Дослідження основних аспектів розвитку персоналу та організації праці на підприємстві готельного господарства
Дипломна магістерська робота (код: d620)
Зміст дипломної роботи з менеджменту готельного господарства, менеджменту і управління персоналом управління готельним бізнесом
Вступ
Розділ 1. Теоретичні аспекти розробки програми розвитку персоналу підприємств готельного господарств
1.1. Сутність основних етапів розробки програми розвитку персоналу в сфері готельного господарства
1.2. Методи і показники оцінки управління персоналом підприємства готельного господарства
1.3. Закордонний досвід управління персоналом підприємств готельного господарства
Розділ 2. Дослідження механізму розвитку персоналу ВАТ "Готель "Прем'єр палац", м. Київ
2.1. Оцінка діючої системи управління та розвитку персоналу підприємства
2.2. Аналіз основних етапів розробки корпоративної культури в готелі
2.3. Аналіз організації праці персоналу та її вплив на результати діяльності підприємства
Розділ 3. Основні напрямки розробки проекту програми розвитку в ВАТ "Готель "Прем'єр палац", м. Київ
3.1. Формування учбових планів та програм розвитку персоналу в готелі
3.2. Удосконалення матеріального стимулювання працівників підприємства
3.3. Основні напрямки розвитку корпоративної культури в готелі
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури
Розділ 1. Теоретичні аспекти розробки програми розвитку персоналу підприємств готельного господарств
1.1. Сутність основних етапів розробки програми розвитку персоналу в сфері готельного господарства1.2. Методи і показники оцінки управління персоналом підприємства готельного господарства
1.3. Закордонний досвід управління персоналом підприємств готельного господарства
Розділ 2. Дослідження механізму розвитку персоналу ВАТ "Готель "Прем'єр палац", м. Київ
2.1. Оцінка діючої системи управління та розвитку персоналу підприємства2.2. Аналіз основних етапів розробки корпоративної культури в готелі
2.3. Аналіз організації праці персоналу та її вплив на результати діяльності підприємства
Розділ 3. Основні напрямки розробки проекту програми розвитку в ВАТ "Готель "Прем'єр палац", м. Київ
3.1. Формування учбових планів та програм розвитку персоналу в готелі3.2. Удосконалення матеріального стимулювання працівників підприємства
3.3. Основні напрямки розвитку корпоративної культури в готелі
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури
Замовити і купити дипломну роботу з
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном
надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення
Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
передзвоніть за телефоном

надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:

відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення
Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Ціна дипломної роботи - 800 грн.
Анотація дипломної роботи Дослідження основних аспектів розвитку персоналу та організації праці на підприємстві готельного господарства
Представлений диплом містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення менеджменту готельного господарства, менеджменту і управління персоналом і список використаної літератури. В дипломі досліджено за останні роки, а також проаналізовані основні показники діяльності базового підприємства. Дипломна робота написана на матеріалах реально існуючого підприємства.Виконуємо написання дипломів на замовлення з менеджменту готельного господарства, менеджменту і управління персоналом та інших економічних предметів
Інші дипломні магістерські роботи з менеджменту готельного господарства, менеджменту і управління персоналом:
Диплом з теми Дослідження ринкового ціноутворення на послуги підприємств готельного господарства
Стратегічний потенціал готелю «Козацький» - дипломна робота
Диплом з менеджменту готельного господарства, менеджменту і управління персоналом Методи і форми управління персоналом в підприємствах готельного господарства
Мотиваційний механізм управління готелем : диплом з менеджменту готельного господарства, менеджменту і управління персоналом
Дипломна робота на тему: Контроль і ревізія поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу та своєчасність їх погашення
Також у нас є готові дипломні роботи з теми обліку, аудиту, контролю, аналізу операційної, фінансової, основної, фінансово-господарської діяльності підприємств і установ
Та з обліку, аналізу і аудиту