Удосконалення торговельно-виробничої діяльності підприємства громадського харчування ТОВ “Віктор Лтд” м. Києва
Дипломна магістерська робота (код: d489)
Зміст дипломної роботи з менеджменту ресторанного господарства управління підприємством ресторанного бізнесу
Вступ
Розділ 1. Науково-теоретичне обґрунтування торговельно-виробничої діяльності підприємств громадського харчування
1.1. Сутність торговельно-виробничої діяльності підприємств громадського харчування
1.2. Етапи та методи дослідження виробничої діяльності підприємств громадського харчування
1.3. Особливості торгівельно-виробничої діяльності підприємств громадського харчування
Розділ 2. Дослідження внутрішнього та зовнішнього середовища кафе “Віктор”
2.1. Характеристика об'єкту дослідження
2.2. Аналіз технологічного організаційно-технічного рівня виробництва
2.2.1. Асортиментна структура продукції що виробляється
2.2.2. Аналіз структурно-технологічної схеми виробничого процесу кафе “Віктор”
2.3. Аналіз та оцінка ефективності використання виробничого потенціалу
2.3.1. Аналіз основних економічних показників діяльності підприємства. Аналіз валового доходу, витрат та прибутку кафе “Віктор”
2.3.2. Аналіз використання трудових ресурсів кафе “Віктор”
2.3.3. Аналіз використання основних фондів кафе “Віктор”
2.3.4. Порядок встановлення цін на продукцію та послуги кафе “Віктор”
2.3.5. Загальна оцінка внутрішнього потенціалу виробництва кафе “Віктор”
2.4. Дослідження регіонального ринку продукції та послуг
2.4.1. Виявлення попиту та можливостей ринку
2.4.2. Аналіз впливу макрофакторів на діяльність кафе “Віктор”
2.4.3. Аналіз конкурентного середовища кафе “Віктор”
2.4.4. Вибір основних напрямків стратегічного розвитку підприємства
Розділ 3. Удосконалення виробничої діяльності кафе “Віктор”
3.1. Визначення асортименту конкурентоспроможної продукції кафе “Віктор”
3.1.1. Обгрунтування впровадження технологій нових виробів кулінарної продукції з використанням комбінованої нетрадиційної сировини
3.1.2. Розробка та впровадження нетрадиційних технологій з використанням цукрозаміників
3.1.3. Модель якості продукції з використанням цукрозамінників
3.2. Моделювання виробничої системи кафе “Віктор”
3.2.1. Основні напрямки реконструкції підприємства кафе “Віктор”
3.2.2. Рекомендації по реконструкції підприємства кафе “Віктор”
3.2.3. Розрахунок чисельності працівників виробництва для використання деної виробничої програми
Розділ 4. Соціально-економічна ефективність діяльності кафе “Віктор”
4.1. Економічне обгрунтування виробничо-торгового плану
4.2. Соціальна ефективність діяльності підприємства
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури
Розділ 1. Науково-теоретичне обґрунтування торговельно-виробничої діяльності підприємств громадського харчування
1.1. Сутність торговельно-виробничої діяльності підприємств громадського харчування1.2. Етапи та методи дослідження виробничої діяльності підприємств громадського харчування
1.3. Особливості торгівельно-виробничої діяльності підприємств громадського харчування
Розділ 2. Дослідження внутрішнього та зовнішнього середовища кафе “Віктор”
2.1. Характеристика об'єкту дослідження2.2. Аналіз технологічного організаційно-технічного рівня виробництва
2.2.1. Асортиментна структура продукції що виробляється
2.2.2. Аналіз структурно-технологічної схеми виробничого процесу кафе “Віктор”
2.3. Аналіз та оцінка ефективності використання виробничого потенціалу
2.3.1. Аналіз основних економічних показників діяльності підприємства. Аналіз валового доходу, витрат та прибутку кафе “Віктор”
2.3.2. Аналіз використання трудових ресурсів кафе “Віктор”
2.3.3. Аналіз використання основних фондів кафе “Віктор”
2.3.4. Порядок встановлення цін на продукцію та послуги кафе “Віктор”
2.3.5. Загальна оцінка внутрішнього потенціалу виробництва кафе “Віктор”
2.4. Дослідження регіонального ринку продукції та послуг
2.4.1. Виявлення попиту та можливостей ринку
2.4.2. Аналіз впливу макрофакторів на діяльність кафе “Віктор”
2.4.3. Аналіз конкурентного середовища кафе “Віктор”
2.4.4. Вибір основних напрямків стратегічного розвитку підприємства
Розділ 3. Удосконалення виробничої діяльності кафе “Віктор”
3.1. Визначення асортименту конкурентоспроможної продукції кафе “Віктор”3.1.1. Обгрунтування впровадження технологій нових виробів кулінарної продукції з використанням комбінованої нетрадиційної сировини
3.1.2. Розробка та впровадження нетрадиційних технологій з використанням цукрозаміників
3.1.3. Модель якості продукції з використанням цукрозамінників
3.2. Моделювання виробничої системи кафе “Віктор”
3.2.1. Основні напрямки реконструкції підприємства кафе “Віктор”
3.2.2. Рекомендації по реконструкції підприємства кафе “Віктор”
3.2.3. Розрахунок чисельності працівників виробництва для використання деної виробничої програми
Розділ 4. Соціально-економічна ефективність діяльності кафе “Віктор”
4.1. Економічне обгрунтування виробничо-торгового плану4.2. Соціальна ефективність діяльності підприємства
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури
Замовити і купити дипломну роботу з
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном
надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення
Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
передзвоніть за телефоном

надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:

відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення
Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Ціна дипломної роботи - 800 грн.
Анотація дипломної роботи Удосконалення торговельно-виробничої діяльності підприємства громадського харчування ТОВ “Віктор Лтд” м. Києва
Представлений диплом містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення менеджменту ресторанного господарства і список використаної літератури. В дипломі досліджено за останні роки, а також проаналізовані основні показники діяльності базового підприємства. Дипломна робота написана на матеріалах реально існуючого підприємства.Виконуємо написання дипломів на замовлення з менеджменту ресторанного господарства та інших економічних предметів
Інші дипломні магістерські роботи з менеджменту ресторанного господарства:
Оподаткування підприємств громадського харчування - дипломна робота
Диплом з менеджменту ресторанного господарства Економічний механізм управління рестораном
Контроль та ревізія ефективності використання активів підприємств громадського харчування: диплом з менеджменту ресторанного господарства
Дипломна робота на тему: Удосконалення матеріального стимулювання працівників та підвищення ефективності праці в ресторані
Також у нас є готові дипломні роботи з теми обліку, аналізу, аудиту, контролю податку на прибуток, ПДВ (податку на додану вартість), ПДФО та іншими платежами до бюджету
Та з обліку, аналізу і аудиту