Порядок проведення експертизи приладів для теплової переробки харчових продуктів та їх митне оформлення
Дипломна магістерська робота (код: d427)
Зміст дипломної роботи з товарознавства продовольчих товарів товарознавства продовольчих товарів
Вступ
Розділ 1. Огляд літератури
1.1. Загальні відомості про прилади для переробки продуктів
1.2. Кон'юнктура ринку приладів для переробки продуктів в Україні
1.3. Стан виробництва електропобутових приладів для переробки продуктів в Україні
1.4. Тенденції розвитку світового ринку приладів для переробки продуктів
Розділ 2. Експертна оцінка споживчих властивостей приладів для переробки продуктів
2.1. Вибір об'єктів дослідження
2.2. Аналіз НТД на прилади для переробки продуктів
2.3. Товарознавча оцінка споживчих властивостей електроприладів для переробки продуктів
2.4. Експертиза технічного рівня приладів для переробки продуктів вітчизняного та іноземного виробництва
Розділ 3. Митне оформлення складнотехнічних виробів побутового призначення
3.1. Технологічна схема митного оформлення складнотехнічних товарів
3.2. Порядок роботи відділу тарифів та митної вартості Луганської митниці при вирішенні питань визначення митної вартості товарів, що переміщуються через митний кордон України
3.3. Порядок роботи відділу тарифів та митної вартості Луганської митниці при визначенні країни походження товару
3.4. Порядок роботи відділу тарифів та митної вартості Луганської митниці при вирішенні питань класифікації та кодування товарів
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури
Розділ 1. Огляд літератури
1.1. Загальні відомості про прилади для переробки продуктів1.2. Кон'юнктура ринку приладів для переробки продуктів в Україні
1.3. Стан виробництва електропобутових приладів для переробки продуктів в Україні
1.4. Тенденції розвитку світового ринку приладів для переробки продуктів
Розділ 2. Експертна оцінка споживчих властивостей приладів для переробки продуктів
2.1. Вибір об'єктів дослідження2.2. Аналіз НТД на прилади для переробки продуктів
2.3. Товарознавча оцінка споживчих властивостей електроприладів для переробки продуктів
2.4. Експертиза технічного рівня приладів для переробки продуктів вітчизняного та іноземного виробництва
Розділ 3. Митне оформлення складнотехнічних виробів побутового призначення
3.1. Технологічна схема митного оформлення складнотехнічних товарів3.2. Порядок роботи відділу тарифів та митної вартості Луганської митниці при вирішенні питань визначення митної вартості товарів, що переміщуються через митний кордон України
3.3. Порядок роботи відділу тарифів та митної вартості Луганської митниці при визначенні країни походження товару
3.4. Порядок роботи відділу тарифів та митної вартості Луганської митниці при вирішенні питань класифікації та кодування товарів
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури
Замовити і купити дипломну роботу з
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном
надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення
Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
передзвоніть за телефоном
надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення
Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Ціна дипломної роботи - 800 грн.
Анотація дипломної роботи Порядок проведення експертизи приладів для теплової переробки харчових продуктів та їх митне оформлення
Представлений диплом містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення товарознавства продовольчих товарів і список використаної літератури. В дипломі досліджено за останні роки, а також проаналізовані основні показники діяльності базового підприємства. Дипломна робота написана на матеріалах реально існуючого підприємства.Виконуємо написання дипломів на замовлення з товарознавства продовольчих товарів та інших економічних предметів
Інші дипломні магістерські роботи з товарознавства продовольчих товарів:
Диплом з теми Товарознавча характеристика овочевих закусочних консервів із баклажанів та вивчення попиту на них
Товарознавча характеристика та конкурентоспроможність солодкого перцю, який реалізується в м. Києві, та організація торгівлі плодоовочевою продукцією - дипломна робота
Диплом з товарознавства продовольчих товарів Експертиза якості насіннячкових плодів
Дослідження споживних властивостей буряків, їх зберігання та комунікації зі споживачами: диплом з товарознавства продовольчих товарів
Дипломна робота на тему: Товарознавча експертиза та порядок оформлення морожених рибних товарів при переміщенні через митний кордон України
Також у нас є готові дипломні роботи з теми обліку, аналізу, контролю, аудиту фінансового стану бюджетної установи
Та з обліку, аналізу і аудиту