Дослідження якості та конкурентоспроможності печива вітчизняного виробництва
Дипломна магістерська робота (код: d605)
Зміст дипломної роботи з товарознавства продовольчих товарів товарознавства продовольчих товарів
Вступ
Розділ 1. Стан ринку борошняних кондитерських виробів в Україні
1.1. Виробництво та споживання борошняних кондитерських виробів
в Україні
1.2. Класифікація та асортимент печива
1.3. Шляхи удосконалення асортименту та якості печива
Розділ 2. Дослідження якості та конкурентоспроможності здобного печива вітчизняного виробництва
2.1. Матеріали та методи дослідження
2.2. Оцінка якості печива за органолептичними показниками
2.3. Оцінка якості печива за фізико – хімічними показниками
2.4. Конкурентоспроможність різних видів здобного печива
Розділ 3. Організація торгівлі борошняними кондитерськими виробами
3.1. Роль та завдання роздрібної торгівлі на сучасному стані
3.2. Організація товаропостачання магазину №11 «Дніпро»
3.3. Організація реклами та її ефективність
3.4. Шляхи удосконалення організації торгівлі борошняними кондитерськими виробами
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури
Розділ 1. Стан ринку борошняних кондитерських виробів в Україні
1.1. Виробництво та споживання борошняних кондитерських виробівв Україні
1.2. Класифікація та асортимент печива
1.3. Шляхи удосконалення асортименту та якості печива
Розділ 2. Дослідження якості та конкурентоспроможності здобного печива вітчизняного виробництва
2.1. Матеріали та методи дослідження2.2. Оцінка якості печива за органолептичними показниками
2.3. Оцінка якості печива за фізико – хімічними показниками
2.4. Конкурентоспроможність різних видів здобного печива
Розділ 3. Організація торгівлі борошняними кондитерськими виробами
3.1. Роль та завдання роздрібної торгівлі на сучасному стані3.2. Організація товаропостачання магазину №11 «Дніпро»
3.3. Організація реклами та її ефективність
3.4. Шляхи удосконалення організації торгівлі борошняними кондитерськими виробами
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури
Замовити і купити дипломну роботу з
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном
надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення
Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
передзвоніть за телефоном

надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:

відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення
Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Ціна дипломної роботи - 800 грн.
Анотація дипломної роботи Дослідження якості та конкурентоспроможності печива вітчизняного виробництва
Представлений диплом містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення товарознавства продовольчих товарів і список використаної літератури. В дипломі досліджено за останні роки, а також проаналізовані основні показники діяльності базового підприємства. Дипломна робота написана на матеріалах реально існуючого підприємства.Виконуємо написання дипломів на замовлення з товарознавства продовольчих товарів та інших економічних предметів
Інші дипломні магістерські роботи з товарознавства продовольчих товарів:
Диплом з теми Формування асортименту та забезпечення конкурентності шкіряного взуття
Формування асортименту та забезпечення конкурентності м'яких меблів - дипломна робота
Диплом з товарознавства продовольчих товарів Товарознавча характеристика асортименту, якості і організація збуту пакування із картону для харчових продуктів
Експертиза косметичних товарів при перетинанні кордону: диплом з товарознавства продовольчих товарів
Дипломна робота на тему: Дослідження ринку та організація роздрібної торгівлі виробів з пластичних мас в Україні
Також у нас є готові дипломні роботи з теми обліку, аналізу, контролю, аудиту фінансового стану бюджетної установи
Та з обліку, аналізу і аудиту