Товарознавча характеристика та конкурентоспроможність солодкого перцю, який реалізується в м. Києві, та організація торгівлі плодоовочевою продукцією
Дипломна магістерська робота (код: d434)
Зміст дипломної роботи з товарознавства продовольчих товарів товарознавства продовольчих товарів
Вступ
Розділ 1. Огляд літератури
1.1. Особливості хімічного складу та біологічна цінність солодкого перцю, вирощеного в різних кліматичних зонах України
1.2. Характеристика основних господарсько-ботанічних сортів солодкого перцю, районованого в Україні
1.3. Вплив умов вирощування солодкого перцю на формування його споживчих властивостей
1.4. Стан ринку солодкого перцю
1.5. Характеристика основних способів зберігання солодкого перцю
Розділ 2. Експериментальна частина
2.1. Матеріали, об'єкти та методи дослідження
2.2. Заготівля, зберігання і реалізація солодкого перцю в умовах районного товариства “ЛВО” м. Біла Церква
2.3. Характеристика споживчих властивостей солодкого перцю, який реалізується районним товариством “ЛВО” м. Біла Церква
2.4. Товарознавча характеристика солодкого перцю, який реалізується районним товариством “ЛВО” м. Біла Церква
2.5. Якість та конкурентоспроможність солодкого перцю, який реалізуються через роздрібну торговельну мережу районного товариства “ЛВО” м. Біла Церква
Розділ 3. Організація торгівлі плодоовочевою продукцією у районному товаристві “ЛВО” м. Біла Церква
3.1. Організація закупівлі плодоовочевої продукції та ефективність комерційних угод
3.2. Формування асортименту плодоовочевої продукції у районному товаристві “ЛВО” м. Біла Церква
3.3. Організація продажу плодоовочевої продукції
3.4. Організація внутрішньоскладської обробки плодоовочевої продукції
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури
Розділ 1. Огляд літератури
1.1. Особливості хімічного складу та біологічна цінність солодкого перцю, вирощеного в різних кліматичних зонах України1.2. Характеристика основних господарсько-ботанічних сортів солодкого перцю, районованого в Україні
1.3. Вплив умов вирощування солодкого перцю на формування його споживчих властивостей
1.4. Стан ринку солодкого перцю
1.5. Характеристика основних способів зберігання солодкого перцю
Розділ 2. Експериментальна частина
2.1. Матеріали, об'єкти та методи дослідження2.2. Заготівля, зберігання і реалізація солодкого перцю в умовах районного товариства “ЛВО” м. Біла Церква
2.3. Характеристика споживчих властивостей солодкого перцю, який реалізується районним товариством “ЛВО” м. Біла Церква
2.4. Товарознавча характеристика солодкого перцю, який реалізується районним товариством “ЛВО” м. Біла Церква
2.5. Якість та конкурентоспроможність солодкого перцю, який реалізуються через роздрібну торговельну мережу районного товариства “ЛВО” м. Біла Церква
Розділ 3. Організація торгівлі плодоовочевою продукцією у районному товаристві “ЛВО” м. Біла Церква
3.1. Організація закупівлі плодоовочевої продукції та ефективність комерційних угод3.2. Формування асортименту плодоовочевої продукції у районному товаристві “ЛВО” м. Біла Церква
3.3. Організація продажу плодоовочевої продукції
3.4. Організація внутрішньоскладської обробки плодоовочевої продукції
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури
Замовити і купити дипломну роботу з
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном
надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення
Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
передзвоніть за телефоном
надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення
Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Ціна дипломної роботи - 800 грн.
Анотація дипломної роботи Товарознавча характеристика та конкурентоспроможність солодкого перцю, який реалізується в м. Києві, та організація торгівлі плодоовочевою продукцією
Представлений диплом містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення товарознавства продовольчих товарів і список використаної літератури. В дипломі досліджено за останні роки, а також проаналізовані основні показники діяльності базового підприємства. Дипломна робота написана на матеріалах реально існуючого підприємства.Виконуємо написання дипломів на замовлення з товарознавства продовольчих товарів та інших економічних предметів
Інші дипломні магістерські роботи з товарознавства продовольчих товарів:
Диплом з теми Експертиза якості насіннячкових плодів
Дослідження споживних властивостей буряків, їх зберігання та комунікації зі споживачами - дипломна робота
Диплом з товарознавства продовольчих товарів Товарознавча експертиза та порядок оформлення морожених рибних товарів при переміщенні через митний кордон України
Порівняльна характеристика асортименту та якості плодово-овочевих соків вітчизняного та зарубіжного виробництва, оцінка їх конкурентоспроможності: диплом з товарознавства продовольчих товарів
Дипломна робота на тему: Оцінка конкурентоспроможності і асортименту яблук
Також у нас є готові дипломні роботи з теми обліку, аналізу, контролю, аудиту фінансового стану бюджетної установи
Та з обліку, аналізу і аудиту