Формування асортименту та забезпечення конкурентності шкіряного взуття
Дипломна магістерська робота (код: d606)
Зміст дипломної роботи з товарознавства продовольчих товарів товарознавства продовольчих товарів
Вступ
Розділ 1. Стан розвитку ринку шкіряного взуття в Україні
1.1. Забезпеченість ринку України шкіряним взуттям
1.2. Розвиток виробництва взуттєвих товарів в Україні
1.3. Проблеми ринку взуття в Україні
Розділ 2. Характеристика факторів, що впливають на формування споживчих властивостей взуття
2.1. Вимоги до шкіряного взуття
2.2. Вплив технологічних процесів на формування споживчих властивостей шкіряного взуття
Розділ 3. Об'єкти та методи дослідження
3.1. Об'єкти дослідження
3.2. Методи дослідження
Висновки
Розділ 4. Порівняльна характеристика асортименту та якості шкіряного взуття (на матеріалах СП «Пальміра Рута»)
4.1. Аналіз асортименту шкіряного взуття, яке реалізується у магазині «Монарх»
4.2. Гарантії якості взуття
4.3. Споживча оцінка асортименту та якості шкіряного взуття, яке реалізується у магазині «Монарх»
Розділ 5. Маркетингова діяльність підприємства
5.1. Аналіз економічної діяльності підприємства
5.2. Дослідження вимог споживачів при виборі та купівлі шкіряного взуття
5.3. Оцінка організації продажу та стимулювання збуту на підприємстві
5.4. Заходи покращення маркетингової діяльності підприємства
Висновки
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури
Розділ 1. Стан розвитку ринку шкіряного взуття в Україні
1.1. Забезпеченість ринку України шкіряним взуттям1.2. Розвиток виробництва взуттєвих товарів в Україні
1.3. Проблеми ринку взуття в Україні
Розділ 2. Характеристика факторів, що впливають на формування споживчих властивостей взуття
2.1. Вимоги до шкіряного взуття2.2. Вплив технологічних процесів на формування споживчих властивостей шкіряного взуття
Розділ 3. Об'єкти та методи дослідження
3.1. Об'єкти дослідження3.2. Методи дослідження
Висновки
Розділ 4. Порівняльна характеристика асортименту та якості шкіряного взуття (на матеріалах СП «Пальміра Рута»)
4.1. Аналіз асортименту шкіряного взуття, яке реалізується у магазині «Монарх»4.2. Гарантії якості взуття
4.3. Споживча оцінка асортименту та якості шкіряного взуття, яке реалізується у магазині «Монарх»
Розділ 5. Маркетингова діяльність підприємства
5.1. Аналіз економічної діяльності підприємства5.2. Дослідження вимог споживачів при виборі та купівлі шкіряного взуття
5.3. Оцінка організації продажу та стимулювання збуту на підприємстві
5.4. Заходи покращення маркетингової діяльності підприємства
Висновки
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури
Замовити і купити дипломну роботу з
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном
надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення
Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
передзвоніть за телефоном
надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення
Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Ціна дипломної роботи - 800 грн.
Анотація дипломної роботи Формування асортименту та забезпечення конкурентності шкіряного взуття
Представлений диплом містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення товарознавства продовольчих товарів і список використаної літератури. В дипломі досліджено за останні роки, а також проаналізовані основні показники діяльності базового підприємства. Дипломна робота написана на матеріалах реально існуючого підприємства.Виконуємо написання дипломів на замовлення з товарознавства продовольчих товарів та інших економічних предметів
Інші дипломні магістерські роботи з товарознавства продовольчих товарів:
Диплом з теми Формування асортименту та забезпечення конкурентності м'яких меблів
Товарознавча характеристика асортименту, якості і організація збуту пакування із картону для харчових продуктів - дипломна робота
Диплом з товарознавства продовольчих товарів Експертиза косметичних товарів при перетинанні кордону
Дослідження ринку та організація роздрібної торгівлі виробів з пластичних мас в Україні: диплом з товарознавства продовольчих товарів
Дипломна робота на тему: Порядок проведення експертизи приладів для теплової переробки харчових продуктів та їх митне оформлення
Також у нас є готові дипломні роботи з теми обліку, аналізу, контролю, аудиту фінансового стану бюджетної установи
Та з обліку, аналізу і аудиту