2.2.2. Пропозиції щодо дизайну закладу
2.2.3. Будівельно-технічні показники проекту
2.2.4. Розрахунок експлуатаційних показників проекту
2.2.5. Підготовка для здачі об'єкта в експлуатацію
2.3. Охорона праці та безпека життєдіяльності закладу
2.3.1. Заходи щодо охорони праці, техніки безпеки енерго- та тепло збереження, протипожежної безпеки
2.3.2. Заходи з охорони навколишнього середовища
Розділ 3. Організаційно-економічний розділ
3.1. Управління підприємством
3.1.1. Визначення та обґрунтування організаційно-правового статусу
закладу ресторанного господарства
3.1.2. Побудова органів управління і визначення завдань до вирішення для кожної структурної одиниці
3.1.3 Модель управління поточним функціонуванням операційної системи закладу, процес управління матеріально-технічним забезпеченням, закупівельна логістика
3.1.4. Логістика розповсюдження: організація руху ресурсопотоків, зберігання, комплектування та контролювання запасів, схема взаємодії матеріальних, товарних, інформаційних та фінансових потоків
3.1.5. Розробка інформаційного забезпечення управління закладу ресторанного господарства та побудування архітектури автоматизованої системи управління внутрішньо організаційними процесами
3.1.6.Організації добору, розстановки та розвитку персоналу, оцінювання
результативності діяльності
3.2. Економічна частина
3.2.1. Обґрунтування операційних доходів закладу ресторанного господарства
3.2.2. Планування поточних витрат закладу ресторанного господарства
3.2.3. Планування формування операційного прибутку за сценаріями розвитку
3.2.4. Бюджетування проекту розвитку закладу ресторанного господарства
Розділ 4. Розвиток проекту
4.1.Створення системи мотивації
4.2. Дослідження можливості впровадження системи управління якістю на основі НАССР
4.3. Підготовка до сертифікації послуг харчування
4.4. Створення інноваційного продукту
4.4.1. Функціональні продукти харчування
4.4.2. Значення борошняних кондитерських виробів у харчуванні людини
4.4.3. Нетрадиційна сировина в кондитерському виробництві. Фізико-хімічні властивості ананасового та бананового кріопорошків
4.4.4. Розробка борошняних кондитерських виробів функціонального призначення з фруктовими порошками
4.4.5. Економічний та соціальний ефект від впровадження інноваційного продукту
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури
Розділ 1. Обґрунтування (ініціалізація) проекту
1.1. Маркетингові дослідження ринку1.1.1. Дослідження ареалу діяльності закладу ресторанного господарства
1.1.2 Аналіз ринку послуг ресторанного господарства району
1.1.3. Вивчення платоспроможного попиту споживачів в ореолі діяльності закладу
1.1.4. Визначення місткості ринку
1.1.5. Визначення перспективних каналів збуту продукції
1.2. Визначення концепції закладу ресторанного господарства
1.2.1. Обґрунтування типу, спеціалізації закладу, його спрямування на споживачів
1.2.2. Прогнозування добової динаміки попиту
1.2.3. Обгрунтування маркетингової стратегії
1.2.4. Міська інженерна інфраструктура та загальна характеристика ділянки будівництва
Розділ 2. Технологічно-інженерний розділ
2.1. Технологічна частина (розробка торгово-виробничого процесу)2.1.1. Розробка фірмового сервісу
2.1.2. Обгрунтування та моделювання меню закладу
2.1.3. Сировинне забезпечення виробничого процесу
2.1.4. Проектування системи постачання та зберігання сировиних запасів
2.1.5. Проетування механічної кулінарної обробки сировини
2.1.6. Проектування процесу випуску готової продукції
2.1.7. Кадрове забезпечення сервісно-виробничого процесу
2.1.8. Розробка системи управління якістю надання послуг та виробництва продукції
2.1.9. Заходи щодо забезпечення санітарно-гігієнічних норм в закладі
2.1.10. Просторове рішення закладу
2.2. Інженерний розділ
2.2.1. Інженерно-будівельне рішення закладу
2.2.2. Пропозиції щодо дизайну закладу
2.2.3. Будівельно-технічні показники проекту
