Аналіз товарно-сировинних ресурсів підприємства ресторанного господарства

Курсова робота (код: kurs24)

Предмет: ресторанне господарство

Зміст

Вступ
1. Економічна сутність товарно-сировинних ресурсів та роль їх аналізу в системі управління підприємств ресторанного господарства.
2. Огляд нормативно-правової бази і спеціальної літератури по темі дослідження.
3. Організаційно-економічна характеристика підприємства ресторанного господарства на матеріалах якого виконується курсова робота.
4. Організаційно-інформаційна модель аналізу товарно-сировинних ресурсів.
5. Методика аналізу товарно-сировинних ресурсів підприємств ресторанного господарства.
5.1.Загальний аналіз товарно-сировинних ресурсів.
5.2.Аналіз руху та ефективності використання товарно-сировинних ресурсів.
6. Особливості аналізу руху та використання товарно-сировинних ресурсів підприємств ресторанного господарства в умовах використання сучасних інформаційних технологій.
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури

Додатки

Як отримати?
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном

надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення

Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Введіть номер телефону:


Ціна - 400 грн.

Представлена курсова містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення методик і список використаної літератури.

В курсовій досліджені головні засади ресторанного господарства товарно-сировинних ресурсів підприємств ресторанного господарства, а також проаналізовані основні показники діяльності компанії за останні роки.


Структура курсової роботи по проблемі

Це курсове дослідження розподіляється на вступ, концептуальний і прикладний елементи, висновки і пропозиції, реєстр застосованої літератури. У вступі висвітлено актуальність менеджменту ресторанної справи, сформульовано мету і завдання дослідження, а також з'ясовано наукову новизну курсової роботи з аналізу. В теоретичних засадах курсової роботи зумовлено стан сучасного аналізу суб'єктів господарювання, представлено сутнісне значення менеджменту в ресторанному бізнесі, висунуто нормативно-правову базу з аналізу, наведено характеристику нормативно-правової бази стосовно методики аналізу, досліджено структуру керівництва компанії та її основних підрозділів, охарактеризовано аналіз основних ознак господарювання компанії за останні роки. В практичному розділі курсової роботи розроблено розробку і обґрунтування методики аналізу, проаналізовано інформаційне забезпечення та методи аналізу, роз'яснено аналіз структури і динаміки товарно-сировинних ресурсів підприємств ресторанного господарства, вивчено розрахунки економічної ефективності від впровадження пропозицій, визначено методику факторного аналізу, надано математичний розрахунок результатів застосування, розкрито використання новітньої техніки в процесі аналізу. У висновках простежено узагальнені результати дослідження аналізу, а також обстежено путі, що призводять до вдосконалення аналізу менеджменту в ресторанному бізнесі в нових умовах господарювання.

Також у нашій базі є готові курсові на тему Аналіз товарних операцій підприємства.

Схожі готові теми:

Ця готова курсова робота вже була успішно захищена в одному з українських ВНЗів з високою оцінкою. Ціна курсової роботи - 400 грн.

Якщо у Вас схожа тема, але не підходить план, ми переробимо зміст і актуалізуємо дані курсової роботи за 400 грн.

Також ми можемо написати нову унікальну курсову роботу на цю тему, що пройде перевірку на плагіат, за 750-950 грн.