Товарознавча характеристика овочевих закусочних консервів із баклажанів та вивчення попиту на них
Дипломна магістерська робота (код: d428)
Зміст дипломної роботи з товарознавства продовольчих товарів товарознавства продовольчих товарів
Вступ
Розділ 1. Огляд літератури
1.1. Хімічний склад та біологічна цінність баклажанів
1.2. Основні способи переробки баклажанів
1.3. Характеристика асортименту продуктів переробки баклажанів, що виробляються в Україні
1.4. Стан ринку плодоовочевих консервів в Україні
Розділ 2. Експериментальна частина
2.1. Матеріали, об'єкти та методи дослідження
2.2. Заготівля, зберігання і реалізація закусочних консервів із баклажанів ДП „Тера-Трейд” магазину „Фуршет” м. Василькова
2.3. Товарознавча характеристика овочевих закусочних консервів із баклажанів, які реалізуються ДП “Тера-Трейд”
2.4. Зміни споживчих властивостей консервів із баклажанів при тривалому зберіганні
2.5. Якість та конкурентоспроможність овочевих закусочних консервів із баклажанів, які реалізуються ДП “Тера-Трейд” магазину „Фуршет” м. Василькова
Розділ 3. Вивчення попиту споживачів при формуванні асортименту плодоовочевих консервів в ДП „Тера-Трейд”
3.1. Значення вивчення попиту при формуванні товарного асортименту
3.2. Вивчення попиту при формуванні асортименту плодоовочевих консервів на ДП «Тера-Трейд»
3.3. Аналіз чинників, що впливають на рішення споживача щодо здійснення покупки плодоовочевих консервів
3.4. Шляхи удосконалення вивчення попиту при формуванні товарного асортименту на ДП «Тера-Трейд»
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури
Розділ 1. Огляд літератури
1.1. Хімічний склад та біологічна цінність баклажанів1.2. Основні способи переробки баклажанів
1.3. Характеристика асортименту продуктів переробки баклажанів, що виробляються в Україні
1.4. Стан ринку плодоовочевих консервів в Україні
Розділ 2. Експериментальна частина
2.1. Матеріали, об'єкти та методи дослідження2.2. Заготівля, зберігання і реалізація закусочних консервів із баклажанів ДП „Тера-Трейд” магазину „Фуршет” м. Василькова
2.3. Товарознавча характеристика овочевих закусочних консервів із баклажанів, які реалізуються ДП “Тера-Трейд”
2.4. Зміни споживчих властивостей консервів із баклажанів при тривалому зберіганні
2.5. Якість та конкурентоспроможність овочевих закусочних консервів із баклажанів, які реалізуються ДП “Тера-Трейд” магазину „Фуршет” м. Василькова
Розділ 3. Вивчення попиту споживачів при формуванні асортименту плодоовочевих консервів в ДП „Тера-Трейд”
3.1. Значення вивчення попиту при формуванні товарного асортименту3.2. Вивчення попиту при формуванні асортименту плодоовочевих консервів на ДП «Тера-Трейд»
3.3. Аналіз чинників, що впливають на рішення споживача щодо здійснення покупки плодоовочевих консервів
3.4. Шляхи удосконалення вивчення попиту при формуванні товарного асортименту на ДП «Тера-Трейд»
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури
Замовити і купити дипломну роботу з
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном
надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення
Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
передзвоніть за телефоном
надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення
Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Ціна дипломної роботи - 800 грн.
Анотація дипломної роботи Товарознавча характеристика овочевих закусочних консервів із баклажанів та вивчення попиту на них
Представлений диплом містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення товарознавства продовольчих товарів і список використаної літератури. В дипломі досліджено за останні роки, а також проаналізовані основні показники діяльності базового підприємства. Дипломна робота написана на матеріалах реально існуючого підприємства.Виконуємо написання дипломів на замовлення з товарознавства продовольчих товарів та інших економічних предметів
Інші дипломні магістерські роботи з товарознавства продовольчих товарів:
Диплом з теми Товарознавча характеристика та конкурентоспроможність солодкого перцю, який реалізується в м. Києві, та організація торгівлі плодоовочевою продукцією
Експертиза якості насіннячкових плодів - дипломна робота
Диплом з товарознавства продовольчих товарів Дослідження споживних властивостей буряків, їх зберігання та комунікації зі споживачами
Товарознавча експертиза та порядок оформлення морожених рибних товарів при переміщенні через митний кордон України: диплом з товарознавства продовольчих товарів
Дипломна робота на тему: Порівняльна характеристика асортименту та якості плодово-овочевих соків вітчизняного та зарубіжного виробництва, оцінка їх конкурентоспроможності
Також у нас є готові дипломні роботи з теми обліку, аналізу, контролю, аудиту фінансового стану бюджетної установи
Та з обліку, аналізу і аудиту