Облік, аналіз і аудит затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства

Дипломна магістерська робота (код: d466)


Зміст дипломної роботи з обліку, аналізу і аудиту запасів матеріалів, готової продукції, товарів, напівфабрикатів, МШП підприємства

Вступ

Розділ 1. Теоретико-методологічні основи обліку, аудиту та економічного аналізу затрат виробництва та реалізації готової продукції

1.1. Економічна суть затрат виробництва та реалізації готової продукції
1.2. Економіко-правовий аналіз та огляд нормативної бази і спеціальної літератури

Розділ 2. Облік затрат виробництва та реалізації готової продукції

2.1 Вплив організаційної та виробничої структур підприємства на затрати виробництва та реалізацію готової продукції
2.2 Проектування системи первинного обліку затрат виробництва та реалізації готової продукції
2.3. Фінансовий облік затрат виробництва
2.4. Фінансовий облік реалізації готової продукції
2.5. Організація обліку затрат виробництва та реалізації готової продукції на основі використання інформаційних технологій

Розділ 3. Аудит та економічний аналіз затрат виробництва та реалізації готової продукції

3.1 Організація та методика аудиту затрат виробництва та реалізації готової продукції
3.2 Система аналітичних показників, інформаційна база і основні методи економічного аналізу
3.3 Аналіз затрат виробництва та реалізації готової продукції базового підприємства
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури

Додатки


Замовити і купити дипломну роботу з обліку, аналізу, аудиту, контролю запасів матеріалів, готової продукції, виробництва, напівфабрикатів, МШП підприємства

Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном

надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення

Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Введіть номер телефону:


Ціна дипломної роботи - 500 грн.

Анотація дипломної роботи Облік, аналіз і аудит затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства

В дипломі досліджено облік, аналіз і аудит виробничих запасів підприємства за останні роки, а також проаналізовані основні показники діяльності базового підприємства. Дипломна робота написана на матеріалах реально існуючого підприємства.

Структура дипломної роботи облік, аналіз і аудит затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства

Эта магистерская работа распределяется на вступ, теоретический раздел и практическую часть, висновки і пропозиції, список литературных источников. У вступі зумовлено актуальність обліку, аналізу, аудиту, контролю запасів матеріалів, готової продукції, виробництва, напівфабрикатів, МШП підприємства, вивчено мету і завдання дипломной работы, а також наведено методические приемы дипломной работы фінансового обліку, аналізу господарської діяльності і аудиту. В теоретико-методических основах дипломной работы висвітлено теоретическое содержание запасів матеріалів, готової продукції, товарів, напівфабрикатів, МШП підприємства, оглянуто анализ законодательных актов и литературы бухгалтерського обліку, аудиту, фінансового аналізу, оцінено короткая характеристика предприятия. Во второй части дипломної роботи досліджено организацию и методику учета, зумовлено механизацию учета затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства, розкрито методику аудита, наведено методику анализа, визначено организационно-информационную модель анализа. У висновках з'ясовано узагальнені результати дослідження економічного аналізу, аудиту обліку запасів матеріалів, готової продукції, товарів, напівфабрикатів, МШП підприємства, а також обстежено пути улучшения системи управління в условиях использования ПЭВМ.


Виконуємо написання дипломів на замовлення з обліку, аналізу і аудиту та інших економічних предметів


Інші дипломні магістерські роботи з обліку, аналізу і аудиту затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства: