Контроль і ревізія поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу та своєчасність їх погашення
Дипломна магістерська робота (код: d356)
Зміст дипломної роботи з менеджменту готельного господарства управління готельним бізнесом
Вступ
Розділ 1. Основи організації контролю і ревізії поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу
1.1. Розвиток контроль-ревізійного процесу в Україні
1.2. Економічна характеристика поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу
1.3. Організаційно-економічна характеристика ТОВ «Фішка» м. Київ
Розділ 2. Інформаційне забезпечення контролю і ревізії поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу
2.1. Економіко-правовий аналіз нормативної бази та огляд спеціальної літератури з питань контролю і ревізії поточних зобов'язань підприємств та своєчасність їх погашення
2.2. Бухгалтерський облік як інформаційна база контролю поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу
2.3. Характеристика стану внутрішньогосподарського контролю поточних зобов'язань ТОВ «Фішка» та своєчасність їх погашення
Розділ 3. Контроль і ревізія поточних зобов'язань підприємств в умовах застосування новітніх технологій
3.1. Організація і планування контролю і ревізії поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу
3.2. Методика контролю ревізії поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу та своєчасність їх погашення
3.3. Застосування методів економічного аналізу в контролі поточних зобов'язань підприємств
3.4. Узагальнення та реалізація результатів контролю і ревізії поточних зобов'язань ТОВ «Фішка» м. Київ
3.5. Особливості контролю і ревізії поточних зобов'язань підприємств в умовах використання новітніх інформаційних технологій
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури
Розділ 1. Основи організації контролю і ревізії поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу
1.1. Розвиток контроль-ревізійного процесу в Україні1.2. Економічна характеристика поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу
1.3. Організаційно-економічна характеристика ТОВ «Фішка» м. Київ
Розділ 2. Інформаційне забезпечення контролю і ревізії поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу
2.1. Економіко-правовий аналіз нормативної бази та огляд спеціальної літератури з питань контролю і ревізії поточних зобов'язань підприємств та своєчасність їх погашення2.2. Бухгалтерський облік як інформаційна база контролю поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу
2.3. Характеристика стану внутрішньогосподарського контролю поточних зобов'язань ТОВ «Фішка» та своєчасність їх погашення
Розділ 3. Контроль і ревізія поточних зобов'язань підприємств в умовах застосування новітніх технологій
3.1. Організація і планування контролю і ревізії поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу3.2. Методика контролю ревізії поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу та своєчасність їх погашення
3.3. Застосування методів економічного аналізу в контролі поточних зобов'язань підприємств
3.4. Узагальнення та реалізація результатів контролю і ревізії поточних зобов'язань ТОВ «Фішка» м. Київ
3.5. Особливості контролю і ревізії поточних зобов'язань підприємств в умовах використання новітніх інформаційних технологій
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури
Замовити і купити дипломну роботу з
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном
надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення
Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
передзвоніть за телефоном

надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:

відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення
Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Ціна дипломної роботи - 800 грн.
Анотація дипломної роботи Контроль і ревізія поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу та своєчасність їх погашення
Представлений диплом містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення менеджменту готельного господарства і список використаної літератури. В дипломі досліджено за останні роки, а також проаналізовані основні показники діяльності базового підприємства. Дипломна робота написана на матеріалах реально існуючого підприємства.Виконуємо написання дипломів на замовлення з менеджменту готельного господарства та інших економічних предметів
Інші дипломні магістерські роботи з менеджменту готельного господарства:
Диплом з теми Підвищення ефективності господарської діяльності готелю
Розробка бізнес-плану інвестиційного проекту ВАТ “Готель “Салют” - дипломна робота
Диплом з менеджменту готельного господарства Управління якістю в сфері готельного господарства
Менеджмент персоналу та вдосконалення організації праці в готельному комплексі «Прем'єр Палац» м. Київ: диплом з менеджменту готельного господарства
Дипломна робота на тему: Управління якістю послуг підприємств готельного господарства
Також у нас є готові дипломні роботи з теми обліку, аудиту, контролю, аналізу операційної, фінансової, основної, фінансово-господарської діяльності підприємств і установ
Та з обліку, аналізу і аудиту