Контроль і ревізія видатків на харчування хворих закладів охорони
Курсова робота (код: kurs26)
Зміст
1. Сутність та місце видатків на харчування хворих у видатках установ охорони здоров'я та організація їх обліку, аналізу та контролю
2. Економіко-правовий аналіз та огляд нормативної бази та спеціальної літератури з теми дослідження
3. Організаційно-економічна характеристика Деснянської поліклініки №2 м. Києва
4. Організаційно-методичні підходи до проведення контролю та ревізії видатків на харчування хворих в закладах охорони здоров'я
5. Методика контролю та ревізії видатків на харчування хворих в закладах охорони здоров'я.
6. Методика контролю і ревізії видатків на харчування хворих в умовах застосування новітніх комп'ютерних технологій
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури
Додатки
передзвоніть за телефоном

надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:

відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення
Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Представлена курсова містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення методик і список використаної літератури.
В курсовій досліджені головні засади фінансового контролю видатків на харчування хворих закладів охорони, а також проаналізовані основні показники діяльності компанії за останні роки.
Структура курсової роботи по проблемі
Дійсна курсова робота складається із підрозділів: вступ й теоретичні частини, а також методологічні пункти та висновки і пропозиції, перелік застосованих джерел та додаткові матеріали.
В вступі визначено важливість теми курсового проекту, мету, задачі проекту і оглянуто предмети й об’єкт та інформативні матеріали й методичні засоби й отримані результати роботи.
В першій рубриці висвітлено практичне поняття об’єкту роботи, оцінку міри розробки цих питань українськими та іноземними науковцями, визначення і доказ вимоги особистого напрямку опрацювання проблеми, перегляд права і бази, спеціальних джерел та надана оцінка порядку структури керування підприємства й охарактеризовані його основні статті господарювання і ресурсів у динаміці за попередні три роки та перспектива діяльності компанії в цілому й за окремими курсами та оцінку відносно запасів підвищення якості роботи товариства.
У дослідному пункті оглянуто організацію перевірки та здійснення аудиту видатків на харчування хворих закладів охорони і представлено систему бухобліку у компанії і методику внутрішнього контролювання та узагальнення наслідків ревізії і складення звіту перевірки.
В висновках і пропозиціях представлено наслідки виконаного опрацювання за темою курсового проекту, висунуті шляхи відносно покращення контролю видатків на харчування хворих закладів охорони.
Список уживаної літератури збирається із матеріалів, що були використані при вивченні тематики. За текстом роботи проставлені посилання на число літератури в реєстрі.
У додаткових матеріалах надані створені студентом конфігурації документів, баланси, звіт про сукупний дохід із статистичних звітів компанії й інформаційні табличні матеріали й поточні результати оцінювальних обчислень, інші джерела, використані в курсовій роботі.
Курсовик виконаний відповідно із методичними рекомендаціями ВУЗу, де він був зданий, а також узгоджено до правил МОН України. По тексту зображені ілюстративні матеріали, а саме наступні: таблиці, графіки, діаграми, схеми, алгоритми автоматизації порядку керування. Представлена курсова робота була вже успішно захищена в київському вищому навчальному закладі. Її можливо використовувати як приклад для написання власної курсової роботи чи для точнішого вивчення тематики дослідження.