Оцінка конкурентоспроможності і асортименту яблук
Дипломна магістерська робота (код: d453)
Зміст дипломної роботи з товарознавства продовольчих товарів товарознавства продовольчих товарів
Вступ
Розділ 1. Літературний огляд
1.1. Народногосподарське значення плодів яблук
1.2. Хімічний склад яблук
1.3. Формування якості яблук в процесі вирощування
1.4. Способи і умови зберігання
1.5. Хвороби яблук при зберіганні
Розділ 2. Експериментальна частина
2.1. Методика і умови проведення дослідження
2.2. Стан ринку яблук в місті Києві
2.3. Удосконалення методики дослідження якості яблук згідно діючого стандарту
2.4. Товарознавча характеристика найбільш розповсюджених сортів яблук
2.5. Конкурентоспроможність районованих сортів яблук
2.6. Зміна споживчих властивостей яблук в процесі зберігання і реалізації
Розділ 3 .Організація торгівлі плодів яблук на ТОВ "Дніпрвська плодабаза"
3.1. Роль і функції оптової торгівлі в умовах ринкової економіки
3.2. Форми та методи продажу сілгосппродукції на ТОВ "Дніпровська плодобаза"
3.3. Організація відпуску товарів зі складу та їх доставка у роздрібну торгову мережу
3.4. Шляхи удосконалення організації торгівлі плодів яблук на ТОВ "Дніпровська плодобаза"
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури
Розділ 1. Літературний огляд
1.1. Народногосподарське значення плодів яблук1.2. Хімічний склад яблук
1.3. Формування якості яблук в процесі вирощування
1.4. Способи і умови зберігання
1.5. Хвороби яблук при зберіганні
Розділ 2. Експериментальна частина
2.1. Методика і умови проведення дослідження2.2. Стан ринку яблук в місті Києві
2.3. Удосконалення методики дослідження якості яблук згідно діючого стандарту
2.4. Товарознавча характеристика найбільш розповсюджених сортів яблук
2.5. Конкурентоспроможність районованих сортів яблук
2.6. Зміна споживчих властивостей яблук в процесі зберігання і реалізації
Розділ 3 .Організація торгівлі плодів яблук на ТОВ "Дніпрвська плодабаза"
3.1. Роль і функції оптової торгівлі в умовах ринкової економіки3.2. Форми та методи продажу сілгосппродукції на ТОВ "Дніпровська плодобаза"
3.3. Організація відпуску товарів зі складу та їх доставка у роздрібну торгову мережу
3.4. Шляхи удосконалення організації торгівлі плодів яблук на ТОВ "Дніпровська плодобаза"
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури
Замовити і купити дипломну роботу з
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном![](/img/tel.gif)
надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:![](/img/viber.gif)
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення
Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
передзвоніть за телефоном
![](/img/tel.gif)
надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:
![](/img/viber.gif)
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення
Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Ціна дипломної роботи - 800 грн.
Анотація дипломної роботи Оцінка конкурентоспроможності і асортименту яблук
Представлений диплом містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення товарознавства продовольчих товарів і список використаної літератури. В дипломі досліджено за останні роки, а також проаналізовані основні показники діяльності базового підприємства. Дипломна робота написана на матеріалах реально існуючого підприємства.Виконуємо написання дипломів на замовлення з товарознавства продовольчих товарів та інших економічних предметів
Інші дипломні магістерські роботи з товарознавства продовольчих товарів:
Диплом з теми Формування асортименту та забезпечення конкурентності лляних тканин для столової білизни
Дослідження якості та конкурентоспроможності печива вітчизняного виробництва - дипломна робота
Диплом з товарознавства продовольчих товарів Формування асортименту та забезпечення конкурентності шкіряного взуття
Формування асортименту та забезпечення конкурентності м'яких меблів: диплом з товарознавства продовольчих товарів
Дипломна робота на тему: Товарознавча характеристика асортименту, якості і організація збуту пакування із картону для харчових продуктів
Також у нас є готові дипломні роботи з теми обліку, аналізу, контролю, аудиту фінансового стану бюджетної установи
Та з обліку, аналізу і аудиту