Методика і організація обліку, аналізу і аудиту витрат підприємств ресторанного господарства

Дипломна магістерська робота (код: d711)


Зміст дипломної роботи з обліку, аналізу і аудиту витрат, затрат і собівартості підприємств

Вступ

Розділ 1. Теоретико-методологічні основи обліку, аналізу та аудиту витрат підприємств ресторанного господарства

1.1. Розробка і обгрунтування системи економічних показників витрат підприємств ресторанного господарства
1.2. Економіко-правовий аналіз та огляд нормативної бази і спеціальної літератури

Розділ 2. Облік витрат підприємств ресторанного господарства

2.1. Організація обліку витрат підприємств ресторанного господарства
2.2. Проектування системи первинного обліку витрат підприємств ресторанного господарства
2.3. Аналітичний та синтетичний облік витрат підприємств ресторанного господарства

Розділ 3. Проектування системи економічного аналізу та контролю витрат підприємств ресторанного господарства

3.1. Система аналітичних показників, інформаційна база і основні методи економічного аналізу
3.2. Розробка та апробація методики аналізу витрат підприємств ресторанного господарства
3.3. Факторний аналіз витрат підприємства ресторанного господарства
3.4. Основи концепції методики контролю витрат підприємства ресторанного господарства
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури

Додатки


Замовити і купити дипломну роботу з обліку, аналізу, аудиту і контролю видатків і калькулювання вартості продукції підприємств

Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном

надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення

Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Введіть номер телефону:


Ціна дипломної роботи - 500 грн.

Анотація дипломної роботи Методика і організація обліку, аналізу і аудиту витрат підприємств ресторанного господарства

В дипломі досліджено облік, аналіз і аудит виробничих витрат і собівартості продукції підприємства за останні роки, а також проаналізовані основні показники діяльності базового підприємства. Дипломна робота написана на матеріалах реально існуючого підприємства.

Структура дипломної роботи методика і організація обліку, аналізу і аудиту витрат підприємств ресторанного господарства

Данная дипломная работа распределяется на вступ, теоретические и практические главы, висновки і пропозиції, основную литературу. У вступі оцінено актуальність обліку, аналізу, аудиту і контролю видатків і калькулювання вартості продукції підприємств, сформульовано мету і завдання исследования, а також розглянуто информационную базу дипломной работы фінансового обліку, аналізу господарської діяльності і аудиту. В теоретико-методических основах дипломной работы проаналізовано теоретические основы учета, анализа и аудита витрат, затрат і собівартості підприємств, оглянуто анализ законодательных актов и литературы бухгалтерського обліку, аудиту, фінансового аналізу, з'ясовано короткая характеристика предприятия. В практическом разделе дипломної роботи розкрито документирования и финансовый учет, сформульовано автоматизацию учета витрат підприємств ресторанного господарства, роз'яснено организацию и планирование аудита, оцінено методику анализа, висвітлено информационное обеспечение анализа. У висновках вивчено узагальнені результати дослідження економічного аналізу, аудиту обліку витрат, затрат і собівартості підприємств, а також вивчено направления по улучшению системи управління в новых условиях хозяйствования.


Виконуємо написання дипломів на замовлення з обліку, аналізу і аудиту та інших економічних предметів


Інші дипломні магістерські роботи з обліку, аналізу і аудиту витрат підприємств ресторанного господарства: