Порівняльна характеристика асортименту та якості плодово-овочевих соків вітчизняного та зарубіжного виробництва, оцінка їх конкурентоспроможності
Дипломна магістерська робота (код: d443)
Зміст дипломної роботи з товарознавства продовольчих товарів товарознавства продовольчих товарів
Вступ
Розділ 1. Огляд літератури
1.1. Стан ринку плодово-овочевих соків в Україні
1.2. Характеристика асортименту плодово-овочевих соків вітчизняного та зарубіжного виробництва
1.3. Харчова цінність плодово-овочевих соків
1.4. Характеристика сировини та особливості виробництва соків
Розділ 2. Експериментальна частина
2.1. Матеріали, методи та об'єкт дослідження
2.2. Характеристика асортименту плодово-овочевих соків, які реалізуються магазином фірмової торгівлі №3 м. Яготина
2.3. Організація постачання плодово-овочевими соками магазину фірмової торгівлі №3 м. Яготина
2.4. Порівняльна характеристика споживчих властивостей плодово-овочевих соків вітчизняного та зарубіжного виробництва, які реалізуються на досліджувальному підприємстві
2.5. Оцінка якості плодово-овочевих соків, які реалізуються магазином фірмової торгівлі №3 м. Яготина
Розділ 3. Дослідження конкурентоспроможності
3.1. Поняття конкурентоспроможності товару
3.2. Методи дослідження конкурентоспроможності
3.3. Визначення інтегрального показника відносної конкурентоспроможності плодово-овочевих соків, які реалізуються магазином фірмової торгівлі №3 м. Яготина
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури
Розділ 1. Огляд літератури
1.1. Стан ринку плодово-овочевих соків в Україні1.2. Характеристика асортименту плодово-овочевих соків вітчизняного та зарубіжного виробництва
1.3. Харчова цінність плодово-овочевих соків
1.4. Характеристика сировини та особливості виробництва соків
Розділ 2. Експериментальна частина
2.1. Матеріали, методи та об'єкт дослідження2.2. Характеристика асортименту плодово-овочевих соків, які реалізуються магазином фірмової торгівлі №3 м. Яготина
2.3. Організація постачання плодово-овочевими соками магазину фірмової торгівлі №3 м. Яготина
2.4. Порівняльна характеристика споживчих властивостей плодово-овочевих соків вітчизняного та зарубіжного виробництва, які реалізуються на досліджувальному підприємстві
2.5. Оцінка якості плодово-овочевих соків, які реалізуються магазином фірмової торгівлі №3 м. Яготина
Розділ 3. Дослідження конкурентоспроможності
3.1. Поняття конкурентоспроможності товару3.2. Методи дослідження конкурентоспроможності
3.3. Визначення інтегрального показника відносної конкурентоспроможності плодово-овочевих соків, які реалізуються магазином фірмової торгівлі №3 м. Яготина
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури
Замовити і купити дипломну роботу з
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном
надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення
Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
передзвоніть за телефоном

надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:

відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення
Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Ціна дипломної роботи - 800 грн.
Анотація дипломної роботи Порівняльна характеристика асортименту та якості плодово-овочевих соків вітчизняного та зарубіжного виробництва, оцінка їх конкурентоспроможності
Представлений диплом містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення товарознавства продовольчих товарів і список використаної літератури. В дипломі досліджено за останні роки, а також проаналізовані основні показники діяльності базового підприємства. Дипломна робота написана на матеріалах реально існуючого підприємства.Виконуємо написання дипломів на замовлення з товарознавства продовольчих товарів та інших економічних предметів
Інші дипломні магістерські роботи з товарознавства продовольчих товарів:
Диплом з теми Оцінка конкурентоспроможності і асортименту яблук
Формування асортименту та забезпечення конкурентності лляних тканин для столової білизни - дипломна робота
Диплом з товарознавства продовольчих товарів Дослідження якості та конкурентоспроможності печива вітчизняного виробництва
Формування асортименту та забезпечення конкурентності шкіряного взуття: диплом з товарознавства продовольчих товарів
Дипломна робота на тему: Формування асортименту та забезпечення конкурентності м'яких меблів
Також у нас є готові дипломні роботи з теми обліку, аналізу, контролю, аудиту фінансового стану бюджетної установи
Та з обліку, аналізу і аудиту