2.2.4. Розрахунок експлуатаційних показників проекту
2.2.5. Підготовка для здачі об'єкта в експлуатацію
2.3. Охорона праці та безпека життєдіяльності закладу
2.3.1. Заходи щодо охорони праці, техніки безпеки енерго- та тепло збереження, протипожежної безпеки
2.3.2. Заходи з охорони навколишнього середовища
Розділ 3. Організаційно-економічний розділ
3.1. Управління підприємством3.1.1. Визначення та обґрунтування організаційно-правового статусу
закладу ресторанного господарства
3.1.2. Побудова органів управління і визначення завдань до вирішення для кожної структурної одиниці
3.1.3 Модель управління поточним функціонуванням операційної системи закладу, процес управління матеріально-технічним забезпеченням, закупівельна логістика
3.1.4. Логістика розповсюдження: організація руху ресурсопотоків, зберігання, комплектування та контролювання запасів, схема взаємодії матеріальних, товарних, інформаційних та фінансових потоків
3.1.5. Розробка інформаційного забезпечення управління закладу ресторанного господарства та побудування архітектури автоматизованої системи управління внутрішньо організаційними процесами
3.1.6.Організації добору, розстановки та розвитку персоналу, оцінювання
результативності діяльності
3.2. Економічна частина
3.2.1. Обґрунтування операційних доходів закладу ресторанного господарства
3.2.2. Планування поточних витрат закладу ресторанного господарства
3.2.3. Планування формування операційного прибутку за сценаріями розвитку
3.2.4. Бюджетування проекту розвитку закладу ресторанного господарства
Розділ 4. Розвиток проекту
4.1.Створення системи мотивації4.2. Дослідження можливості впровадження системи управління якістю на основі НАССР
4.3. Підготовка до сертифікації послуг харчування
4.4. Створення інноваційного продукту
4.4.1. Функціональні продукти харчування
4.4.2. Значення борошняних кондитерських виробів у харчуванні людини
4.4.3. Нетрадиційна сировина в кондитерському виробництві. Фізико-хімічні властивості ананасового та бананового кріопорошків
4.4.4. Розробка борошняних кондитерських виробів функціонального призначення з фруктовими порошками
4.4.5. Економічний та соціальний ефект від впровадження інноваційного продукту
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури
Замовити і купити дипломну роботу з
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном
надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення
Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
передзвоніть за телефоном
надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення
Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Ціна дипломної роботи - 800 грн.
Анотація дипломної роботи Проект комплексного закладу ресторанного господарства в Оболонському районі м. Києва
Представлений диплом містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення менеджменту ресторанного господарства і список використаної літератури. В дипломі досліджено за останні роки, а також проаналізовані основні показники діяльності базового підприємства. Дипломна робота написана на матеріалах реально існуючого підприємства.Виконуємо написання дипломів на замовлення з менеджменту ресторанного господарства та інших економічних предметів
Інші дипломні магістерські роботи з менеджменту ресторанного господарства:
Удосконалення торговельно-виробничої діяльності підприємства громадського харчування ТОВ “Віктор Лтд” м. Києва - дипломна робота
Диплом з менеджменту ресторанного господарства Оподаткування підприємств громадського харчування
Економічний механізм управління рестораном: диплом з менеджменту ресторанного господарства
Дипломна робота на тему: Контроль та ревізія ефективності використання активів підприємств громадського харчування
Також у нас є готові дипломні роботи з теми обліку, аналізу, аудиту, контролю податку на прибуток, ПДВ (податку на додану вартість), ПДФО та іншими платежами до бюджету
Та з обліку, аналізу і аудиту